Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
28. 5. 2015,
14.29

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

blagovne znamke Unilever

Četrtek, 28. 5. 2015, 14.29

6 let, 6 mesecev

Zgodba 400 blagovnih znamk na enem dogodku

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
10. junija 2015 bo na ljubljanski Ekonomski fakulteti potekal ALUMNI MARKEThink dogodek poletja - Unilever: Blagovne znamke pod žarometi.

V sredo, 10. junija, ob 17.30 bo v Plavi dvorani na Ekonomski fakulteti potekal največji Alumni MARKEThink dogodek poletja! Mineva eno leto od ustanovitve Alumni sekcije za trženje na Ekonomski fakulteti in izredno zanimivega lanskega Alumni MARKEThink dogodka pomladi, zato za vas v Alumniju pripravljajo novo zgodbo Blagovnih znamk pod žarometi in najboljšo trženjsko zabavo poletja.

O sladoledih in jušnih kockah

Veliko korporacijo bo predstavil Péter Szabó, direktor podjetja Unilever za Slovenijo, Hrvaško ter Bosno in Hercegovino, ki bo postregel z neverjetno zgodbo svetovne korporacije Unilever in njenih blagovnih znamk. Unilever ima v svojem portfelju več kot 400 blagovnih znamk, med najbolj znanimi in uspešnimi pa so Dove, Axe, Hellmann's, Knorr, Rexona, Rama, Becel, Lipton ter sladoledi Carte D'Or in Magnum. Govoril bo o globalnem razvoju in usmeritvi podjetja, njegovi vlogi v svetovnem merilu in delovanju podjetja ter pomenu blagovnih znamk v lokalnem okolju. Po dogodku bo sledila trženjska zabava poletja na prostem, na kateri vas čakajo sproščeni ritmi DJ-ja in omamni Alumni koktajli, uživali boste lahko v druženju s trženjskimi in drugimi kolegi, poslovnimi partnerji, sošolci … Čaka vas tudi vrečka Unileverjevih dobrot.

O Pétru Szabu, direktorju podjetja Unilever za Slovenijo, Hrvaško ter Bosno in Hercegovino

Péter Szabó je kariero v podjetju Unilever začel kot pripravnik. V Unilever Madžarska si je 14 let nabiral dragocena znanja in izkušnje na različnih področjih, kot so: marketinške inovacije, prodaja, brand management, marketing in tudi finance. Iz vodje prodaje in direktorja marketinga je pred dvema letoma napredoval na položaj direktorja za Slovenijo, Hrvaško ter Bosno in Hercegovino. Preselil se je v Zagreb, od koder uspešno vodi celotno poslovanje skupine Unilever Adria. O podjetju Unilever pravi, da je posebno podjetje, ki zaposlenim omogoča neskončne možnosti za rast, tako profesionalno kot tudi osebno.

Ne spreglejte