Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
17. 9. 2019,
19.46

Osveženo pred

4 leta, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,82

11

Natisni članek

Robert Časar Luka Koper tožba

Torek, 17. 9. 2019, 19.46

4 leta, 7 mesecev

Želi Časar z nekdanjo ženo pretentati Luko Koper? #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4,82

11

Na koprskem sodišču je danes kot priča nastopil Robert Časar, nekdanji direktor Luke Koper, ki so ga pred kratkim leto in pol predčasno izpustili na prostost. Želita z ženo izigrati Luko Koper?

Robert Časar
Novice Časar oprostilno sodbo dočakal na pogojnem odpustu

Kot kaže, želi tokrat Robert Časar nekaj zakonskih lukenj izkoristiti skupaj z nekdanjo ženo. No, vsaj uradno nekdanjo, čeprav v Pobegih nad Koprom še vedno živita skupaj. Njegova nekdanja žena Kristina Sedmak izpodbija rubež Luke Koper na Časarjevo premoženje v vrednosti 2,4 milijona evrov. "Del tega je mojega," je bilo slišati v sodni dvorani.

Ob ločitvi si je spremenila priimek

Po neuspešnem begu je njen takratni mož končal v zaporu, zato se je pred dvema letoma odločila, da se znebi njegovega priimka. Zdaj se na tem istem sodišču, ki ga je poslalo za zapahe, bori proti Luki Koper, ki se je s kar 2,4 milijona evrov težko hipoteko usedla na njune nepremičnine. Češ, da sta si ob ločitvi premoženje razdelila, so poročali v oddaji Planet 18.

Robert Časar | Foto: Matej Povše Foto: Matej Povše

Tako Časar kot njegova nekdanja žena sta na sodišču potrdila, da se je Časar po odpustu iz zapora vrnil v njuno skupno domovanje v Pobege, kjer je še včeraj njegova nekdanja tašča ekipi Planeta 18 zatrjevala, da ga ni.

Časar bi se namreč lahko vrnil tudi v svojo hišo v Portorožu, če te ne bi oddajali. Spletne platforme za oddajanje nepremičnin razkrijejo, da se na naslovu Strma pot 4 v Portorožu oddajajo štirje prekrasni apartmaji. Cene zanje se zdaj, v posezoni, za tri prenočitve med tednom gibajo od 200 evrov za garsonjero pa do skoraj 600 evrov za luksuzni apartma s tremi spalnicami, rustikalnim pohištvom, notranjim in zunanjim kaminom ter seveda pogledom na portoroško promenado.

Novice Kje nekdanji prvi mož Luke Koper preživlja zaporniški dopust? #video
Ne spreglejte