SiolNET. Novice Slovenija
2,62

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Zaradi večletnega sosedskega spora umrla ovčka #video

2,62

termometer

Pričkanje in ravsanje s sosedi je pri nas nacionalni šport, ki včasih preraste v krvav obračun. Miru ni niti v počitku namenjenem turističnem naselju - Eko Rezort pod Veliko Planino. Matjaž Zorman, lastnik kamenjane ovčke, se sprašuje, kakšna notranja bolečina in sovraštvo pripeljeta človeka do tega, da na krut način pokonča nič krivo žival.

Hotel Zlatorog, Bohinj Novice V kako slabem stanju je hotel Zlatorog v resnici #video

Sicer ne gre za prvi tak primer. Lastniku letovišča že nekaj let nagaja sosed, ki je za povrh še državni uradnik. Kot pravi Matjaž Zorman, sosed nad njim zganja pravi birokratski terorizem. V preteklosti se je s kamenjem že spravil nad njegove race, zdaj jo je skupila še ovca.

Čeprav so ga ujeli, se sosedu ni nikoli opravičil

Ker del ograje, kjer je bila žival pobita, ni pod videonadzorom, se lahko o storilcu zgolj domneva. Zorman sicer pravi, da je storilec vedel, da prav na tem območju ni videokamere.

Zgodba z njegovim sosedom se vleče že dobra tri leta. Priznava, da soseda ob preteklih dogodkih še nikdar niso prijavili na policijo, jim ga je pa leta 2017 uspelo ujeti med dejanjem, ko ga je na telefonsko kamero posnel takratni gost letovišča. Namesto da bi se sosed za svoje dejanje opravičil, je zaradi nezakonitega snemanja vložil civilno tožbo, vendar proti napačni osebi.

Empathy Suite, Damien Hirst Trendi Kako je videti hotelska soba za sto tisočakov na noč #video #foto

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 52
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin