Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
7. 8. 2024,
10.09

Osveženo pred

3 ure, 6 minut

Oglasno sporočilo
noad zabava nakupovalno središče Aleja Sky ALEJA PR članek

Natisni članek

Sreda, 7. 8. 2024, 10.09

3 ure, 6 minut

Ujemite številne poletne aktivnosti v prijetno ohlajeni ALEJI

Oglasno sporočilo

Vabimo vas, da obiščete prijetno ohlajeno nakupovalno destinacijo ALEJO, kjer vas čaka osvežitev ter številne poletne aktivnosti in doživetja. ALEJA je klimatizirana z elektriko iz obnovljivih virov energije, kar zagotavlja prijetno in zdravo okolje. Sistem prilagajanja količine svežega zraka glede na število obiskovalcev pa ustvarja optimalne pogoje za vaše udobje in dobro počutje.

ALEJA SKY, zelena oaza nad mestom (Foto Jošt Gantar) | Foto: Jošt Gantar / ALEJA Foto: Jošt Gantar / ALEJA

V ALEJI se poleg prijetne osvežitve lahko tudi razgibate. Na ALEJI SKY se nam ob lepem vremenu pridružite vsako sredo ob 19. uri na funkcionalni vadbi in vsako soboto ob 10. uri na pilatesu, ki sta odlična za gibanje na svežem zraku. Prav tako vsak zadnji četrtek v avgustu poteka razigrana vadba salsation, ki združuje ples in fitnes. Vsako soboto v tem mesecu ne spreglejte tudi brezplačne zumba vadbe, ki omogoča energično rekreacijo ob glasbi v teh poletnih večerih.

Najboljša nakupovalna destinacija v mestu ALEJA je zaživela tudi v športnem navdušenju nad poletnimi olimpijskimi igrami. Na ALEJI SKY si lahko ogledate prenose olimpijskih iger na sedem kvadratnih metrov velikem zaslonu in v družbi drugih navijačev podprete naše športnike na poti do olimpijskih kolajn. Spored tekmovanj in rezultate lahko spremljate tukaj.

Ogledi tekem na velikem ekranu | Foto: Ana Levačič / ALEJA Ogledi tekem na velikem ekranu Foto: Ana Levačič / ALEJA

Do konca tega meseca vas vabimo tudi v t. i. Happy Games kotiček, kjer lahko brezplačno igrate različne družabne igre in zbirate žige za čudovite nagrade. Vse petke popoldan v avgustu (z izjemo prvega) bodo imeli tudi turnirje v različnih namiznih igrah. Ne zamudite te zabavne priložnosti.

Naročnik oglasnega sporočila je ALEJA D.O.O.

Ne spreglejte