Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
28. 6. 2022,
11.00

Osveženo pred

1 leto, 9 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Ne se šparat donacija SPAR košarka PR članek

Torek, 28. 6. 2022, 11.00

1 leto, 9 mesecev

Spar podpira slovensko košarko že 21 let

Sparovih deset tisoč evrov gre mladim slovenskim košarkarjem

Oglasno sporočilo

V Sparu Slovenija verjamejo v slovensko košarko in njeno povezovalno moč, zato jo zvesto in ponosno podpirajo že 21 let. Zanimivo košarkarsko leto, ki je pred nami, so zato obeležili na prav poseben način. Z navijaškimi majicami z napisom Ne se šparat so povezali slovenske navijače in poskrbeli za dodatno mero evforije, obenem pa z donacijo podprli mlade slovenske košarkarje.

Mladi udeleženci kampa pod okriljem Košarkarske zveze Slovenije so se razveselili obiska zlatih reprezentantov Klemna Prepeliča in Gašperja Vidmarja. | Foto: Mladi udeleženci kampa pod okriljem Košarkarske zveze Slovenije so se razveselili obiska zlatih reprezentantov Klemna Prepeliča in Gašperja Vidmarja.

Posebne navijaške majice

Spar Slovenija je zvest sponzor moške članske košarkarske reprezentance, ki bo septembra na Eurobasketu v Nemčiji branila naslov evropskega prvaka. V četrtek pa so se naši fantje v Ljubljani na kvalifikacijah za svetovno prvenstvo pomerili z reprezentanco Hrvaške. 

V sklopu letošnjega dogajanja na košarkarskem parketu je Spar v sodelovanju s Košarkarsko zvezo Slovenije (KZS) ustvaril nepogrešljiv navijaški pripomoček za letošnji Eurobasket – posebno navijaško majico Ne se šparat, ki bo poskrbela za dodatno mero evforije tako na navijaški tribuni kot pred domačimi televizijskimi sprejemniki.

Spar je 250 mladih košarkarjev peljal na kvalifikacijsko tekmo med Slovenijo in Hrvaško, kjer so vneto navijali za našo reprezentanco. | Foto: Spar je 250 mladih košarkarjev peljal na kvalifikacijsko tekmo med Slovenijo in Hrvaško, kjer so vneto navijali za našo reprezentanco.

Deset tisoč evrov za mlade slovenske košarkarje

Z vsakim nakupom posebne navijaške majice Ne se šparat ste kupci pripomogli k dobrodelnemu skladu za razvoj mladih slovenskih košarkarjev. Spar, dolgoletni sponzor Košarkarske Zveze Slovenije, je deset tisoč evrov vredno donacijo uradno predal KZS na kvalifikacijski tekmi za svetovno prvenstvo med Slovenijo in Hrvaško v Stožicah v Ljubljani. Z zbranim denarjem je Spar omogočil nakup nove športne opreme za mlade slovenske košarkarje, 250 košarkarjev pa popeljal še na ogled tekme.

Spar je Košarkarski zvezi Slovenije predal deset tisoč evrov za razvoj mladih slovenskih košarkarjev. | Foto: Spar je Košarkarski zvezi Slovenije predal deset tisoč evrov za razvoj mladih slovenskih košarkarjev.

Naročnik oglasnega sporočila je SPAR SLOVENIJA, D. O. O.

Ne spreglejte