Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
22. 2. 2017,
8.10

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

konferenca Red Orbit inOrbit inbound marketing

Sreda, 22. 2. 2017, 8.10

6 let, 6 mesecev

Slovenija že tretjič zapored gosti največjo konferenco za inbound marketing v Evropi

Oglasno sporočilo

Red Orbit, največja performance agencija v Sloveniji, 9. in 10. marca 2017 organizira inOrbit 2017 – največjo konferenco za inbound marketing v Evropi. V Kongresnem centru Brdo pri Kranju bo za pester in razgiban program poskrbelo več kot 20 mednarodnih strokovnjakov za digitalni marketing.

Inbound marketing predstavlja nabor najboljših oglaševalskih praks, ki težijo k ustvarjanju kakovostne vsebine ter premišljenemu oglaševanju, osredotočenem na rezultate in podprtem z analitičnim spremljanjem obnašanja kupcev. Inbound marketing zajema različne strategije in pristope – od optimizacije spletnih strani za iskalnike, plačljivega oglaševanja na iskalnikih (npr. na Googlu) in družbenih omrežjih (npr. Facebook) do e-poštnega marketinga, avtomatizacije marketinga, vsebinskega marketinga in še marsičesa drugega.

 | Foto:

Konferenca inOrbit se več kot uspešno širi prek meja Slovenije, saj tudi letos privablja udeležence iz vseh držav regije in svetovno znane predavatelje. Poleg kakovosti predavateljev sta zelo pomembno vlogo pri izbiri igrali tudi tematika in vsebina njihovih predavanj. Letošnja konferenca inOrbit bo zato postregla z aktualnimi marketinškimi izzivi:

  • Optimizacijo spletnih strani za iskalnike bo predstavil svetovno znan predavatelj Larry Kim, ustanovitelj in CTO podjetja Wordstream, pri čemer mu bosta pomagala še Yiğit Konur in Aleyda Solis. Druga je bila uvrščena na Forbesov seznam 50 najvplivnejših strokovnjakov za digitalni marketing.
  • Uporabniško izkušnjo bosta razložili dve strokovnjakinji: Liraz Margalit, doktorica psihologije in vodja analize vedenja potrošnikov pri svetovno priznani izraelski agenciji ClickTale, ter Danijela Divac, produktna in UX strateginja v podjetju D·Labs.
  • Kako snovati digitalne strategije, bodo svetovali Judith Lewis, ustanoviteljica londonskega podjetja Decabbit Consultancy, Ashley Friedlein, ustanovitelj Econsultancy ter eden od vplivnejših svetovalcev in strokovnjakov za digitalni marketing na svetu, ter Peter Mesarec, eden največjih strokovnjakov za digitalni marketing v Sloveniji in širše v regiji.
  • Rešitve za mobilne platforme na področju digitalne transformacije vašega poslovanja bo zastopal Subir Majumdar, strokovnjak na področju mobilnega oglaševanja pri Googlu (Dublin HQ).
  • Pomembnost spletne analitike bosta osvetlila Caleb Whitmore, direktor ene najbolj znanih agencij za spletno analitiko v ZDA Analytics Pros, ter Yehoshua Coren, strokovnjak za spletno analitiko in ustanovitelj podjetja Analytics Ninja.
  • Kako doseči najboljšo stopnjo konverzij, nam bodo razložili Viljo Vabrit in Marie Polli iz estonske agencije ConversionXL ter Ton Wesseling, predavatelj z več kot 20-letnimi izkušnjami na področju digitalne optimizacije.
  • Pri vaši ceni za klik bosta s svojimi nasveti pomagala Ivelina Manova, direktorica performance agencije Accella Digital iz Bolgarije, ki svetuje podjetjem, kot so BMW, Harley Davidson, Provident, ter Anders Hjorth, eden prvih certificiranih Googlovih strokovnjakov na področju plačanega oglaševanja v Franciji.

Oba dneva bomo predstavljeno vsebino podprli z velikim številom praktičnih primerov, saj želimo udeležencem konference zagotoviti, da bodo vsebine, ki jih bodo slišali, uporabne in jih bodo lahko prenesli tudi na svoje delo.

Več informacij o dogodku in govorcih je na voljo na spletni strani konference – www.inorbit.si. Vstopnice so na voljo v prosti prodaji do razprodaje vseh sedežev. 

 | Foto:

Ne spreglejte