Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
28. 4. 2011,
7.51

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

policija čebele

Četrtek, 28. 4. 2011, 7.51

8 let

"Slovenci ne podkupujejo, Hrvati pa niso podkupljivi"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Pod novicami na portalu siol.net se nabere na stotine bolj ali manj tehtnih komentarjev bralcev. Izbrali smo nekaj takšnih, ki so pritegnili našo pozornost.

Na Hrvaškem so priprli slovenskega državljana, ki je skušal podkupiti policista. Kot je soditi po komentarjih, pa ni ne prvi ne zadnji, ki je možem v modrem ponujal podkupnino.

svoboda govora (27. 4. 2011 19:09:50) To je pa nemogoče. Slovenci ne podkupujejo, Hrvati pa niso podkupljivi.

slivanaucu (27. 4. 2011 19:11:46) He, he, naj se javijo vsi tisti hrvaški policaji, ki pa takega nezaslišanega koruptivnega dejanja niso prijavili. Nekam malo prostora bo tule.

cain (27. 4. 2011 19:51:10) V ex-jugi (Hrvaška, Bosna) sem bil dvakrat v postopku zaradi prometnih prekrškov in obakrat so počicisti sprejeli podkupnino, ki sem jo ponudil. Bilo je obojestransko zadovoljstvo!

V Prekmurju je prišlo do novih pomorov čebel, strokovnjaki pa si še vedno niso edini, kaj jih je povzročilo.

Miha (27. 4. 2011 11:19:59) Svet je že tako ali tako zelo, zelo zastrupljen. Človek s svojim lakomnimi in neodgovornimi dejanji pelje ogromno živih bitij v pogubo, s tem pa posredno še sebe. Einstein je modro dejal: Ko izginejo iz obličja zemlje čebele se človeku pišejo zadnji trenutki obstoja. Smo že na pravi poti.

taurus (27. 4. 2011 12:08:48) Čebelarji so si sami krivi. Pohlep po zaslužku je prevelik. Čebele vozijo na najbolj nemogoče paše. Še nisem zasledil medu, ki bi bil deklarilan za med oljne ogrščice. Kmet je primaren in koruza mu pomeni preživetje. Čebelarjenje je pa samo hobi.

Stric Marč (27. 4. 2011 17:11:42) Zadeva je podobna aferi kloramfenikol v mleku. Vsi so se delali, kot da ne vedo, odkod je prišel v mleko. V resnici pa so antibiotik kupovali kmetje v Madžarski in sami zdravili krave. Veterinarji so opazili, da praktično ni vnetij vimen. Jaz pa ne morem kupiti za eno drevo niti 20 ml škropiva, ker nimam ustreznega izpita. Z odprtjem meje je govorenje o tem, da je neko sredstvo uvrščeno na listo dovoljenih, pomembno samo iz kazenskega vidika.

Ne spreglejte