Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
9. 4. 2018,
10.51

Osveženo pred

6 let

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Srebrna hiša PR članek dom

Ponedeljek, 9. 4. 2018, 10.51

6 let

Razkošno novo petsobno stanovanje, ki zna živeti z vami

Oglasno sporočilo

Začinite svoj spomladanski sodobni življenjski utrip v tehnološko dovršenih razkošnih petsobnih stanovanjih v Ljubljani ob Dunajski cesti s panoramskim razgledom na okoliške Alpe ter Ljubljanski grad.

Srebrna hiša | Foto:

Vsa stanovanja se ponašajo z velikimi steklenimi površinami, ki dajejo občutek svobode, in terasami, ki ponujajo zavetje za prijeten počitek ali družinska srečanja. Razkošna in funkcionalna petsobna in dvonadstropna stanovanja, velika do 202 kvadratna metra, z ložami in terasami so zasnovana na pasivni arhitekturi in tehnologiji. To pomeni, da so hlajenje, ogrevanje, prezračevanje, senčenje in osončenje programsko izdelani za vsako stanovanje posebej z možnostjo prilagoditve po svojih željah. Stanovanjska tehnologija deluje samostojno in neodvisno od drugih stanovanj.

- nova velika razkošna stanovanja
- bližina središča mesta
- zdravo bivanje, ugodje in vrhunsko udobje
- udobje bivanja
- nizki stroški ogrevanja
- varnost in brezskrben življenjski slog
- videonadzor
- nadstandardni in svetli prostori
- pasivna arhitektura
- štiri- in petsobna stanovanja
- trdna in stabilna naložba

Srebrna hiša | Foto:

Primerna so za ekološko osveščene ljubitelje urbanega življenja, ki so jim všeč svetli in zračni prostori. Sodobno zasnovane površine omogočajo opremljanje z raznovrstno ali unikatno notranjo opremo glede na vaše želje in potrebe. Zaradi svojih bivalnih prednosti so lahko odlična  priložnost za investicijo ali obogatitev človekovih življenjskih bivanjskih izkušenj.

Srebrna hiša | Foto:

Prijetno se je vračati v dom, ki dosega najvišje ekološke standarde in zahteve pasivne gradnje.

Ob bivanju v razkošnem domovanju, ki ga upravlja najsodobnejša tehnologija, imamo občutek, da ne skrbimo le zase in udobje svojih najbližjih, temveč tudi za širšo zunanjo okolico.

Srebrna hiša | Foto:

Lepo je srečevati zadovoljne ljudi, ki uživajo v udobju bivanja v pametni hiši, ki se ponaša z energetsko izkaznico energijskega razreda A1 (8 kWh/m2a). Tako se boste še bolj prijetno počutili ob tem, da ste se z nakupom modernega in velikega stanovanja popestrili svoj aktivni življenjski slog ter zdravo bivalno prihodnost.

Fotogalerija
1 / 7

Več o stanovanjih: http://www.ekosrebrnahisa.si/si/Apartment/132/B_10_5_B_11_5

Vabljeni v našo prodajno pisarno za Bežigradom.

Info/prodaja: 040 666 633  prodaja@akropola.si, 041 686 965.

www.ekosrebrnahisa.si

Ne spreglejte