Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
1. 6. 2018,
15.25

Osveženo pred

5 let, 10 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek donacija

Petek, 1. 6. 2018, 15.25

5 let, 10 mesecev

Predaja donatorskih sredstev trem pediatričnim oddelkom

Oglasno sporočilo
merit aptamil

Začetki blagovne znamke Aptamil segajo v davno leto 1921. Vse od tedaj sta dobrobit in zdravje dojenčkov in malčkov njeno glavno poslanstvo.

Akcija zbiranja donatorskih sredstev blagovne znamke Aptamil se je uspešno zaključila s simbolično predajo čekov pediatričnim oddelkom slovenskih bolnišnic v Kranju, Izoli in Murski Soboti, kjer bodo donirana sredstva porabili za nakup nove opreme za oskrbo dojenčkov.

V Bolnišnici za ginekologijo in porodništvo Kranj, kjer se na leto rodi okrog 1.500 otrok, bodo podarjena sredstva porabili za nakup grelnega telesa, ki bo prezgodaj rojenim dojenčkom in dojenčkom s prenizko porodno težo, olajšalo ohranjanje primerne telesne temperature in pomagalo pri privajanju na življenje izven maternice. Sodobna naprava bo nadomestila termoforje s katerimi so si pomagali doslej in z njimi ogrevali od 2-5% vseh rojenih otrok.Ček sta iz rok predstavnic podjetja Merit HP in blagovne znamke Aptamil, prevzeli direktorica porodnišnice, gospa Polona Podnar, dr. med., spec. gin. in por. in vodja pediatričnega oddelka, mag. Andreja Cerkvenik Škafar, dr.med., spec.pediatrije, ki je ob predaji dejala, da je Slovensko zdravstvo zelo kakovostno, za kar se gre zahvaliti predvsem predanemu kadru ter posameznikom in podjetjem, ki njihovo delo razumejo in podpirajo.

Več na www.aptaclub.si in www.facebook.com/aptaclub.si/

Naročnik oglasnega članka je Merit HP d.o.o.

Ne spreglejte