Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
22. 6. 2023,
9.43

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča Nova KBM

Natisni članek

advertorial bančna kartica obročno plačevanje nagradna igra Disney Nova KBM

Četrtek, 22. 6. 2023, 9.43

2 meseca, 2 tedna

Praznujte Disneyjevo 100-letnico z Viso Nove KBM

Vsebino omogoča Nova KBM

Podjetje Disney letos praznuje 100-letnico. Praznovanju se pridružujejo tudi v Novi KBM in Visi, kjer bodo nekoga od vas odpeljali na nepozabno družinsko Disneyjevo pustolovščino v London.

Plačujte s karticami Visa Nove KBM

V Novi KBM so za imetnike kartic Visa Nove KBM pripravili nagradno igro s čudovito nagrado: družinskim potovanjem v London z Disneyjevo tematiko. 

V žreb za nagrado se uvrstite z vsakim nakupom nad 20 evrov, ki ga med 1. 6. in 15. 8. 2023 opravite s kartico Visa Nove KBM. Štejejo vsi nakupi v trgovinah, na spletu in v tujini. Z obročnimi plačili si možnost za zmago še povečate.

V žreb za nagrado se uvrstite z vsakim nakupom nad 20 evrov, ki ga opravite v trgovinah, na spletu in v tujini. | Foto: NOVA KBM D.D. V žreb za nagrado se uvrstite z vsakim nakupom nad 20 evrov, ki ga opravite v trgovinah, na spletu in v tujini. Foto: NOVA KBM D.D.

VEČ O NAGRADNI IGRI

Kaj nagrada vključuje?

  • Povratni polet v London, pet prenočitev v Londonu ter zajtrk, kosilo in večerjo za dva odrasla in dva otroka.
  • Vstopnice za dva Disneyjeva muzikala na West Endu.
  • Vstopnice za ogled Marvelovih super junakov v 4D-filmski izkušnji.
  • Čarobno popoldansko čajanko s tematiko Petra Pana in gusarjev.
  • Sprehod po londonskih snemalnih lokacijah iz filma Mary Poppins z zasebnim vodičem.
  • Družinski kuharski tečaj priprave makronov z izkušenim učiteljem po receptu chefa Remyja iz risanke Ratatouille.
  • Nakupovanje v Disneyjevi trgovini z darilno kartico v vrednosti 500 britanskih funtov.
  • Vrečko presenečenja z Disneyjevimi izdelki.
  • 12-mesečno naročnino na Disney+.
  • Vozovnice London Travel Card (območje 1−3) in organizacijo celotnega potovanja potovalne agencije.

2023 06 Visa Disney PR kolaz 1200x900 | Foto: NOVA KBM D.D. Foto: NOVA KBM D.D.

VEČ O NAGRADNI IGRI

Kako do nagrade?

  1. Plačujte s karticami Visa Nove KBM – doma, na spletu in v tujini.
  2. Z vsakim nakupom nad 20 evrov se uvrstite v žreb za nagrado.
  3. Z vsakim nakupom, ki ga opravite s kartico Visa z odloženim plačilom Nove KBM ter ga razdelite na vsaj dva obroka, se v žreb uvrstite dvakrat. Na obroke lahko delite nakupe med 50 evrov in 5.000 evrov.
  4. Več nakupov nad 20 evrov in več obročnih nakupov pomeni več možnosti za osvojitev nagrade.

Z obročnimi nakupi si možnost za zmago še povečate. | Foto: NOVA KBM D.D. Z obročnimi nakupi si možnost za zmago še povečate. Foto: NOVA KBM D.D.

VEČ O NAGRADNI IGRI

Kako delujejo obročni nakupi?

Nakupe med 50 evrov in 5.000 evrov, ki jih v trgovini ali na spletu plačate s kartico Visa z odloženim plačilom, lahko preprosto razdelite na od 2 do 12 obrokov.

  1. Po opravljenem nakupu prejmete SMS-sporočilo, na katero odgovorite v roku 60 minut in vanj zapišete želeno število obrokov, nato pa prejmete povratno SMS-sporočilo o potrditvi nakupa.
  2. Če plačila niste razdelili na obroke v 60 minutah od opravljenega nakupa, ga lahko razdelite na obroke tudi pozneje – vse do konca obračunskega obdobja – kar v Bank@Netu ali mBank@Netu.

Pri plačilih na obroke ne plačate nobenih obresti na obroke, ampak le strošek obroka, ki znaša fiksnega 1,50 evra ne glede na višino obroka. | Foto: NOVA KBM D.D. Pri plačilih na obroke ne plačate nobenih obresti na obroke, ampak le strošek obroka, ki znaša fiksnega 1,50 evra ne glede na višino obroka. Foto: NOVA KBM D.D.

Na obroke lahko delite plačila v fizičnih trgovinah kot tudi spletne nakupe, tako doma kot v tujini. Nič se vam ni treba dogovarjati s trgovcem, ni vam treba hoditi v banko, vse lahko uredite sami, s SMS-sporočilom. Prav tako pri plačilih na obroke ne plačate nobenih obresti na obroke, ampak le strošek obroka, ki znaša fiksnega 1,50 evra ne glede na višino obroka. Mesečni strošek za storitev Varnostni SMS, ki jo morate imeti vklopljeno za omenjeno kartico, da boste nakupe lahko razdelili na obroke, znaša en evro. Letna članarina, ki jo plačujete za kartico Visa z odloženim plačilom, pa je 24 evrov.

Enostavno do kartice

Če kartice Visa z odloženim plačilom Nove KBM še nimate, jo lahko naročite v najbližji poslovalnici Nove KBM, na vseh rednih poštah v Sloveniji, v spletni banki Bank@Net, mobilni banki mBank@Net ali po telefonu 080 17 70.

Lahko pa enostavno oddate svoje kontaktne podatke, da vas pokličemo.

Ne spreglejte