Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
29. 2. 2016,
17.23

Osveženo pred

3 leta, 2 meseca

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Maribor policija Domen Simonič teorije zarote trgovina z organi

Ponedeljek, 29. 2. 2016, 17.23

3 leta, 2 meseca

Policisti še vedno iščejo izginulega mladeniča in zavračajo teorije o trgovini z organi (video)

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Mariborski policisti in kriminalisti še naprej iščejo že nekaj dni pogrešanega 20-letnega Domna Simoniča iz Vojnika.

Ob tem so danes zavrnili neuradne informacije, ki se pojavljajo v javnosti v zvezi s prejšnjimi podobnimi primeri.

Pojavilo se je več teorij zarot V zadnjih dneh se je v Mariboru v povezavi z iskanjem pogrešanega pojavilo več različnih zgodb in teorij zarot. Med drugim javnost povezuje izginotje Simoniča tudi s primeroma lani pogrešanih Klemna Lenka in Petra Aplinca, ki so ju pozneje mrtva našli v Dravi.

Ugotovili niso nobene povezave med primeri Kot so danes znova zatrdili na Policijski upravi Maribor, doslej niso potrdili oziroma ugotovili nobene povezave med posameznimi primeri pogrešanih. V že omenjenih prejšnjih dveh primerih so poslali poročilo na okrožno državno tožilstvo, saj je bila obakrat tuja krivda izključena. Policija tudi ni potrdila, da bi žrtvi storili samomor.

Teorije o trgovanju z organi zavračajo "Zavračamo informacije, ki so se pojavile v javnosti, da sta bila omenjena žrtvi trgovine z organi, saj to ne drži," so zatrdili na mariborski policijski upravi in hkrati pozvali vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešanem Simoniču, da to sporočijo na najbližjo policijsko enoto, na interventno telefonsko številko policije 113 oziroma na anonimno telefonsko številko policije 080 1200.

S prijateljico odšel na koncert v študentski klub Štuk Mladeniča, ki je študiral v tujini in je v torek na povabilo prijateljice odšel na koncert v študentski klub Štuk, že nekaj dni iščejo tudi njegovi znanci, gasilci in potapljači, a za zdaj brez uspeha. S prijateljico sta v torek zvečer s Koroške ceste odšla na obisk do znancev, okoli polnoči pa so se skupaj odpravili do Štuka.

Po 1. uri je bila njegova telefonska številka nedosegljiva Simonič se je pred lokalom pogovarjal z znanci, zato mu je prijateljica izročila vstopnico za koncert, sam pa je potrdil, da bo prišel za njo. Ko je okoli pol enih zjutraj prijateljica prišla iskat Simoniča pred lokal, ga ni več našla. Na klice na njegov mobilni telefon se ni nihče odzival, po 1. uri pa je bila telefonska številka nedosegljiva, so pojasnili na policiji.

Ne spreglejte