Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
23. 9. 2020,
9.23

Osveženo pred

3 leta, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 8,29

3

Natisni članek

italija policija pogrešana

Sreda, 23. 9. 2020, 9.23

3 leta, 7 mesecev

Pogrešano 25-letno Slovenko našli mrtvo v italijanskem morju

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Orange 8,29

3

Miramare | Foto Pixabay

Foto: Pixabay

Policija je izsledila pogrešano 25-letno Karin Furlan, ki so jo nazadnje opazili 11. decembra 2019 v njenem stanovanju, nato pa se je za njo izgubila vsaka sled. Pokojno so 6. junija 2020 našli v morju blizu Trsta v neposredni bližini gradu Miramar. Po do zdaj zbranih podatkih, tako italijanskih kot tudi slovenskih organov, okoliščine niso pokazale, da je šlo za nasilno smrt. Sicer pa je policija potrdila tudi identiteto 79-letnega Bogdana Brezigarja z Jesenic, ki je bil pogrešan od 28. januarja letos.

Nemec Janša
Novice O incidentu na Vranskem tudi Nemec in Janša #video

Kot so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica, so včeraj slovensko policijo italijanski varnostni organi uradno obvestili o potrditvi identitete ženskega trupla, ki so ga 6. junija 2020 našli v morju blizu Trsta. 

Petindvajsetletnico našli italijanski organi

"Pogrešana je bila nazadnje opažena 11. decembra 2019 v svojem stanovanju, nato pa se je za njo izgubila vsaka sled. Kljub intenzivnemu zbiranju obvestil v Sloveniji, številnim izvedenim iskalnim akcijam na širšem območju Policijske uprave Nova Gorica in zaprosilom italijanskim varnostnim organom je bila pogrešana oseba najdena šele 6. junija 2020 na območju Republike Italije," so pojasnili na policiji.

Po do zdaj zbranih podatkih preiskave tako italijanskih kot tudi slovenskih varnostnih organov glede okoliščin njene smrti ni bilo ugotovljenih znakov, ki bi kazali, da gre v navedenem primeru za nasilno smrt. Policija bo o vseh ugotovljenih dejstvih s pisnim poročilom obvestila Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Jeseničana našli 30. avgusta

S kranjske policijske uprave pa so medtem sporočili, da so s pomočjo DNK-analize potrdili identiteto 79-letnega Bogdana Brezigarja, ki je bil pogrešan od 28. januarja letos. Najden je bil 30. avgusta po prijavi osebe, ki je v okolici Mežakle na območju Jesenic našla moško truplo. Tuja krivda za smrt ni bila ugotovljena.

Alkotest
Novice Ker je odklonila strokovni pregled alkoholiziranosti, so jo policisti pridržali
Ne spreglejte