Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
10. 2. 2017,
8.25

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

malica Tuš P&G

Petek, 10. 2. 2017, 8.25

6 let, 6 mesecev

P&G in Tuš pomagata učencem in dijakom v socialni stiski

Oglasno sporočilo

Ljubljana, 1. februar 2017 – Po lanski izjemno uspešni akciji podjetji P&G in Tuš ponovno združujeta moči v želji pomagati učencem in dijakom v socialni stiski. S projektom želita zbrati 15 tisoč evrov, ki jih bodo šole namenile za šolske potrebščine in obvezne ekskurzije, ki si jih otroci v težkih materialnih razmerah ne morejo privoščiti. Akcijo lahko podpremo vsi z nakupom izdelkov blagovnih znamk P&G v trgovinah Tuš od 1. do 28. februarja.

Nekateri otroci v šolskih klopeh ne razmišljajo o tem, kaj bodo počeli popoldne s prijatelji, pač pa, ali jim bodo lahko starši kupili vse šolske potrebščine in ali tudi letos ne bodo mogli na šolsko ekskurzijo, saj nimajo denarja. Ker P&G in Tuš želita pomagati, bosta februarja združila moči v dobrodelni akciji za pomoč učencem in dijakom v socialni stiski.

Donacijski sklad se polni z nakupom izdelkov blagovnih znamk P&G, ki jih uporablja vsaka družina in so na voljo v vseh trgovinah in franšizah Tuš. Z Arielom in Dashem poskrbimo za čisto in dišeče perilo, Lenor pa nas boža s svojo mehkobo in poskrbi za udobje naših oblačil. Gospodinje ne morejo brez detergenta za posodo Jar, mamice pa dojenčkove ritke razvajajo z mehkimi pleničkami in otroškimi robčki Pampers. Dnevni vložki so nujna garderoba vsake ženske, zato se higienski vložki Always in Naturella zelo pogosto znajdejo v nakupovalnem vozičku. Torej gre res za izdelke, ki so v naših gospodinjstvih nepogrešljivi, z njimi pa skrbimo za svežino in čistočo. Nič nas ne stane, če z izbiro izdelka pomagamo tudi otrokom, ki živijo v težkih materialnih razmerah.

 | Foto:

"Lani smo zbrani denar namenili za plačilo šolskih malic, letos računamo, da bo z novo zakonodajo to urejeno. Kljub temu pa stiska otrok ostaja velika in če se otroci obremenjujejo s socialno stisko svoje družine, ne morejo biti osredotočeni na učenje ter igro. Zato bomo ponovno pomagali in jim skušali pokazati, da ne ostajajo sami in pozabljeni nekje ob robu, pač pa da imajo pravico do brezskrbnih dni v šolskih klopeh," je povedala Katja Pavlica, vodja programa P&G, Orbico Slovenija.

"Otroci so naše bogastvo in temelj, na katerem se bo naša družba razvijala tudi v prihodnje. Največ, kar jim lahko podarimo, je spodbuda, droben korak proti njihovi svetli prihodnosti in majhen navdih, ki v njih prebudi moč za samostojno nadaljevanje. Ti otroci si želijo le to, da ne bi bili izključeni in drugačni," poudarja vodja korporativnega komuniciranja v Tušu Anja Marjetič.

Da bo donacija naredila spremembo, potrjujejo tudi pri projektu podariMalico, kjer poudarjajo, da dobrodelnost Slovencev ne pozna meja, saj z nesebičnim sodelovanjem v tovrstnih akcijah spreminjajo življenja naših najmlajših. "In če želimo, da svet res stoji na mladih, moramo ukrepati in jim zagotoviti pogoje za to, da bodo v prihodnosti lahko oni skrbeli za dobrobit družbe," je še poudaril predstavnik projekta Vladimir Balukčić.

 | Foto:

Projekt podariMalico primarno zbira sredstva za plačilo šolskih malic in kosil, a se je pokazalo, da veliko otrok potrebuje finančno pomoč tudi za nakup šolskih potrebščin in plačilo šolskih izletov in ekskurzij. Več informacij o projektu lahko dobite na info@podarimalico.si ali www.facebook.com/podarimalico.


O podjetju P&G
Podjetje P&G s svojimi blagovnimi znamkami oskrbuje skoraj pet milijard ljudi po vsem svetu. Družba ima enega največjih portfeljev kakovostnih in vodilnih blagovnih znamk, vrednih zaupanja, med drugimi: Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Bounty®, Charmin®, Crest®, Dawn®, Downy®, Fairy®, Febreze®, Gain®, Gillette®, Head & Shoulders®, Lenor®, Olay®, Oral-B®, Pampers® in Pantene®. Skupina P&G posluje v približno 70 državah po vsem svetu. Za več informacij in novic o družbi P&G in njenih blagovnih znamkah obiščite spletno stran: http://www.pg.com.

O podjetju Tuš
Osnovna dejavnost podjetja Tuš je trgovina, ki jo dopolnjujejo dejavnosti drogerij, zabave in gostinstva. S svojo velikostjo in obsegom poslov predstavlja jedrni del ponudbe in poslovanja celotne Skupine Tuš. V 28 letih so postali največje slovensko zasebno podjetje, ki zaposluje več kot tri tisoč ljudi. Širok razpon dejavnosti je konkurenčna prednost, ki jim omogoča visoko fleksibilnost, inovativno prilagajanje individualnim željam kupcev in učinkovito organiziranost. S pestrim izborom priložnosti, ki jih ustvarjajo iz sinergij, zadovoljujejo pričakovanja najširšega kroga potrošnikov v vseh življenjskih obdobjih.


O projektu podariMalico
podariMalico je dobrodelni projekt, namenjen učencem in dijakom, ki živijo v težkih materialnih razmerah. Sredstva v celoti namenjajo šolam, sami pa krijejo vse administrativne stroške projekta. Zbrana sredstva šola vodi pod računom šolskega sklada na posebnem kontu.

 

Ne spreglejte