SiolNET. Novice Slovenija
1,10

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Ostani doma: ta video takoj pošljite tistim, ki še ne razumejo

1,10

termometer

Slovenska vlada, zdravstvena stroka in marsikdo na družbenih omrežjih zdaj že lep čas pozivajo sodržavljane, naj ostanejo doma oziroma upoštevajo priporočila oblasti in s tem pomembno prispevajo k zajezitvi širjenja novega koronavirusa. Kljub temu se na spletu še vedno pojavljajo fotografije in videoposnetki ljudi, ki slogana ne slišijo ali pa nočejo slišati. Njim pokažite zgornji videoposnetek, ki prikazuje, zakaj je prekinitev socialnih stikov ključnega pomena za preprečevanje novih okužb s koronavirusom. 

Animacijo, ki prikazuje, kako lahko preprečevanje tesnih stikov med ljudmi prepreči nadaljnje okužbe, so oblikovali na novozelandski spletni strani The Spinoff, ki velja za enega vodilnih in najbolj zanesljivih svetovnih medijev na področju pokrivanja koronavirusa, ter jo dali v javno uporabo vsem, ki želijo druge opozoriti na pomembnost ukrepov zoper širjenje virusa SARS-CoV-2.

Preberite tudi:

Koronavirus Digisvet Brzdanje koronavirusa: slika, ki jo nujno pokažite dvomljivcem Koronavirus Digisvet Veliko leglo lažnih novic o koronavirusu je - WhatsApp Ameriška vojska, marinci, helikopter Digisvet Ko virus odnese šalo, na cestah Ljubljane pristaja vojska ZDA Internet, strah, nevarnost, žalost Digisvet Pili belilo, ker so na Facebooku prebrali, da to pomaga Covid Digisvet Epidemija koronavirusa ni ena. Epidemiji sta dve.

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 86
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin