Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
6. 5. 2011,
7.19

Osveženo pred

4 leta, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
cia striptiz

Natisni članek

Petek, 6. 5. 2011, 7.19

4 leta, 5 mesecev

"Naša Udba je bila v primerjavi s Cio nedolžen otročiček"

Termometer prikazuje, kako vroč je članek.

Termometer prikaže, kako vroč je članek.

Thermometer Blue Green 3
Pod novicami na portalu siol.net se nabere na stotine bolj ali manj tehtnih komentarjev bralcev. Izbrali smo nekaj takšnih, ki so pritegnili našo pozornost.

V MnenjeMetru smo soočili Dimitrija Rupla in Iva Vajgla. Zanimalo nas je, kaj pomeni smrt bin Ladna, ali bi mu morali soditi in kako se je na dogodek odzvala uradna Ljubljana.

KMETlČ (5. 5. 2011 07:58:36) Bin Ladna so ubili ravno sedaj predvsem zaradi procesov, ki potekajo v arabskih državah. S tem so porezali krila muslimanskim skrajnežem. S tega stališča je uboj Bin Ladna upravičljiv. Ni pa v skladu s sliko, ki bi jo o sebi v svetu radi ustvarili Američani, da so do poražencev milostni. Američani so največje zveri na svetu. CIA izvaja največja grozodejstva. Naša UDBa je bila v primerjavi s CIAo nedožen otročiček.

eskil (5. 5. 2011 08:17:54) Vsem tistim, ki se sprašujejo ali je prav, da so ga ubilli brez sojenja sledeče vprašanje. Ali je prav, da je on sam v terorističnih napadih BREZ SOJENJA, pobil tisoče nedolžnih ljudi ? Nekje so tudi meje, kjer demokracija in pravice nimajo več mesta in se končajo. Če bi bilo sojenje v Sloveniji bi bil sigurno oproščen, zaradi pomankjanja dokazov in pa protizakonitega zbiranja dokazov. V sodni praksi smo Slovenci dobesedno KEKCI

viisaus (5. 5. 2011 08:19:31) KMETlČ// se podpišem,poleg tega pa američani niso imeli nobenega direktnega dokaza,da je bil osama res krivec,za vsa očitana mu dejanja.s tem,da je nase opozoril in priznal prav vsak napad muslimanskih skrajnežev,še ni dokaz,da je res kriv,kar je razvidno iz guantanama,kjer večini ne morejo dokazat nič.šel se je sveto vojno proti zahodnemu načinu življenja,kar je po mojem razmišljanu čisto mimo,toda,če ne bi američani rovarili po celem svetu,bi bilo pol teroristov manj...

V tokratni reportaži o zanimivih poklicih smo predstavili poklic striptizete, kar je številne bralce precej zmotilo.

primorec (5. 5. 2011 12:39:02) No vsekakor punca poskrbi sama zase in ni v nič slabšem položaju,kot recimo kakšna šivilja iz Mure.Pač to je njena izbir in res ne vem zakaj zopet tole Slovensko moraliziranje!

december2010 (5. 5. 2011 12:55:29) Se strinjam s primorcem. Punca je poskrbela da sama zasluži za preživetje. Za to delo se je verjetno tudi odločila sama. Predvidevam, da so njene stranke moški, ki.... so jim njene usluge všeč... Če ni povpraševanja tudi ponudbe ni. Posneto je super in mi je cela zgodba všeč, zato, bravo fotograf.

mi3je (5. 5. 2011 14:28:57) men se zdi, da se vam je vsem oz. večini fajn poslabšal ob tem prispevku, predvsem ste pa zgrešil pojnt prispevka. ampak nič ne de. najboljše so pa zafrsutrirane babe, ki začnejo kokodakat vsepovprek. nimajo blage veze a moralizirajo po dolgem in počez. kot da nas zanima njihovo zapečkarsko mnenje. nak. zanima nas globji pomen prispevka (ki sicer ni pretirano globokoumen) za kar je pa potrebno biti nekoliko bolj "pismen"...

Ne spreglejte