SiolNET. Novice Slovenija
0,28

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Mama Viljema Julijana: To je bilo najtežje slišati #video

0,28

termometer

Gosta v oddaji Osebno z Valentino Plaskan sta bila starša dečka Viljema Julijana, Nina in Grega Bezenšek. Spregovorila sta o svojem malemu borcu, o življenjski preizkušnji, izgubi, redkih boleznih in še čem. V javnosti sta sicer že pred časom delila veselo novico, da v letu 2022 pričakujeta otroka. 

Nina in Grega Bezenšek sta pred skoraj tremi leti zaradi neozdravljive bolezni izgubila sina Viljema Julijana. "Najtežje je bilo slišati dejstvo, da otrok ne bo več živel, da ima redko bolezen, za katero ni zdravila. To je trenutek, da bi se ti sanjalo, kot da nič ni res, in preprosto si v šoku. Slišati to je za starša zelo zahtevna stvar. To je bitje, ki ga imaš najrajši na svetu, vso njegovo bolečino bi želel prenesti nase, pa je ne moreš in si popolnoma nemočen. Dneve po tem, ko se od otroka posloviš, moraš znati živeti in preživeti," je povedala Nina. 

Nina in Grega Bezenšek sta tudi ustanovitelja Društva Viljem Julijan, kjer pomagajo otrokom z redkimi boleznimi in njihovim staršem. 28. februarja zaznamujemo svetovni dan redkih bolezni.

bono Trendi Zdravnikove besede, ob katerih se je mamica majhnega fantka povsem zgrozila #video Milan Krek v oddaji Osebno z Valentino Plaskan pokazal čustva #video Novice Milan Krek v solzah o svoji družini: Upam, da bodo zdržali #video Joc Pečečnik v oddaji Osebno z Valentino Plaskan #video Novice Joc Pečečnik: Glede na vloženo delo sem še premalo bogat #video Borut Štrukelj Novice Borut Štrukelj v oddaji Osebno z Valentino Plaskan: Naredili smo največ, kar smo lahko #video

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin