SiolNET. Novice Slovenija
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

Malenkosti, ki se zdravemu človeku ne zdijo pomembne

Oglasno sporočilo

Od neprijetne bolečine do izjemnega zadovoljstva.

Kako je AS poskrbel za upokojenko Anico in podjetnika Matjaža? Kako je AS poskrbel za upokojenko Anico in podjetnika Matjaža?

Anica za dobro fizično kondicijo skrbi s kolesarjenjem. Lani je ob zaviranju nerodno padla s kolesa in si zlomila peto. Noge ni smela obremenjevati deset tednov, kar je za skrbno gospodinjo in aktivno babico zelo težko.

Kot dolgoletna AS-ova zavarovanka je poklicala svojo zastopnico in se pozanimala o sklenjenih zavarovanjih. Izvedela je, da ji zaradi sklenjenega dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja pripada brezplačno zavarovanje pomoči na domu, ki vključuje tudi prevoze na preglede, ko se pripeti nezgoda.

Anica se je odločila za prevoze na zdravniške preglede, ki jih je naročila s klicem na Center Zdravje AS.

"Prijazna pogodbena sodelavca AS sta me trikrat odpeljala na pregled k zdravniku. Ob prvem obisku zdravnika je bolničar zame uredil tudi vse potrebno v zvezi z zdravniško dokumentacijo, jo predal na okencu in me obvestil, katerega zdravnika čakam. Vse to so malenkosti, ki se zdravemu človeku ne zdijo pomembne. Ko pa imaš bergle in rok ne moreš uporabljati, je to res neprecenljiva pomoč!"

Storitev, ki sem jo prejel brezplačno, je presegla moja pričakovanja

"Zelo cenim točnost, zato na sestanke nikoli ne zamujam," pripoveduje podjetnik Matjaž. "Ko sem se odpravljal od doma, sem nerodno stopil na stopnicah. V desnem kolenu je zaškrtalo in močno zabolelo, kar ni napovedovalo nič dobrega."

Matjažu so operirali koleno, domov je odšel z berglami. Ker živi sam, je hitro ugotovil, da doma ne more ničesar postoriti. Obrnil se je na Center Zdravje AS. "Vedel sem, da imam z dopolnilnim zdravstvenim zavarovanjem tudi možnost brezplačne pomoči na domu v primeru nezgode. Dogovoril sem se za čiščenje stanovanja. Na mojih vratih je točno ob dogovorjenem času pozvonila prijazna gospa Jožica, ki je svoje delo opravila natančno in profesionalno!"

Uporabil je tudi možnost prevozov. Dvakrat so ga peljali do zdravnika, enkrat pa v zdravilišče. "Prijazni, prilagodljivi in točni – prav to, kar pri ljudeh najbolj cenim. Lahko rečem samo to: celotna storitev, ki sem jo prejel brezplačno, je presegla moja pričakovanja, zato pohvale vsem, ki jo izvajajo," je povedal Matjaž.

Za celovito zdravstveno oskrbo Pokličite Center Zdravje AS na 080 81 10 ali obiščite Center Zdravje AS.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin