Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
9. 12. 2016,
8.05

Osveženo pred

2 meseca

Vsebino omogoča Erste Card

Natisni članek

plačilne kartice Erste Card Diners Club vinjeta advertorial

Petek, 9. 12. 2016, 8.05

2 meseca

Kako dobim letno vinjeto takoj, plačujem pa jo v prihodnjih mesecih? Je lahko celo zastonj?

Vsebino omogoča Erste Card
vinjeta 2017 | Foto STA

Foto: STA

Predbožično obdobje je polno želja in načrtov za darila. Kako izpolniti vse želje, ne da bi se ob tem denarnica izsušila?

December, mesec nakupovanja in obdarovanja. Mesec predprazničnega obdobja, ko se radi pogrejemo s kuhanim vinom, ko si privoščimo nekaj, kar smo dalj časa prestavljali, ko se z darili radi spomnimo tistih, ki so nam najdražji in najbližji.

Toda december je tudi mesec, ko moramo začeti razmišljati, kako se bomo s svojim jeklenim konjičkom prihodnje koledarsko leto vozili po slovenskih avtocestah in hitrih cestah. Mesec, ko bi morali najti še 110 evrov (ali 220 evrov, če imamo višje vozilo, kot to opredeljujejo cestninski razredi) za letno vinjeto. Ta denar bi v tem trenutku gotovo raje porabili za še kakšno darilo, izlet, nakup, potovanje, razvado, ki bi jo radi nekomu privoščili oz. smo si jo tudi sami gotovo zaslužili.

Kako torej do letne vinjete, ki bi jo odplačevali na obroke in tako lahko namenili več denarja za pristne predpraznične želje?

Nekaj klikov in nakup je mogoč na obroke

Za imetnike kartice Diners Club je rešitev oddaljena le nekaj klikov. Vinjeto lahko kupijo na kateremkoli prodajnem mestu vinjet v Sloveniji, pomembno je le, da kupnino v celotnem znesku poravnajo s svojo kartico Diners Club.

Po opravljenem nakupu ima imetnik kartice Diners Club tri dni časa, da opravi spletni prenos na obročno odplačevanje na spletni strani www.dcstore.si. Postopek zahteva le nekaj klikov, vpis osnovnih podatkov v spletni obrazec pa je zelo podoben nakupu v spletni trgovini.

S pritiskom na gumb Zaključi naročilo je imetnik kartice Diners Club preprosto in v hipu oddal svoje naročilo, v katerem je lahko izbral število obrokov od najmanj dveh do največ 12.

S kartico Diners Club do vinjete na obroke z le nekaj kliki. | Foto: S kartico Diners Club do vinjete na obroke z le nekaj kliki.

Za 15 slovenskih imetnikov kartice Diners Club bo naslednja letna vinjeta brezplačna!

Z zvestobo kartici Diners Club in nekaj sreče pa je letno vinjeto za osebno vozilo za leto 2017 mogoče dobiti brez enega samega plačanega obroka. Do 21. decembra je namreč vsak nakup s slovensko kartico Diners Club v vrednosti najmanj 20 evrov, ne glede na to, ali ga opravite doma ali v tujini, prek plačilnega terminala ali spleta, hkrati priložnost za zadetek v nagradni igri. Več takšnih nakupov pomeni več priložnosti za zadetek.

Štejejo tudi plačila obrokov prejšnjih nakupov s kartico Diners Club, če te obroke plačate med trajanjem nagradne igre, torej med 2. novembrom in 21. decembrom, in dvigi gotovine v tem obdobju.

Družba Erste Card, skrbnik poslovanja Diners Club, bo podelila 15 celoletnih vinjet za leto 2017 za osebna vozila, vrednost vsake je 110 evrov. Žrebanje bo 23. decembra, ko bo postalo znano, komu za letno vinjeto ne treba odšteti niti enega centa. Srečne nagrajence bodo po priporočeni pošti obvestili v sedmih dneh po žrebanju, torej še pred koncem tega leta.

Vse, kar je treba o vedeti o nagradni igri Opravi nakup nad 20 evrov in zadeni vinjeto, je opredeljeno v pravilih in pogojih te nagradne igre.

 

 

Ne spreglejte