Ekskluzivno v oddaji Dan. na Planet TV: Po nesreči dobil priložnost za bolj pozitivno življenje #video

Življenje Boruta Škrbca je zaznamovala tragična življenjska izkušnja. Aprila letos je namreč v eksploziji na ladji Splošne plovbe utrpel hude opekline. Čeprav so posledice nesreče še vedno vidne na njegovem telesu, pa 23-letnik pravi, da je z nesrečo dobil priložnost za novo, bolj polno in pozitivno naravnano življenje.

[video: 64732 / ]

Novinarka: Anja Markovič/Video: Planet TV


Na ladji Tamar, ki je plula iz Baltimora v Ameriki v Indijo, je konec aprila eksplodiralo. V tej eksploziji sta umrla dva pomorščaka, dva pa sta dobila hude opekline.

Eden od njiju je bil žal tudi Borut, ki po nesreči okreva na rehabilitacijskem inštitutu Soča. Tam 23-letnik pod budnim očesom strokovnjakov pridno dela vaje za prste in mišice ter nabira kondicijo.

Kljub nesreči na svet gleda z zvrhano mero optimizma

"Pravim, da mi je bila nesreča očitno namenjena oziroma da je bila to na neki način moja usoda. Čeprav ne morem početi vseh stvari, ki sem jih počel pred tem, sem na neki način začel novo življenje," pripoveduje Borut, ki je bil po nesreči kar dva meseca v komi.

In čeprav so posledice opeklin po nesreči še kako vidne, ne nameni veliko pozornosti temu, kako ga dojema okolica.

"Sploh se ne menim za to, kako name gledajo ljudje. Sicer pa bom z lepotnimi posegi iz dneva v dan lepši," pojasnjuje Borut, ki kljub svoji izkušnji na življenje in svet gleda z veliko mero optimizma.

Sorodne vsebine

Komentarji

1
  • Kritik / 14.09.2017. ob 14:02

    Junaško naprej, življenja imaš še veliko, tudi lepo bo :)

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Popularno

Vroči članki

Najbolj brano