SiolNET. Novice Slovenija
2,59

termometer

 • Messenger
 • Messenger

Cerar: Melania Trump je vedno vesela, ko se pogovarjamo o Sloveniji

2,59

termometer

Cerar
Foto: Reuters

Premier Miro Cerar je po vrhu zveze Nato v Bruslju povedal, da sta se s partnerico Mojco Stropnik tudi tokrat pogovarjala s prvo damo ZDA Melanio Trump. "Lahko smo ponosni, da imamo prvo damo ZDA iz Slovenije, ki ni pozabila slovensko. Nasprotno, zelo dobro govori in vedno je vesela, ko se pogovarjamo o naši domovini," je dejal.

Cerar je pojasnil, da se je z Melanio Trump pogovarjal v sredo, njegova partnerica Mojca pa je z njo v sredo in verjetno tudi danes preživela še nekoliko več časa. "Zdaj se že kar dobro poznamo. Pogovori so vedno prijetni, seveda potekajo v slovenščini," je še dejal.

Ameriška prva dama je po Cerarjevih besedah tudi izrazila upanje, da se bodo videli, ko bo prišla v Slovenijo. Na vprašanje, ali je morda povedala, kdaj bo prišla, pa je premier, ki opravlja tekoče posle, odgovoril, da ne.

Ob robu vrha Nata v Bruslju je bilo sicer danes slišati neuradne komentarje, da je Melania, ki se je ob robu vrha udeležila programa za partnerje voditeljev, v pogovorih vselej prijazna in vljudna.

Po prejšnjem vrhu Nata maja lani je Cerar povedal, da sta imeli njegova partnerica Mojca Stropnik in ameriška prva dama v sklopu partnerskega programa "zelo prijeten pogovor" in da sta "našli pristen človeški stik".

Komentarji

7

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • Rudnik12 / 12.07.2018. ob 19:47 +6 - 1

  Sramota za naso vlado, da ni znala izkoristiti, da je Slovenka 1.dama Amerike. Tudi srecanje Putin, Tramp bi lahko bilo pri nas. Nesposobnezi tudi vsi, ki ste jih ponovno volili. Sramota ste za domovino. V kolikor se vam seveda ob besedi domovina ne obrne zelodec. Poglejte hrcke, kako imajo radi njihovo ljepo. Pri nas pa dobi presernovo nagrado tovarisica, ki razreze naso zastavo. Ja bravo mafijski nesposobni levicarji. Se malo pa vam bo res uspelo potoniti SLO.

  +6 - 1
 • luka123 / 12.07.2018. ob 18:10 +6 - 3

  Že zdavnaj bi bila Melania s Trumpom na obisku v Sloveniji, če bi nam vladala prozahodno usmerjena politična opcija! Ker pa nam vladajo ljubitelji rdeče zvezde, ki s to rdečo zvezdo ideološko manipulirajo navadno rajo, je tako kot je ... ZDA so si na Balkanu izbrale Hrvaško, Trump se objema s Kitarovičevo, Cerar pa se mora zadovoljiti z dvosekundnim Melaninim rokovanjem. In vi, dominantni mediji, o vsem tem poročate skrajno prizanesljivo. Jasno, če ste pa zelo pomemben element te politike.

  +6 - 3
 • bleferji / 12.07.2018. ob 17:17 +3 - 2

  Prideva z Melanio to zimo na smučanje na Krvavec - obljubim ! Bo pa edini pogoj: DA SE NAŠI POLITIKI NJEJ NE PRIBLIŽAJO NA MANJ KOT KILOMETER - KER SO SRAMOTA ZA TO DRŽAVO IN ZA TA NAROD - IN ŽAL JE KRIV TUDI NAROD-LJUDSTVO, SAJ PREPROSTO JIH VI VOLITE - A MOGOČE NI RES ?!

  +3 - 2
delitve: 16
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin