Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
17. 1. 2024,
13.13

Osveženo pred

3 mesece, 1 teden

Oglasno sporočilo

Natisni članek

nakupovanje PR članek Aleja

Sreda, 17. 1. 2024, 13.13

3 mesece, 1 teden

ALEJA že drugič dobitnica Best of Ljubljana za najboljšo nakupovalno destinacijo

Oglasno sporočilo

ALEJA je že drugo leto zapored postala najboljša nakupovalna destinacija po izboru bralcev v sklopu tekmovanja Best of Ljubljana v letu 2024. Znova se je izkazala kot zmagovalka med močno konkurenco desetih najboljših in že uveljavljenih nakupovalnih središč v Ljubljani in njeni okolici. "ALEJA že od začetka strmi k temu, da smo prepoznani ne samo kot najsodobnejša, ampak tudi kot najboljša nakupovalna destinacija. Veseli me, da so to že drugo leto prepoznali tudi bralci medija In Your Pocket, mi pa si bomo v prihodnje še prizadevali, da je ALEJA sinonim za sodobno nakupovalno doživetje v Sloveniji in širše," pojasnjuje direktor ALEJE Toni Pugelj.

Direktor ALEJE Toni Pugelj ob prejetju nagrade BEST OF SHOPPING CENTRES 2024. | Foto: Janez Štrukelj Direktor ALEJE Toni Pugelj ob prejetju nagrade BEST OF SHOPPING CENTRES 2024. Foto: Janez Štrukelj

V kratkem času so osvojili že mnogo laskavih naslovov. Je prva nakupovalna destinacija v Sloveniji, ki je prejela nagrado za design in razvoj, katero podeljuje Evropsko združenje nakupovalnih središč (ESCP). V Londonu so osvojili Global RLI Award v kategoriji Mednarodna nakupovalna središča – novogradnje in tako premagali ostale finaliste iz Srbije, Italije in Kitajske.

ALEJA kot najboljša med nakupovalnimi destinacijami izstopa z edinstveno arhitekturo, sodobnim konceptom ter izjemno ponudbo za nakupovanje in prosti čas. Razprostira se na 32.000 m² z več kot 80 trgovinami, vrhunsko gastronomijo, 6.200 m² veliko športno-rekreacijsko površino na ALEJA SKY in razgibanim kolesarskim parkom. Nagrada služi kot priznanje za njihovo predanost ustvarjanju živahne nakupovalne destinacije, kjer lahko poleg klasičnega nakupovanja na enem mestu združite doživetje kulinarike, preživljanje prostega časa, druženja, športa in zabave. 

V ALEJI je pestro dogajanje skozi celotno leto. Trenutno vas navdušujejo s kar 1000 m2 velikim drsališčem in 140 metrov dolgo ledeno stezo okoli njega. Je edino drsališče nad mestom in v sami Ljubljani. Da je drsanje prijetno, poskrbijo še za dodatno pestro vzdušje ob sobotah z brezplačnimi drsalnimi uricami. V pomladno poletnih mesecih na ALEJI SKY zaživi športno in zabavno vzdušje. Že nekaj let organizirajo nepozabne koncerte pod zvezdami in oglede filmskih premier, številne športne in zabave dogodke, skupne oglede športnih dogodkov na velikem ekranu ter plesne urice z znanimi inštruktorji zumbe in salse.

Mednarodni medij In Your Pocket je že 13. leto zapored organiziral glasovanje za najboljše ljubljanske ponudnike v šestih kategorijah, ki so zajemale področje kulture, kulinarike, nakupovanja, doživetij in kavarniške ponudbe. Letos so v glasovanje dodali tudi novo vseslovensko kategorijo "Best of speaker" oziroma izbor najboljšega govorca.


Naročnik oglasne vsebine je ALEJA D.O.O.

Ne spreglejte