SiolNET. Novice Slovenija
1

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Ajdovski svetniki proti občinskemu reševanju NK Primorje (VIDEO)

1

termometer

 | Foto:
Na zadnji seji ajdovskega občinskega sveta so poleg poročil o poslovanju javnih zavodov v lanskem letu polemično spregovorili predvsem o reševanju ajdovskega nogometa.

Ajdovski svetniki so si bili enotni, da bi ajdovski nogomet morali rešiti, vendar bi denar želeli vlagati predvsem v mlajše selekcije. Prezadolženega nogometnega kluba Primorje, za katerega ni znano niti, kolikšni so njegovi resnični dolgovi, pa ne bodo reševali.

Ne bodo odkupili tribun za finančno injekcijo klubu Zato tudi niso podprli predloga o odkupu tribun na ajdovskem stadionu, za katerega bi občina namenila 150 tisoč evrov, zato so to točko tudi umaknili z dnevnega reda med premoženjsko - pravnimi zadevami. V polemični razpravi so predlogu reševanja kluba, ki bi si z denarjem občine toliko opomogel, da bi lahko prihodnjo sezono zaigral vsaj v drugi slovenski ligi, očitali predvsem to, da ni točne razmejitve med člansko in mlajšimi selekcijami.

Zato so svetniki izglasovali odklonilno mnenje do predloga sanacije kluba ter predlagali ustanovitev novega kluba, ki bi združeval mlajše selekcije nogometašev.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin