Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
31. 5. 2024,
10.24

Osveženo pred

1 mesec, 2 tedna

Vsebino omogoča Elementum
dobiček dohodek plemenite kovine srebro zlato investicije vlaganje investicija posel Elementum advertorial

Natisni članek

Petek, 31. 5. 2024, 10.24

1 mesec, 2 tedna

Zakaj je zdaj pravi čas za nakup fizičnega zlata in srebra?

Vsebino omogoča Elementum
elementum | Foto Elementum

Foto: Elementum

Srebro in zlato sta že tisočletja cenjena zaradi svoje redkosti, lepote in trajne vrednosti. Kot naložbena izbira sta vedno predstavljala varno zatočišče v časih gospodarske nestabilnosti in negotovosti.

Trenutno stanje na trgu, zaznamovano z visoko inflacijo, naredi investicijo v plemenite kovine še bolj smiselno. Vsi že nekaj časa na svoji koži čutimo, kako denar izgublja svojo vrednost – tudi za najosnovnejše stvari

Ugodne razmere na trgu

Po oceni strokovnjakov so trenutno cene srebra in zlata ugodne, kar pomeni, da je dober trenutek za vlagatelje, da priložnosti izkoristijo za zaščito svojega premoženja in dolgoročno rast vrednosti svojih naložb.

Vlaganje v srebro in zlato ni zgolj previdna poteza, ampak strateška odločitev, ki lahko v teh časih prinese tudi dobre donose.

Priložnost za varno in likvidno investicijo

Dvig cen in padanje vrednosti evra smo v zadnjih letih na svoji koži vsi že dobro občutili, zato je iskanje zanesljivih in trajnostnih investicijskih priložnosti zelo pomembno. Plemenite kovine, kot sta zlato in srebro, skozi zgodovino dokazano ohranjajo svojo vrednost, kar jih postavlja v ospredje kot ene najboljših investicijskih možnosti.

Elementum | Foto: Elementum Foto: Elementum

Zakaj investirati v plemenite kovine? 

Ne gre le za nakup kovin, temveč za zamenjavo denarja za sredstvo, ki zagotavlja ohranjanje vrednosti in je vedno likvidno. V dobi digitalnih valut in hitro spreminjajočega se gospodarskega okolja plemenite kovine ostajajo trdna in stabilna naložbena izbira. Vse več premišljenih vlagateljev prepoznava prednosti in povečuje delež plemenitih kovin v svojem portfelju.

Kako investirati? 

V podjetju Elementum ponujamo široko paleto možnosti za vključitev teh kovin v vaš portfelj. Odločite se lahko za mesečne vložke, ki so dostopni tudi tistim z omejenimi sredstvi. Vaše premoženje je pri nas vedno na varnem, nudimo namreč možnost shranjevanja vaših kovin v zelo varnem skladišču v Švici. Seveda pa imate možnost shranjevanja tudi pri sebi doma.

V zadnjem času smo uvedli še eno novost – Elementumovo strategijo za pravne osebe, ki ponuja številne inovativne pristope – od nagrajevanja zaposlenih do podjetniških obveznic in protokolarnih daril.

Edinstvena priložnost za investiranje – naredite iz kilograma zlata dva, brez dodatnih investicij! 

Seveda se sprašujete, kako je mogoče iz enega kilograma zlata narediti dva, brez dodatnih vložkov …

Čeprav se sliši neverjetno, vam lahko zagotovimo, da je to mogoče s pomočjo naših inovativnih, preverjenih, legalnih investicijskih strategij. Našo uspešnost potrjujejo številni vlagatelji iz sedmih evropskih držav, ki so nam zaupali v preteklih letih.

Najpreprosteje lahko svojo metodo opišemo tako, da zamenjate zlato v srebro, ko je za to primeren trenutek in potem ob pravem času storite obratno – srebro v zlato. Vedno menjate tako, da povečujete količino plemenitih kovin v svojem portfelju, brez dodatne naložbe. To je mogoče zato, ker se razmerje med vrednostjo zlata in srebra spreminja. Želite izvedeti več? Pokličite Elementum.

Majhni zneski

elementum | Foto: Elementum Foto: Elementum

Pomembno je poudariti, da Elementum vsakomur omogoča, da začne varčevati z majhnimi zneski (že od 50 evrov dalje). Tudi če niste izkušen vlagatelj ali če vaš proračun ni obsežen, lahko postopoma gradite svoj portfelj plemenitih kovin. Majhni začetni koraki so ključ do dolgoročne finančne stabilnosti. Pri investicijah v zlato in srebro se tudi ne zavežete za nujna redna plačila, ampak vplačujte, kadar želite.

Zadnje čase povpraševanje po srebru in zlatu močno narašča, kar je vodilo k potrebi po širitvi Elementumove ekipe.

Izjemna poslovna priložnost: postanite prodajalec plemenitih kovin!

Vsak od nas ima skriti potencial, ki čaka, da ga odkrijemo in izkoristimo. V svetu prodaje so priložnosti neskončne, vendar vsaka industrija ne ponuja enakih možnosti za uspeh. Če ste odličen prodajalec ali če želite postati eden izmed njih, imamo za vas odlično novico!

Elementum | Foto: Adobe Stock Foto: Adobe Stock

Prodaja plemenitih kovin je panoga, kjer se lahko vaša kariera razcveti. Ne samo, da delujete v stabilni in donosni panogi, ampak ste tudi del ekipe, ki vas podpira na vsakem koraku.

Zakaj se nam pridružiti?

  • Odlična ekipa in inovativen poslovni model: postali boste del izjemne ekipe strokovnjakov, ki so se specializirali v prodaji plemenitih kovin. Naš poslovni model je zasnovan tako, da vas podpira pri doseganju vaših ciljev.
  • Podpora pri pridobivanju strank: ne boste prepuščeni sami sebi. Z nami ste vedno obkroženi z ljudmi, ki vam želijo pomagati uspeti.
  • Najboljša šolanje in izobraževanje: nudimo vam priložnost za vrhunsko šolanje in izobraževanje v prodaji ter vam omogočamo, da postanete pravi strokovnjak na področju plemenitih kovin.
  • Popolna oprema za uspeh: zagotavljamo vam avtomobil, računalnik in stimulativno nagrajevanje, da boste lahko brez težav dosegali zastavljene cilje.

Nimate izkušenj? Nič za to! Z nami boste pridobili vsa potrebna znanja in veščine. Vaša želja po učenju in rasti je tisto, kar najbolj cenimo.

To je vaša priložnost, da vstopite v svet prodaje plemenitih kovin in si zagotovite svetlo, uspešno prihodnost. Ne zamudite te edinstvene priložnosti. Prijavite se zdaj!

Plemenite kovine niso le dragocen nakit ali modni dodatek, so naložba v prihodnost. Kontaktirajte Elementum ter izkoristite priložnost za varno, likvidno in donosno investiranje. Zaščitite svoje premoženje in zagotovite svetlejšo finančno prihodnost s pomočjo zlata in srebra. Pridružite se nam danes in obogatite svoj portfelj s plemenitimi kovinami.

Elementum | Foto: Stopite v stik s strokovnjaki podjetja Elementum

Elementum.si

Ne spreglejte