TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
12. 2. 2024,
6.00

Osveženo pred

5 dni, 5 ur

Vsebino omogoča Rdeča oranža d.o.o.

Natisni članek

zaslužek investicije webinar kriptovalute bitcoin advertorial

Ponedeljek, 12. 2. 2024, 6.00

5 dni, 5 ur

Bitcoin Halving

TOP kripto projekti za bull run. Katere so lahko 100-kratne priložnosti ALT-coin sezone?

Vsebino omogoča Rdeča oranža d.o.o.
rdeča oranža | Foto Rdeča oranža, d. o. o.

Foto: Rdeča oranža, d. o. o.

H1 bitcoin halving 2024: čas se odšteva! Le še par tednov in zgodil se bo ta najpomembnejši dogodek v kripto svetu. Po njem se število novih bitcoinov zmanjša za polovico. In seveda to potem dvigne cene, saj se dvignejo tudi stroški rudarjenja bitcoina oz. potrjevanja transakcij na blockchainu. Po zadnjem halvingu se je cena bitcoina zvišala za kar 23-krat!

Katere so lahko nove 100-kratne priložnosti t. i. ALT-coin sezone?

Martin Korošec vodi delavnico Kriptovalute za začetnike že od leta 2017. Za pripravo na halving je pripravil izobraževalni webinar z novo vsebino: Top kripto projekti za bull run.

Udeležba na webinarju je brezplačna. Je pa število mest omejeno.

Da aktualnih in koristnih informacij ne zamudite, se zdaj prijavite. Udeležba na webinarju je brezplačna. Je pa število mest omejeno.

prijavite se tukaj gumb rdeča oranža | Foto:

 

 

 

 

rdeča oranža | Foto: Rdeča oranža, d. o. o. Foto: Rdeča oranža, d. o. o.

Kriptovalute za začetnike

"Pomembno je, da začetniki razumejo, da se halving zgodi samo vsaka štiri leta. In da je do zdaj še vedno sprožil rast cen. Halving je praktično tukaj. Treba se je pravočasno pripraviti, da ne zamudimo obdobja pred rastjo cen," opozarja Martin Korošec, strokovnjak za kriptovalute.

Bitcoin Halving

Bitcoin halving v letu 2020 je pričel val rasti, v kateri je cena zrasla s cca. 3.000 na 69.000 dolarjev. To je kar 23-krat višja cena. Zato je halving trenutek, ki ga v kriptovalutah pač ne smemo zamuditi. A dejstvo je, da so druge kriptovalute zrasle še bolj.

Vprašanje pa je seveda: Katere kriptovalute bi lahko v letu 2024 imele največ od teh rasti? Bitcoin je namreč že tako velik, da ga druge, manjše, inovativne kriptovalute po rasti prehitevajo.

Martin Korošec, ki je tudi avtor praktičnega priročnika FENIKS, zato pripravlja webinar z novo vsebino. Tematika bo vroča: TOP kripto projekti za bull run.

Iz vsebine ekskluzivnega webinarja: 

• V katerih kripto nišah lahko pričakujemo 100-kratne potenciale?  

• Kaj je sezona alt-coinov in kaj prinaša (bomo videli nove 100-kratne zgodbe)?

• Katere so največje nevarnosti v kriptovalutah (kako se vnaprej zaščitite)?

Razkritje izjemnega kripto projekta, ki imata velik potencial za uspešno 2024.

Darilo, ki raste. Samo za udeležence webinarja. "Ime tega fantastičnega kripto projekta in to, kaj razvijajo, bom udeležencem povedal povsem brezplačno," pravi Martin Korošec. Ima pa odličen potencial nekajkratne rasti.

Število mest na izobraževalnem webinarju je zaradi velikega interesa žal omejeno.

Udeležba je brezplačna, kar izkoristite zdaj s prijavo TUKAJ, da teh informacij ne zamudite.

Halving in bull run. Recept za 100-kratne priložnosti

"Po štirih letih čakanja je novi halving dogodek že praktično tukaj! Halving pomeni, da se bo število novih Bitcoinov na potrjen block transakcij znižalo na le 3,25. Stroški elektrike danes znašajo okrog 19.000 evrov na en sam bitcoin. Ker jih bo pol manj, bodo posledično lahko šli stroški bistveno navzgor, pojasnjuje Martin Korošec.

Kaj pa cena Bitcoina? Zgodovina učinka halvinga je zgovorna. 
Po prvem halvingu leta 2012 je šla cena iz 12 na 1.200 dolarjev. 100-krat gor! 
Drugi halving leta 2016 je cene dvignil iz 300 na 20.000 dolarjev. 67-krat gor!
Tretji halving leta 2020 je ceno iz 3.000 ponesel na 69.000 dolarjev. 23-krat gor!

"Začetniki v kriptovalutah: Učinka halvinga ne želite zamuditi," pravi Martin Korošec. 

Ker ima tokrat bitcoin še enega asa v rokavu. Zdaj ga kupujejo tudi največje finančne inštitucije na svetu. Bitcoin spot ETF skladi v lasti Blackrocka, Fidelity-a, Ark Invest in drugi kupujejo vse, kar se kupiti da. Pri povprečni ceni okrog 42.000 dolarjev.

Zakaj? Očitno zato, ker ocenujejo, da bo bitcoin v mesecih po halvingu vreden dosti, dosti več. Ocene so celo med 160.000 in 200.000 dolarjev. Glede na sedanjo ceno to pomeni "le" 5-krat in je bitcoin lahko že pri 200.000 dolarjev. Rasti v kripto svetu so se torej v tem ciklu šele začele! 

rdeča oranža | Foto: Rdeča oranža, d. o. o. Foto: Rdeča oranža, d. o. o.

Kriptovalute: prihaja novi val rasti

Se še spomnite nizkih cen septembra lani?

In kako silovito so potem rasle cene naslednje mesece?

"Na t.i. UPtober efekt sem opozarjal že v septembru, ko so bile cene še zelo nizke. Nato je dejansko sledila večmesečna rast. Večina kriptovalute se je podražila za cca. 400 %," opozarja pred novim valom potencialne rasti Martin Korošec.

Zmagovalci, kot je ORDI, so pisali zgodbe uspeha, zaradi katerih vsi tako ljubimo kriptovalute. Cena je iz 3,7 dolarja septembra šla do 83 dolarjev decembra. To je 22-krat več.

"Največ, kar je zrasla cena kriptovalutam, ki jih imam v izboru za člane svojega izobraževanja v tem času, pa je za 3.500 %. To pomeni, da je lahko iz 300 evrov nastalo 10.500 evrov vrednosti v treh mesecih," razloži Martin Korošec in doda, da lahko projekt v prihodnjih tednih naredi še več.

Poanta je v tem, da uspeš uloviti nizke cene. Kdor je kupil isti projekt recimo mesec dni kasneje, je že kupoval dosti dražje. Zato pridobite aktualne informacije še pravočasno. 

Tematika bo vroča: TOP PROJEKTI za Bull Run. Za brezplačno prijavo kliknite zdaj TUKAJ.

Kriptovalute: niše, ki so rasle v zadnji veliki rasti (t.i. bull run)

V letih 2020 in 2021 so različni kripto projekti iz različnih niš doživeli izjemno rast cen, odražajoč splošno navdušenje in sprejemanje kriptovalut in blockchain tehnologij.

Martin Korošec v nadaljevanju podaja primere nekaterih projektov, ki so v veliki rasti v letih 2020 in 2021 izstopali v svojih nišah.

"Bitcoin je vreden že blizu trilijona dolarjev. Zato ga po skupni tržni vrednosti manjše kriptovalute z lahkoto prehitijo v procentualni rasti. V prejšnjem bull runu, ki se je pričel po halvingu v letu 2020, so bile zmagovalne spodnje niše. Ne pomeni pa to, da bodo ponovno tudi letos," predstavi dogodke Martin Korošec

Decentralizirane finance (DeFi)

V tej niši je v letu 2020 izstopal projekt, ki omogoča zanesljivo povezovanje blockchain omrežij z zunanjimi podatki preko t.i. orakljev. Razlog za to je dejanska potreba po zanesljivih zunanjih podatkih za izvajanje pametnih pogodb.

Non-Fungible Tokens (NFT)

Igra na blockhainu je uporabljala NFT-je. Omogočala je, da igralci vzgajajo, se borijo in trgujejo z digitalnimi bitji. V letu 2020 je doživela ogromno rast, ker je omogočila, da so ljudje z igranjem igre lahko veliko zaslužili.  

Shranjevanje podatkov

Digitalnih vsebin je vedno več in blockchain projekt za decentralizirano shranjevanje, ki omogoča uporabnikom, da najemajo neizkoriščen prostor na trdem disku, je prav tako doživel znatno rast v bull run-u leta 2020.

Pametne pogodbe in platforme

Blockchain rešitev, ki omogoča prenosljivost in interoperabilnost med različnimi blockchaini, je pritegnila veliko pozornosti in v 2020 doživela visoko rast cen, saj celotna industrija išče rešitve za povezovanje različnih blockchain omrežij.

Rast v različnih nišah v letu 2020 nas uči, da lahko tudi v 2024 pričakujemo vzpon popularnosti inovativnih idej in novih niš, ki šele nastajajo.

Zato je treba biti na tekočem z novimi informacijami, ki jih dobite na novem webinarju TOP kripto projekti za novi bull run. Za prijavo kliknite TUKAJ.

Udeležba na webinarju je brezplačna. Število mest pa je omejeno.

rdeča oranža | Foto: Rdeča oranža, d. o. o. Foto: Rdeča oranža, d. o. o.

Bitcoin halving

Halving je dogodek, ki je zapisan v izvorni kodi samega bitcoina. Programiran je tako, da se zgodi vsaka štiri leta in prepolovi število novih bitcoinov, ki jih rudarji prejmejo za potrditev novega bloka informacij v bitcoin verigi (pogovorno se temu reče rudarjenje. To pomeni, da se količina novih bitcoinov, ki se sprostijo v obtok, zmanjša na polovico).

Halving je vgrajen v protokol bitcoina kot način postopnega zmanjševanja skupne ponudbe bitcoinov do končne omejitve 21 milijonov kosov. Do zdaj je izrudarjenih že 19,7 milijona bitcoinov. Vsi pa bodo izrudarjeni šele okrog leta 2140. Ko se nagrada za blok zmanjša, to lahko vpliva na prihodke rudarjev in potencialno na varnost omrežja, hkrati pa lahko povzroči tudi povečanje cene bitcoina, če povpraševanje ostane stabilno ali se poveča, saj postane nova ponudba bitcoinov manjša.

"Vse oči in pozornost so zdaj uprte v bitcoin, ki ga največje finančne inštitucije zdaj kupujejo v stotinah milijonih dolarjev že dnevno. A v ozadju se dogaja nekaj velikega, še večjega. Nekaj, kar bo po mojem mnenju odprlo val novih 100-kratnih priložnosti," izpostavlja Martin Korošec.

Bitcoin je namreč prevelik, da bi lahko zelo zrasel, tako kot to lahko naredijo male, inovativne kriptovalute. Zato je najbolj pričakovan čas v kriptovalutah otvoritev ALT-coin sezone.

"Letošnje leto je v kriptovalutah odločilno. Kar boste naredili ZDAJ, bo vplivalo na celo leto," meni Martin Korošec.

ALT-coini so tisti, ki nudijo inovativne rešitve in v svojih nišah zelo hitro rastejo.

Če zraste bitcoin v enem letu 2,5-krat, je to odlično. ALT-coini lahko to rast v določenih primerih naredijo v nekaj dneh.

V letu 2024 bo tako treba biti hitrejši. In gledati v pravo smer. Raziskovati niše, ki jih skoraj nihče ne pozna. Slediti kazalnikom, s katerimi lahko odkrivamo prave dragulje.

Vsebina novega izobraževalnega webinarja TOP kripto projekti za bull run:

✅ V katerih nišah bi lahko doživeli 100-kratne potenciale? 

✅ Kaj je sezona alt-coinov (in katere priložnosti prinaša)?

✅ Katere so največje nevarnosti v kriptovalutah (kako se vnaprej zaščitite)?

✅ Razkritje projekta z velikim potencialom za uspešno leto 2024.

Izobraževanje pripravlja Martin Korošec. Udeležba na webinarju je brezplačna.

Je pa število mest omejeno.

Da aktualnih in koristnih informacij ne zamudite, se zdaj prijavite TUKAJ.


*Vsebina članka ni predmet finančnega svetovanja ali priporočilo za nakup/prodajo kriptovalut. Vse informacije so podane izključno v izobraževalne namene. Omemba posamičnih investicijskih instrumentov, kriptovalut, delnic, skladov, plemenitih kovin, je lahko vključena le zaradi opisa ideje ali izobraževalnih namenov. Martin Korošec ali njegovo podjetje Rdeča Oranža d.o.o. ne priporoča posamičnih finančnih instrumentov in ni finančni svetovalec, borzni posrednik ali registrirani investicijski svetovalec. Vsem bralcem priporoča, da se, preden sprejmete odločitve o investiranju, o tem predhodno posvetujete s svetovalcem z ustrezno licenco.