Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
16. 8. 2018,
11.49

Osveženo pred

5 let, 8 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek Tetra Pak

Četrtek, 16. 8. 2018, 11.49

5 let, 8 mesecev

Tetra Pak z novim generalnim direktorjem za jugovzhodno Evropo

Oglasno sporočilo

Novi generalni direktor za jugovzhodno Evropo vodilnega podjetja na področju rešitev za predelavo in pakiranje hrane Tetra Pak® je postal Guillaume Latourrette. Guillaume je zamenjal Francesca Faello, ki je prevzel vlogo generalnega direktorja podjetja Tetra Pak v Italiji.

tetra pak | Foto:

Guillaume ima več kot 16 let izkušenj na področju embalaže, saj je predhodno deloval na več evropskih in globalnih vodilnih pozicijah v industriji. Svojo kariero je gradil v prodaji, na področju upravljanja izdelkov in v marketingu. Guillaume, ki je prejel tudi nagrado Tetra Pak Global Leadership Award 2017, je, preden se je pridružil ekipi za jugovzhodno Evropo, zasedal pozicijo regionalnega marketinškega direktorja podjetja Tetra Pak, kjer je bil odgovoren za marketinško strategijo za Evropo in Osrednjo Azijo, s poudarkom na digitalizaciji in marketinških storitvah.

Guillaume je bil pred tem marketinški direktor podjetja Tetra Pak v Franciji in globalni produktni vodja za izbrane vodilne rešitve za pakiranje hrane, vključno s Tetra Gemina® Aseptic in Tetra Prisma® Aseptic.

"V čast mi je, da prevzemam to novo vlogo in vodim poslovanje podjetja Tetra Pak v jugovzhodni Evropi. Kot novi generalni direktor želim ponovno potrditi našo zavezo, da bomo prispevali k razvoju te regije, kjer je Tetra Pak tudi prisoten največ časa. Tudi v prihodnje bomo z našo celostno tehnologijo in globalnim strokovnih znanjem pomagali naših strankam - proizvajalcem hrane in pijač - pospešiti njihovo rast. Skupaj bomo še naprej razvijali in modernizirali lokalno industrijo, da bomo potrošnikom še naprej zagotavljali visokokakovostne izdelke v priročni in trajnostni embalaži,” je povedal Latourrette.

Novi generalni direktor za jugovzhodno Evropo, Guillaume Latourrette, bo iz Beograda vodil poslovanje podjetja na štirinajstih trgih jugovzhodne Evrope, med katerimi so največji Srbija, Grčija, Hrvaška in Romunija.

O podjetju Tetra Pak

Tetra Pak je vodilno svetovno podjetje na področju rešitev predelave in embalaže živil. V tesnem sodelovanju z našimi strankami in dobavitelji zagotavljamo varne, inovativne in okolju prijazne izdelke, ki vsak dan zadovoljijo potrebe več sto milijonov ljudi v več kot 170 državah. Z več kot 24.000 zaposlenimi po vsem svetu verjamemo v odgovoren pristop vodilnega podjetja v industriji ter v trajnostno poslovanje. Naš slogan »PROTECTS WHAT’S GOOD™« (Ohranja dobro) odraža našo vizijo, da povsod zagotovimo varno in dostopno hrano.

Več informacij o podjetju Tetra Pak je na voljo na www.tetrapak.com.


Naročnik oglasnega sporočila je TETRA PAK, D.O.O.

Ne spreglejte