Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
5. 12. 2022,
9.36

Osveženo pred

1 leto, 4 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

PR članek kriptovalute kriptokovanci

Ponedeljek, 5. 12. 2022, 9.36

1 leto, 4 mesece

Šest najboljših kriptovalut za manj kot en ameriški dolar v letu 2022

Oglasno sporočilo

Poiskati najboljšo kriptovaluto pod ceno enega ameriškega dolarja ni najlažja naloga. Trg kriptovalut je namreč preplavljen z digitalnimi valutami, ki spadajo v to kategorijo. Pogosto ima kriptoprojekt še vedno visoko tržno kapitalizacijo, vendar je cena vsakega žetona precej pod ameriškim dolarjem zaradi ogromne ponudbe teh žetonov.

kriptovalute | Foto:

Da bi vas usmerili v pravo smer in vam pomagali pri sprejemanju premišljenih odločitev, vam bomo v tem članku predstavili najboljše kriptovalute, ki se gibljejo pod ceno enega ameriškega dolarja. Izbrali smo kriptovalute, ki jih lahko dodate v svoj portfelj, saj nimajo največje ponudbe v vrednosti ene bilijarde, kot jo ima Shiba Inu, ali tržne kapitalizacije desetih milijard dolarjev, kot jo ima Dogecoin.

Spodaj je naš seznam najboljših kriptovalut, v katere lahko investirate letos, saj je cena vseh nižja od enega ameriškega dolarja.

  • Dash 2 Trade – nova platforma za trgovanje s kriptovalutami je na voljo v predprodaji za manj kot en ameriški dolar,
  • RobotEra – nova predprodaja žetonov Metaverse pod enim ameriškim dolarjem,
  • IMPT – IEO, najboljše kriptovalute ESG pod enim ameriškim dolarjem za vlaganje s prihajajočim IEO,
  • Tamadoge – nova predprodaja kriptovalut pod enim ameriškim dolarjem,
  • Battle Infinity – najboljše kriptovalute pod enim ameriškim dolarjem v letu 2022,
  • Lucky Block – priljubljene kriptovalute pod enim ameriškim dolarjem v kriptoigralni panogi.

Podrobnejši pregled najboljših kriptovalut pod ceno enega ameriškega dolarja, ki jih lahko kupite zdaj

Ko gre za naložbe v kriptovalute, je izbira med več tisoč aktivnimi digitalnimi valutami lahko naporna. Zato smo vam prihranili čas in sestavili seznam najboljših kriptovalut, katerih cena se giblje pod enim ameriškim dolarjem in ki jih lahko kupite zdaj:

1. Dash 2 Trade – nova platforma za trgovanje s kriptovalutami je na voljo v predprodaji za manj kot en ameriški dolar

kriptovalute | Foto:

Dash 2 Trade je platforma za analizo kriptovalut in družbeno trgovanje, ki ponuja različna orodja in funkcije za trgovanje prek D2T − domače kriptovalute platforme.

Prvotno naj bi podjetje Dash 2 Trade, ki ima preverjeno ekipo, za predprodajo namenilo 665 milijonov žetonov −  vendar po propadu FTX in kriptomedvedjem trgu vlagatelji zahtevajo protokole, ki jim pomagajo maksimirati projekte, trgovati in vlagati z zaupanjem ter se izogibati prevaram.

Zato je bila sprejeta odločitev, da se Dash 2 Trade začne prodajati prej, kot je bilo prvotno načrtovano, in da se predprodaja z devetih stopenj zmanjša na štiri. Predprodaja je zdaj v tretji fazi, ko so žetoni naprodaj za 0,0513 ameriškega dolarja, v zadnji fazi pa se bodo zvišali na 0,0553 ameriškega dolarja.

V predprodaji je bilo dodeljenih 262,5 milijona žetonov, vendar jih je bilo prodanih že več kot 150 milijonov, kar pomeni, da imajo vlagatelji na voljo le še omejen čas, da si zagotovijo žetone, preden pridejo na borze in širši trg.

2. RobotEra – nova predprodaja žetonov Metaverse pod enim ameriškim dolarjem 

kriptovalute | Foto:

RobotEra je povsem nova igralna platforma Metaverse, ki igralcem omogoča dostop do številnih orodij za gradnjo sveta v svojem ekosistemu. Izvorni žeton $TARO je trenutno v prvi fazi predprodaje v treh sklopih po ceni 0,02 ameriškega dolarja.

TARO upravlja gospodarstvo na planetu Taro, kjer lahko igralci sodelujejo s 3D-avatar roboti. Roboti so izdelani kot NFT in jih je mogoče igrati v odprtem svetu sedmih različnih celin. Igra RobotEra, ki se napoveduje kot naslednja konkurenca igri The Sandbox in Decentraland, igralcem omogoča nakup in gradnjo NFT na Zemlji, s katerimi lahko pozneje trgujejo.

kriptovalute | Foto:

3. IMPT – najboljše kriptovalute ESG za manj kot en ameriški dolar in s prihajajočim IEO

IMPT je zanimiv kriptoprojekt, ki bo pomagal v boju proti globalnemu segrevanju, in je zdaj pripravljen za prvo ponudbo na vodilni decentralizirani borzi Uniswap.

To pomeni, da imajo potencialni vlagatelji le še približno teden dni časa, da si zagotovijo žetone po predprodajni ceni 0,023 ameriškega dolarja, pri čemer se bo predprodaja končala v nedeljo, 11. decembra, pred IEO 14. decembra.

IMPT je bil eden najboljših predprodajnih kriptoprojektov leta 2022, ki je svojo dodelitev v prvi fazi razprodal štiri tedne pred rokom in zbral že več kot 13,5 milijona ameriških dolarjev, vlagatelji pa so navdušeni nad uporabnostjo projekta v realnem svetu.

IMPT bo pomagal v boju proti podnebni krizi, saj bo vlagateljem in uporabnikom omogočil, da izravnajo svoj ogljični odtis. To storijo tako, da kupijo ali zaslužijo žetone IMPT in jih nato pretvorijo v ogljikove dobropise NFT, s katerimi se lahko trguje, jih hranijo kot naložbe ali uničijo za boj proti globalnemu segrevanju.

Poleg neposrednega nakupa je mogoče žetone zaslužiti tudi med nakupovanjem, saj je IMPT sklenil partnerstvo z več kot deset tisoč večjimi trgovci na drobno, vključno z družbami Amazon, Samsung, LEGO in Macy's.

4. Tamadoge – nova predprodaja kriptovalut pod enim ameriškim dolarjem

kriptovalute | Foto:

Medtem ko so velike kriptovalute, kot sta bitcoin in ethereum, vlagateljem v zadnjem desetletju prinesle precejšnje donose, mnogi iščejo cenovno dostopnejše in prihajajoče kriptoprojekte. Z rastjo Metaverse od leta 2020 priporočamo Tamadoge kot najboljšo kriptovaluto pod enim ameriškim dolarjem.

Tamadoge je domača kriptovaluta in žeton uporabnosti Tamaversa − decentralizirane platforme, katere namen je združiti igre na srečo in protokole DeFi (decentralizirane finance). V Tamaverzi lahko igralci s TAMA kupujejo NFT za hišne ljubljenčke Tamadoge − to so edinstveni avatarji, ki so bili ustvarjeni s pametnimi pogodbami.

S Tamadoge lahko igralci razvijajo svoja individualna in žetonska sredstva ter tekmujejo na mesečnih lestvicah za nagrade TAMA. Dobitki se zahtevajo iz likvidnostnih bazenov, znanih kot "Dogepooli", s katerimi platforma razdeljuje in shranjuje žetone. Druga zanimiva lastnost TAMA je, da gre za deflacijsko sredstvo.

5. Battle Infinity (IBAT) – najboljše kriptovalute pod enim ameriškim dolarjem v letu 2022

kriptovalute | Foto:

Med najboljšimi kriptovalutami, ki so pod enim ameriškim dolarjem, vodi tudi Battle Infinity. Čeprav še ni izšla, je Battle Infinity zaradi svoje edinstvene kombinacije igralnih funkcij in konceptov, ki temeljijo na Metaverse, že začela vzbujati pozornost na trgu. Ta platforma ponuja tudi aplikacije NFT in DeFi, tako da je pravi ekosistem "vse v enem".

Na platformi Battle Infinity je šest različnih funkcij, od katerih vsaka ponuja način ustvarjanja dohodka na zanimiv način. Funkcija IBAT Premier League deluje podobno kot standardna fantazijska športna liga, le da temelji na blockchainu in vsakega igralca strukturira kot NFT. Zaradi tega lahko vlagatelji v Battle Infinity s temi NFT trgujejo in izkoristijo povečanje vrednosti na sekundarnem trgu.

6. Lucky Block – priljubljene kriptovalute pod enim ameriškim dolarjev v kriptoigralni panogi 

kriptovalute | Foto:

Lucky Block je v prvem četrtletju leta 2022, kmalu po svoji uvedbi, 26. januarja dosegla rekordno vrednost, ki je nekaj manj kot en cent (0,0097 ameriškega dolarja), a se je zdaj popravila, zato še predstavlja možnost za najboljšo novo kriptovaluto pod enim ameriškim dolarjem.

Ta projekt na pametni verigi Binance gradi decentralizirano platformo za tekmovanja v NFT in kriptoloterij − pregledali smo jo v naši objavi najboljših kriptovalut.

Lucky Block namerava bistveno povečati preglednost in pravilnost z izvajanjem žrebanj glavnih dobitkov z uporabo tehnologije blockchaina in ne s tradicionalnimi metodami. Ker so žrebanja na voljo vsem, bo ta kriptoprojekt lahko zagotovil pogostejša in višja izplačila nagrad.

Kot vlagatelju, ki išče najbolj ugodne žetone, vam bo cenovna kategorija Lucky Block všeč. Ne samo to, ustvarjalci Lucky Block so vključili številne funkcije, zaradi katerih je lastništvo njenega žetona odlična možnost za ustvarjanje dolgoročnega dobička.

kriptovalute | Foto:

Povzetek

Trgovati je mogoče s tisočimi kriptovalutami, od katerih jih je veliko cenejših od enega ameriškega dolarja. Najboljše kriptovalute pod ceno enega ameriškega dolarja smo zmanjšali na število šest, z namenom, da bi vam olajšali delo, saj je na trgu veliko kriptovalut, ki so poceni.

Naša najboljša izbora sta Dash 2 Trade (D2T) in RobotEra (TARO), ki sta dva nova projekta na področju kriptovalut in lahko v prihodnosti zagotovita visoke donose.

D2T, ki je na voljo za predprodajo po ceni le 0,0513 ameriškega dolarja, je domača kriptovaluta prihajajoče platforme za kriptoanalitiko, ki zagotavlja trgovalne signale in informacije o najboljših novih projektih, tako da lahko uporabniki vlagajo z zaupanjem in hkrati povečajo dobiček.

Druga vrhunska kriptovaluta je TARO, ki ima izvorni kovanec Metaverse igre RobotEra. Trenutno je TARO v prvem krogu predprodaje po še nižji ceni, in sicer po 0,02 ameriškega dolarja.

Naročnik oglasne vsebine je Finixio Ltd.

 

Ne spreglejte