Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
24. 1. 2022,
7.05

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča Akademija Panta Rei

Natisni članek

delnice kriptovalute Robert Rolih advertorial

Ponedeljek, 24. 1. 2022, 7.05

2 meseca, 2 tedna

Vlaganje denarja

Se v letu 2022 pripravlja naložbena priložnost desetletja?

Vsebino omogoča Akademija Panta Rei

Ameriška centralna banka je napovedala ostre ukrepe za znižanje inflacije, ki je prvič v zadnjih 39 letih dosegla sedem odstotkov. Bo s tem povzročila recesijo ter velik padec delniškega in kriptotrga?

Robert Rolih | Foto:

Izjemno visoka inflacija je zdaj tema pogovorov številka ena v ZDA. Kar 84 odstotkov Američanov pravi, da je višanje cen velika težava, in kar 72 odstotkov jih meni, da Biden ne naredi dovolj, da bi jo obvladal.

Centralna banka ZDA je zato pod velikim političnim pritiskom, da obrzda inflacijo z vsemi razpoložljivimi sredstvi. Tako so že decembra napovedali, da bodo zvišali obrestne mere in zaustavili tiskanje denarja. Oboje je seveda slabo za gospodarstvo ter za cene delnic in kriptoprojektov.

Januarski šok za trge

Ta mesec so trgi doživeli še en šok. Centralna banka je namreč šla še korak dlje. V letu 2022 naj ne bi le zaustavili tiskanja novega denarja, temveč celo začeli zmanjševati količino denarja v obtoku.

Delnice velikega števila visokotehnoloških podjetij so zato padle za od 30 do 60 odstotkov, bitcoin pa je v zadnjih dveh mesecih padel za 40 odstotkov.

Leto 2022 se je začelo izjemno slabo za trge in povsem mogoče je, da bomo letos videli še marsikatero presenečenje.

Mednarodno uveljavljen avtor uspešnice in strokovnjak za investiranje Robert Rolih pravi: "Zaradi ukrepov ameriške centralne banke se lahko zgodi, da bo leto 2022 leto izjemnih priložnosti. Zelo verjetno je, da bomo dolgoročni vlagatelji imeli možnost za nakupe naložb, ko bodo te na velikih popustih."

Kako torej izkoristiti te priložnosti, ki lahko na dolgi rok pridelajo nadpovprečno visoke donose? Kdaj v letu 2022 kupovati in kaj?

Brezplačen spletni seminar

Da bi dobili jasne odgovore na ta vprašanja, Robert Rolih za vas 1. februarja ob 20. uri pripravlja spletni seminar v živo, ki bo za vas brezplačen.

Kliknite tu in se brezplačno prijavite!

Na tem online dogodku bo Robert odgovoril na naslednja vprašanja:

  • Katere naložbene priložnosti bodo v letu 2022 najbolj zanimive?
  • Kakšne padce delniških trgov in kriptotrga lahko pričakujemo?
  • Kako zadeti pravi trenutek za vložke?
  • Zakaj je treba pri vlaganju denarja delati ravno obratno od tistega, kar počne večina ljudi?
  • Katere so pogubne napake pri vlaganju denarja, ki jih dela veliko ljudi?
  • Kateri tipi naložb bodo verjetno najbolj donosni v prihodnjih petih letih?
  • Kateri so najboljši finančni produkti za obdobje, ki prihaja (pomembno: to zagotovo niso produkti, ki jih priporočajo finančni svetovalci, banke in finančna industrija)?

Poleg tega vam bo Robert na webinarju razkril trike in skrivnosti finančne industrije, s katerimi vam (počasi, a vztrajno) jemlje težko prislužen denar. 

Webinar bo v živo potekal 1. februarja 2022 ob 20. uri. Vse, kar potrebujete za udeležbo, je internetna povezava.

Kliknite tu in se brezplačno prijavite!

O Robertu Rolihu in njegovi knjigi The Million Dollar Decision so pisali ali govorili v več kot 50 medijih, med drugim tudi na ameriški in ruski televiziji. Člani njegovih plačljivih programov o investiranju prihajajo iz več kot 40 držav. Je reden gost najrazličnejših konferenc po svetu, leta 2015 je bil izbran za evropskega javnega govorca leta po izboru Professional Speakers Academy iz Londona. Oder si deli z največjimi predavateljskimi zvezdami sveta, kot so Jack Canfield, Gary Vaynerchuk, dr. John Grey, Brian Tracy in drugi.

Kliknite tu in se brezplačno prijavite!

Robert Rolih ni finančni svetovalec, borzni posrednik ali registrirani investicijski svetovalec. Ne priporoča določenih delnic, kriptovalut, skladov ali kakšnih drugih finančnih instrumentov. Če so omenjene kakšne delnice, skladi ali drugi tipi finančnih instrumentov, so omenjeni zgolj iz ilustrativnih ali izobraževalnih namenov. Preden sprejmete kakršnokoli odločitev glede investiranja, se o tem posvetujte s svetovalcem, ki ima ustrezno licenco.

Ne spreglejte