Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
3. 2. 2016,
13.01

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

trgovanje Fortrade delnice borza

Sreda, 3. 2. 2016, 13.01

6 let, 7 mesecev

Naučite se, kako zaslužiti denar na svetovnem finančnem trgu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0
Fortrade, ki ga v Veliki Britaniji avtorizira in regulira FCA, bo 4. 2. 2016 v Hotelu Slon v Ljubljani ob 18.30 pripravil brezplačni seminar z naslovom Osnove trgovanja na svetovnem finančnem trgu.

Prijavite se tukaj. Izvedite več o tem, zakaj trgovanje na svetovnem trgu iz leta v leto dosega rekordno rast in zakaj se vse več ljudi iz regije odloča za trgovanje na svetovnem finančnem trgu. Odkrili boste, da služenje denarja na borzi ni namenjeno le finančnim strokovnjakom, ampak lahko tudi vi zelo preprosto, s pravo strategijo, ustvarite velik dobiček. Najbolj priljubljene strategije za trgovanje vam bodo predstavili menedžerji Fortrada. Naučite se, kako zaslužiti denar na borzi, izmenjajte izkušnje z obstoječimi in bodočimi trgovci ter izkoristite edinstveno priložnost, da se iz oči v oči pogovorite s Fortradovimi skrbniki ključnih strank.

Da boste lahko sodelovali na brezplačnem Fortradovem seminarju, se prijavite na povezavi tukaj.

Število mest je omejeno!

Opozorilo o tveganju in izjava o omejitvi odgovornosti

Produkti Contracts for Difference (CFD-ji) so produkti s finančnim vzvodom in predstavljajo visoko stopnjo tveganja za vaš kapital, saj se lahko cene hitro obrnejo proti vam. Izgube lahko presežejo vaše vloge, zato ste lahko primorani opraviti dodatna vplačila. Ti produkti morda niso primerni za vse kliente, zato poskrbite za razumevanje tveganja in poiščite neodvisne nasvete. To gradivo ne predstavlja ponudbe oziroma navajanja k transakcijam v kakršnemkoli finančnem instrumentu. Fortrade ne prevzema odgovornosti za kakršnokoli uporabo, ki lahko izhaja iz teh izjav, niti za kakršnekoli nastale posledice. Podan ni noben prikaz oziroma zagotovilo natančnosti ali celovitosti teh informacij. Posledično osebe, ki ukrepajo v skladu z njimi, delujejo izključno na lastno odgovornost.

Ne spreglejte