Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
6. 12. 2022,
16.11

Osveženo pred

1 leto, 4 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

zaslužek na spletu investicija kriptovalute kriptokovanci PR članek

Torek, 6. 12. 2022, 16.11

1 leto, 4 mesece

Kriptostrokovnjaki so napovedali desetkratno rast žetona IMPT po uvrstitvi na borzo LBank

Oglasno sporočilo

Namen IMPT je pomagati ublažiti podnebno krizo s preoblikovanjem ogljičnih dobropisov v NFT, nad čimer so vlagatelji zelo navdušeni.

finixio | Foto:

IMPT danes kotira na glavni borzi LBank, zato kriptostrokovnjaki in trgovci pričakujejo višanja. Kotacija žetona IMPT naj bi bila ob 10. uri po UTC. Analitiki so prepričani, da bi kovanec lahko dosegel kar 10-kratno vrednost, kar bi pri 0,0253 dolarja pomenilo ceno okoli 0,25 dolarja.

Prav tako strokovnjaki opozarjajo na druge predprodaje kriptovalut, kot so tamadoge, STEPN, apecoin, lucky block in battle infinity, saj prav te veljajo za dokaz, da se tudi v času medvedjega trga povrnejo velike vsote denarja.

Tamadoge je zrasel od 0,01 dolarja vse do najvišje vrednosti vseh časov, 0,194 dolarja, kar je nekaterim vlagateljem prineslo skoraj 2.000-odstotni dobiček. Celo tistim, ki so zamudili predprodajo in jih kupili pozneje, je uspelo dobiti osupljivih 550 odstotkov dobička.

Kaj je IMPT?

IMPT je redek kriptoprojekt, ki se uporablja v resničnem svetu. Uporabniki IMPT izberejo preverjene in odobrene, do okolja prijazne projekte, nato pa uporabijo žetone IMPT za nakup ogljikovih dobropisov.

Imetniki ogljikovih dobropisov se lahko odločijo za prodajo svojega NFT, naložbo ali pa popoln umik s trga. Popoln umik ali upokojitev pomeni veliko zmanjšanje ogljičnega odtisa in manjšo vrednost CO2 iz ozračja, v zameno pa imetniki prejmejo nov NFT, ki ga lahko prodajo naprej ali hranijo kot naložbo.

Poleg tega se pričakuje, da se bo prostovoljni trg ogljika v naslednjem desetletju zelo povečal, pri čemer Bloomberg ocenjuje, da bi lahko zrasel s trenutnih dveh milijard dolarjev na leto na 50 ali 100 milijard dolarjev.

Projekt bo svojim uporabnikom dal tudi oceno za spodbujanje bolj zelenih izbir, medtem ko lahko uporabniki svoje lastne zelene izbire spodbujajo z izbiro trgovcev na drobno, ki ponujajo boljši odstotek prodaje. Med drugimi so se projektu pridružili tudi Amazon, Samsung, Nike, Dyson in Macy’s.

Informacije o uvrstitvi IMPT na seznam

Žetoni IMPT bodo objavljeni na seznamu LBank od srede, 14. decembra 2022, in sicer ob 10. uri zjutraj po UTC.

Žeton bo uvrščen tudi na Uniswap in je nastavljen za druge borze v bližnji prihodnosti.

Naročnik oglasne vsebine je Finixio Ltd. 

Ne spreglejte