Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
14. 12. 2022,
16.32

Osveženo pred

1 leto, 4 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Dash 2 Trade Calvaria kriptovalute PR članek

Sreda, 14. 12. 2022, 16.32

1 leto, 4 mesece

Kripto strokovnjaki kupujejo alternativne žetone pred začetkom 2023

Oglasno sporočilo

Zadnje četrtletje leta 2022 je močno zaznamovalo trg kriptovalut. Bitcoin je od konca septembra 2022 padel za približno 10 %, medtem ko je Ethereum v istem časovnem obdobju padel za približno 4 %. Kriptovalute so imele obetaven začetek četrtletja, saj so se oktobra okrepile, vendar je nenaden propad borze kriptovalut FTX Sama Bankman-Frieda in sklada Alameda Research novembra sprožil velik padec cen kriptovalut.

Bitcoin je v zadnji četrtini leta 2022 padel za približno 10 %.

Finixio | Foto:

Medtem ko so cene kriptovalut še vedno precej višje od novembrskih najnižjih vrednosti, je predsednik Feda Jerome Powell poudaril, da bodo tudi v prihodnjem letu še naprej dvigovali obrestne mere in da boj proti inflaciji še zdaleč ni končan.

Slaba uspešnost kriptovalut v zadnjih mesecih je nekatere vlagatelje spodbudila k razmišljanju o alternativnih naložbah, ki bi lahko prinesle boljše kratkoročne rezultate. Ena naložbena strategija, ki je v preteklosti zagotavljala dobre donose tudi med medvedjimi trgi, je sodelovanje pri predprodaji žetonov nastajajočih kripto projektov. Predstavljamo seznam treh večjih predprodaj, ki so pritegnile največ zanimanja vlagateljev.

FightOut (FGHT)

Finixio_2 | Foto:

FightOut je popolnoma nova fitnes aplikacija in veriga telovadnic move-to-earn (M2E), ki želi prenesti življenjski slog fitnesa v web3. Relativno nov projekt je pravkar začel predprodajo svojega žetona FGHT in je že zbral več kot 2,8 milijona dolarjev.

Strokovnjaki menijo, da bi lahko FightOut preoblikoval obstoječo pokrajino web3 M2E glede na to, da se fitnes platforma, ki bo kmalu predstavljena, ponaša z obilico edinstvenih funkcij v primerjavi z obstoječimi konkurenti web3. Medtem ko obstoječe aplikacije M2E, kot je StepN, sledijo zgolj številu narejenih korakov in za sodelovanje zahtevajo drage nakupe nezamenljivih žetonov (NFT), ima FightOut bolj celosten pristop k sledenju in nagrajevanju svojih uporabnikov za njihovo vadbo in dejavnost ter ne zahteva kakršne koli drage vstopnine za sodelovanje.

Žeton FightOut FGHT se trenutno prodaja za 60,06 za 1 USDT. 

Obiščite FightOut tukaj.

Dash 2 Trade (D2T) 

Dash 2 Trade je najbolj primeren, če vas zanima vlaganje v obetavno platformo za kripto trgovanje. Platforma za analitiko in družabno trgovanje upa, da bo s svojo množico edinstvenih funkcij zavzela prostor za kripto trgovanje.

Finixio_3 | Foto:

Dash 2 Trade vključuje trgovalne signale, zapise družbenega razpoloženja in kazalnike v verigi, sistem točkovanja žetonov pred prodajo, opozorilni sistem za kotacijo žetonov in orodje za testiranje strategije. Ekosistem Dash 2 Trade bo poganjal žeton D2T, ki ga bodo morali uporabniki kupiti, da bodo lahko dostopali do funkcij platforme.

Dash 2 Trade je trenutno v predprodaji žetonov po zelo znižanih cenah in prodaja je nedavno presegla 9,82 milijona $. Žetoni se trenutno prodajajo za 0,0533 USD vsak in bodo v približno enem mesecu uvrščeni na več centraliziranih borz.

Obiščite Dash 2 Trade tukaj.

Calvaria (RIA) 

Calvaria, obetavna kripto igra z bojnimi kartami »play-to-earn«, želi spodbuditi sprejemanje kripto z ustvarjanjem mostu med resničnim svetom in kripto igro.

Finixio_4 | Foto:

Calvaria je zdaj zbrala 2,45 milijona dolarjev, pri čemer so prejšnji teden v enem nakupu zbrali 97,5 tisoč dolarjev. Predprodaja je v zaključni fazi, na voljo je samo še 21 % žetonov.

Obiščite Calvario zdaj.

Naročnik oglasne vsebine je Finixio Ltd.

Ne spreglejte