Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
31. 7. 2023,
11.26

Osveženo pred

8 mesecev, 4 tedne

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Žan Nekrep Amazon webinar zaslužek na spletu zaslužek PR članek

Ponedeljek, 31. 7. 2023, 11.26

8 mesecev, 4 tedne

Kako Žan Nekrep v enem dnevu enostavno zasluži 7.800 EUR prek spleta med uživanjem na znani plaži?

Oglasno sporočilo

Gre za posebno strategijo spletnega zaslužka, ki jo uporablja od leta 2018 in mu prinaša vsako leto vsaj 500 tisoč evrov prihodka. Imenuje se Amazon FBA.

FB_IMG_1690638112824_Zan.Nekrep | Foto: osebni arhiv Žan Nekrep Foto: osebni arhiv Žan Nekrep

Pred dnevi je tako bil 14 dni na dopustu v Italiji in je obiskal znane kraje Firence, Cinque Terre in Rimini, kljub temu pa s pomočjo te strategije spletnega zaslužka na Amazonov prime day, ki je dvodnevni maloprodajni praznik, zaslužil več kot sedem tisoč evrov, in to v enem dnevu. Računalnik je uporabljal le dve uri na dan, medtem pa dobro služil preko spleta. 

Želite zaslužiti preko spleta tudi vi in početi v življenju tisto, kar vas veseli? Žan Nekrep vam bo na tem brezplačnem webinarju razložil vse od A do Ž, da začnete čimprej služiti na spletu z malo časa in denarja.

Tukaj lahko vidiš njegov spletni zaslužek na Amazonu zadnjih 30 dni: 

Picture1 | Foto: Žan Nekrep Consulting Foto: Žan Nekrep Consulting

Sistem spletnega zaslužka bi vam rad brezplačno pokazal v torek, ker si želi, da uspete zaslužiti preko spleta tudi vi. Spletni zaslužek je primeren za popolne začetnike in tudi tiste, ki že imajo redno službo. Imeti morate le željo po večjem zaslužku.

Kliknite tu in se brezplačno prijavite zdaj ter zaslužite tudi vi! 

Žan Nekrep je žal porabil vsaj deset let svojega življenja, preden je odkril, da takšen zaslužek sploh obstaja. Vi lahko dobite vse, kar je odkril, neposredno od njega v 40 minutah brezplačno in to takoj.

Kliknite tu in se brezplačno prijavite zdaj ter zaslužite tudi vi! 

Kaj vam sistem spletnega zaslužka sploh omogoča? 

Amazon FBA (Fulfillment by Amazon) je platforma največje spletne trgovine na svetu za posameznike in podjetja, ki želijo prodati katerekoli izdelke preko Amazona, vendar ne želijo skrbeti za shranjevanje, pakiranje in pošiljanje izdelkov. Tako lahko tisti, ki prodajo preko Amazona, to počnejo kjerkoli želijo in dobro zaslužijo. 

Dostop do Amazona ima lahko vsak od koderkoli, saj potrebuje le dostop do spleta in vsaj 100 evrov profita na dan, četudi je popolni začetnik ali ima redno službo.  

Kliknite tukaj in se prijavite na brezplačni Webinar O enostavnem zaslužku na spletu, ki bo že v torek!

Z Žan Nekrepom se strinja tudi umetna inteligenca Chat GPT, ki pravi da je Amazon najboljši spletni zaslužek za tiste, ki želijo zaslužiti več kot deset tisoč dolarjev na mesec:

Nekrep_5 | Foto: Žan Nekrep Consulting Foto: Žan Nekrep Consulting

Želite zaslužiti poleg službe ali z delom, ki si ga želite, tudi vi in to z malo časa in denarja? Žan Nekrep vam bo na tem brezplačnem webinarju razložil vse. 

Žal vas tega spletnega zaslužka z Amazonom niso nikoli učili v kakšni od slovenskih šol. Zaslužek preko spleta bi moral biti po mnenju mnogih tudi v šoli, saj je potenciala veliko in ljudje bi lahko z manj časa veliko več zaslužili in imeli več od življenja.

Kliknite tu in se brezplačno prijavite zdaj!

Na ta način je Žan Nekrep pomagal že vsaj 130 Slovencem in z njegovo pomočjo bi rad letos pomagal še vsaj 100 novim, ki se bodo brezplačno prijavili in si vzeli nekaj minut časa.

Kliknite tu in se brezplačno prijavite zdaj ter zaslužite tudi vi!

Vsi prijavljeni boste torej deležni konkretnih praktičnih informacij, ki vam lahko omogočijo hiter zaslužek preko spleta s pomočjo posebne strategije spletnega zaslužka, ki ji pravimo Amazon FBA.

Kliknite tu in se brezplačno prijavite zdaj!

Vse, kar potrebujete za brezplačno udeležbo, je povezava do interneta.

Brezplačni seminar o zaslužku na spletu tudi za začetnike. V torek ob 20. uri vas čaka brezplačni seminar o strategiji zaslužka na največji spletni trgovini na svetu, ki lahko veliko Slovencem, ki ga bodo poslušali, prinese velike prihodke.

Kliknite tu in se prijavite na brezplačni seminar!

Zakaj sploh začeti prodajati na Amazonu iz Slovenije?

  • Prodajati lahko začnete ob službi in z Amazonom zelo dobro zaslužite.
  • Ne potrebujete svojega skladišča in tudi ne spletne strani.
  • Sami nimate dela s pošiljanjem izdelkov strankam.
  • Ni vam treba obiskovati ZDA ali Kitajske – vse lahko urejate od doma.
  • Potrebujete le dostop do računalnika, delate lahko kjerkoli in kadarkoli.
  • Na Amazonu lahko prodajate kot fizična oseba.
  • Posel z Amazonom vam lahko vzame le nekaj ur na teden.
  • Ni vam treba imeti zaposlenih ljudi.


Zaradi Amazona je vse več ljudi iz Slovenije, ki vsak dan služijo veliko denarja in so zaradi tega pustili službo.

Bi radi tudi vi zaslužili na Amazonu z malo dela? Prijavite se tukaj na brezplačen seminar, na katerem boste dobili vse informacije o zaslužku.

So vas podatki navdušili? Prijavite se zdaj! Na brezplačnem webinarju boste izvedeli:

  • kako zaslužiti prek spleta z metodo, ki izkorišča rast spletne prodaje po vsem svetu (prodaja na Amazonu še vedno raste po vsem svetu),
  • kakšen je sistem zaslužka prek spleta, pri katerem lahko začnete hitro služiti in delate od koderkoli na svetu (85 odstotkov prodajalcev na Amazonu ima dobiček),
  • kako zaslužiti na internetu z izdelki iz Kitajske, ki jih sploh nikoli niste videli in se vsak dan prodajajo na Amazonu,
  • kateri so primeri izdelkov, ki jih lahko ceneje kupite na Alibabi in dražje prodate na Amazonu (konkretni prikazi izdelkov, ki jih lahko kupite prek spleta iz Slovenije),
  • kako priti do večkratne mesečne plače prek interneta z manj kot dvema urama dela na teden (za vodenje posla potrebujete le mobilni telefon),
  • kako postaviti preprost internetni posel v največji spletni trgovini na svetu, ki vam bo dnevno prinašal prihodek, tudi ko boste spali (večina prodaje v ZDA poteka ponoči po našem času),
  • kako najti zmagovalni izdelek za prodajo in lansirati ta izdelek na Amazonu (prikaz konkretnih programov, ki vam najdejo pravi izdelek) ter še mnogo več.
     

Kliknite tu in se prijavite na brezplačni seminar o zaslužku na Amazonu!  

Naročnik oglasnega sporočila je ŽAN NEKREP CONSULTING. 

Ne spreglejte