Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
18. 8. 2021,
14.45

Osveženo pred

2 leti, 8 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

zdravstvo gostinstvo Lindstrom Delovna oblačila PR članek

Sreda, 18. 8. 2021, 14.45

2 leti, 8 mesecev

Delovna oblačila za kuharje, zdravstveno osebje in vse industrije

Oglasno sporočilo

Nakup delovnih oblačil za zaposlene lahko predstavlja velik strošek ter zahteva veliko časa in načrtovanja. Cenovno in časovno ugodnejša rešitev je najem delovnih oblačil pri podjetju Lindstrom, pri čemer stranka plača le ceno najema, brez skritih stroškov, zaposlene pa v omaricah na dogovorjen dan v tednu čakajo sveža delovna oblačila. Lindstrom ponuja stroškovno učinkovito rešitev in sodobno oblikovana delovna oblačila iz vrhunskih materialov – ne glede na število vaših zaposlenih.

Varna, udobna in kakovostna delovna oblačila – najem je modra izbira

Delovna oblačila morajo zaposlene ščititi, jim ponujati udobje in funkcionalnost pri delu ter poskrbeti, da so razpoznavni tudi navzven. Dobra delovna oblačila so varna, kakovostna in trpežna, pomembno pa je tudi to, da so pravilno vzdrževana in skladna z veljavnimi standardi.

lindstrom-najem-delovnih-oblacil | Foto:

Vsega naštetega se dobro zavedajo v podjetju Lindstrom, kjer so specializirani za delovna oblačila in ponujajo storitev njihovega najema. Strankam, ki pri njih najamejo delovna oblačila, ni treba skrbeti za vzdrževanje, popravila, ustrezno čiščenje in skladiščenje delovnih oblačil – vse to je že všteto v ceno najema.

Lindstrom omogoča najem delovnih oblačil za različne panoge: od zdravstva, gostinstva, vzdrževanja do kovinske in živilskopredelovalne industrije. Trenutno je v svetu v uporabi že več kot deset milijonov kosov Lindstromovih delovnih oblačil.

Delovna oblačila za kuharje ter zaposlene v gostinstvu in hotelirstvu

Zaposleni v gostinstvu in hotelirstvu se morajo pri svojem delu držati strogih higienskih pravil, zato da je hrana, ki jo gost dobi na krožnik, neoporečna in higiensko ustrezno pripravljena. Prav zato ni vseeno, kakšna delovna oblačila nosijo. Pomembno je, da so izdelana iz trpežnih in kakovostnih materialov, ki zagotavljajo varnost pri delu. Delovna oblačila za kuharje, gostince in hotelirje morajo biti brezhibno čista, da ne postanejo gojišče bakterij.

Čista delovna oblačila pripomorejo k dobremu prvemu vtisu in vzbujajo zaupanje v gostih, zato je izjemnega pomena, da so redno, skrbno in pravilno vzdrževana. Zaposlenim se morajo dobro prilegati ter biti estetsko in enotno oblikovana, kar je ključno pri gradnji vizualne identitete podjetja. Kuharska delovna obleka s čepico oziroma pokrivalom, ki preprečuje, da bi v hrano zašli lasje, že na daleč ustvarja profesionalen vtis.

Čiste in enotne uniforme v strežbi in hotelirstvu so izraz strokovnosti in urejenosti. Lindstrom ponuja delovna oblačila iz svoje standardne kolekcije, pa tudi izdelavo oblačil po meri, pri čemer upošteva vse vaše želje glede oblikovanja in barve. Zaposleni bodo imeli vedno na voljo sveža in čista delovna oblačila, ki bodo temeljito (industrijsko) oprana. Če se potrebe po oblačilih v času najema spremenijo, se vam Lindstrom kot zanesljiv partner nemudoma prilagodi.

delovna-oblacila-za-kuharje | Foto:

Varna in udobna delovna oblačila za zdravstveno osebje

Delo v zdravstvu in brezhibna higiena sta neločljivo povezana. To je v času pandemije covid-19 stopilo v ospredje bolj kot kadarkoli prej.

Delovna oblačila za zdravstveno osebje morajo biti vzdrževana v skladu s strogimi higienskimi standardi, da se prepreči prenos okužb. V Evropi velja standard EN-SFS-14065, ki se ga pri vzdrževanju zdravstvenih uniform drži tudi podjetje Lindstrom. Njihova kolekcija delovnih oblačil za zdravstveno osebje CarePro zajema halje, tunike in druga oblačila za zdravstveni kader. Kolekcija CarePro odgovarja na vse potrebe zdravstvenih delavcev, saj jo odlikujejo kakovosten material, prvovrstno udobje in odlično prileganje. Lindstromova delovna oblačila za zdravstveno osebje so izdelana iz materialov, ki so prijetni do kože, dihajo in zaposlenih ne utesnjujejo ali ovirajo pri delu. Vse to pripomore k boljšemu počutju osebja in bolj sproščeni delovni klimi.

Delovna oblačila lahko po želji prilagodijo potrebam posamezne zdravstvene ustanove.

Delovna oblačila za lahke in srednje težke industrije

Pri Lindstromu ponujajo visokokakovostna delovna oblačila za lahke in srednje težke industrije ter za vzdrževalna dela. Ustvarili so kolekcijo delovnih oblačil WorkerPro, ki je namenjena tako zunanji kot notranji uporabi in delu v ekstremnih razmerah. Ta delovna oblačila so zasnovana z namenom, da delavcu zagotavljajo vrhunsko zaščito, varujejo njegovo zdravje in zmanjšujejo tveganje delovnih poškodb. So udobna za nošenje, omogočajo neovirano gibanje in imajo več funkcionalnih žepov za orodje. Izdelana so iz trpežnih materialov in estetsko oblikovana, zato bodo zaposleni vedno videti urejeno.

Pri Lindstromu so posebno pozornost namenili varilcem, za katere so ustvarili posebno certificirano kolekcijo WelderPro. Zaščitna delovna oblačila za varilce so izdelana iz ekstremno trpežnega materiala, ki obvaruje delavce pred iskrami, ognjem, toploto in staljeno kovino. Lindstrom je zasnoval tudi kolekcijo delovnih oblačil PowerPro, v kateri so na voljo protipožarna oblačila za elektroinženirje, ki so standardizirana ter ščitijo pred električnim oblokom, plameni in toploto.

Lindstrom-zascitna-delovna-oblacila-za-varilce | Foto:

Zakaj se odločiti za najem delovnih oblačil?

Najem oblačil pri podjetju Lindstrom je pametna in stroškovno učinkovita izbira, ob kateri boste prihranili čas, denar in številne skrbi, povezane z nabavo, logistiko in vzdrževanjem delovnih oblačil. Lindstromov servis najema delovnih oblačil je celostna rešitev, ki podjetjem omogoča, da "v paketu" dobijo vse, kar potrebujejo.

Lindstrom pomaga strankam pri izbiri ustreznih delovnih oblačil, poskrbi za njihovo dostavo v omarice, zamenjavo s svežimi oblačili na dogovorjen dan v tednu, redno čiščenje in vsa potrebna popravila. Lindstromova oblačila bodo pripomogla k večjemu zadovoljstvu vaših zaposlenih, kar se bo nedvomno odražalo na delovnih rezultatih. Želite izvirna, izstopajoča, unikatna delovna oblačila, po katerih se boste ločili od konkurence? Poleg standardnih kolekcij Lindstrom ponuja tudi delovna oblačila po meri, ki bodo dihala skupaj s celostno podobo vašega podjetja.

Oblačila vaših zaposlenih bodo vedno skladna s standardi in zakonodajo – niti za trenutek vam ne bo treba skrbeti, ali ustrezajo vsem predpisom. Začetek sodelovanja s podjetjem Lindstrom je preprost. Stopite v stik z nami prek telefona +386 8 2057 381 ali elektronske pošte prodaja.slovenia@lindstromgroup.com. Z veseljem vam bomo prisluhnili in svetovali.

Naročnik oglasnega sporočila je Vsi.si.

Ne spreglejte