Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
22. 2. 2022,
7.00

Osveženo pred

2 leti, 2 meseca

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Nike Adidas Fortrade delnice trgovanje PR članek

Torek, 22. 2. 2022, 7.00

2 leti, 2 meseca

Ali ste vedeli, da lahko s cenami delnic Adidasa in Nika trgujete iz Slovenije?

Oglasno sporočilo
Nike_1

Fortrade je za vse, ki jih zanima, kako trgovati s cenami delnic Nika in Adidasa (t. i. Finančna pogodba za razliko, angl. CFD), ali preprosto želijo razširiti svoje znanje, pripravil brezplačen vodnik "Kako trgovati s ceno akcij podjetij Nike in Adidas". Vodnik je prilagojen vsem nivojem znanja in ga lahko prenesete prek spodnje povezave.

Nike je vodilni v svetu v proizvodnji športnih čevljev in oblačil. V zadnjih letih se je strategija podjetja osredotočila na prodajo na kitajskem trgu, kjer je dosegla dvomestno rast prodaje.

Nike je že dolgo vodja pri pogodbah, ki jih je podpisal s športniki, kot je Michael Jordan, čigar linija superg vsako leto prinese več kot tri milijarde dolarjev. Drugi športniki, na primer Cristiano Ronaldo, LeBron James in Simone Bales, ohranjajo priljubljenost blagovne znamke po vsem svetu.

Nike_2 | Foto:

Adidas, drugi največji proizvajalec športnih oblačil, se je v ZDA začel krepiti. Podjetje, ki v zgodovini ni imelo Nikovega "kul" ugleda, se je osredotočilo na sponzorstva z zvezdniki, kot sta Roger Federer in Novak Đoković, podjetje pa je podpisalo tudi pogodbe z zvezdniki, kot sta Kanye West in Beyonce.

Brezplačni vodnik "Kako trgovati s ceno akcij podjetij Nike in Adidas" prevzemite tukaj.

 

Pogodbe so v nasprotju s CFD zapleteni instrumenti, ki zaradi vzvoda vključujejo visoko stopnjo tveganja, da ostanete brez denarja. 80 % računov vlagateljev na drobno izgubi denar pri trgovanju s CFD-ji pri tem ponudniku. Ne pozabite: izgubite lahko vse, ostane vam le znesek na računu, ki ste ga namenili za trgovanje. Ti produkti morda niso primerni za vse stranke, zato morate razumeti tveganja oziroma si poiskati neodvisen nasvet. To gradivo ni ponudba ali napeljevanje k nakupu kateregakoli finančnega instrumenta. Fortrade ne sprejema odgovornosti za uporabo teh informacij in za morebitne posledice uporabe. Ne dajemo zagotovil ali jamstev glede pravilnosti ali popolnosti teh informacij; vsakdo na lastno odgovornost sprejema odločitve na podlagi teh informacij. Informacije niso namenjene prebivalcem Združenih držav Amerike ali Belgije in niso namenjene za distribucijo ali uporabo katerekoli osebe v katerikoli državi ali sodni pristojnosti, kjer bi bila takšna distribucija ali uporaba v nasprotju z lokalnimi zakoni ali predpisi.

Naročnik oglasnega sporočila je Fortrade Limited.

Ne spreglejte