Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
8. 12. 2011,
12.51

Osveženo pred

7 let, 12 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Miklavž porodnišnica

Četrtek, 8. 12. 2011, 12.51

7 let, 12 mesecev

Postojnsko porodnišnico za Miklavža odeli v nove barve

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
Slovenski proizvajalec barv in premazov je bil tokrat dobrodelno dejaven v postojnski porodnišnici, ki so jo skupaj s podizvajalci odeli v prijazne barve iz linije barv Jupol Junior.

Z novo podobo je zelo zadovoljen tudi naš priznani slovenski porodničar, Aleksander Merlo, ki poudarja, da je bilo letošnje Miklavževo darilo za njihovo bolnišnico še posebej radodarno: "Naša porodnišnica je bila potrebna temeljite prenove. Izjemno sem vesel, da naša sprejemnica, čakalnice in drugi prostori v pritličju te dni že sijejo v toplejših barvah. Zahvala gre predvsem družbi JUB, ki nam je zagotovila svoje do okolja prijazne barve Jupol Junior, ter njihovim arhitektom, ki so za barvito prenovo naše stavbe pripravili ustrezne načrte. Verjamem, da se bodo pri nas tako obiskovalci kot vsi zaposleni zdaj še bolje počutili!"

Sašo Kokalj, direktor poslovnega razvoja v JUB-u, je poudaril, da jim je takšno sodelovanje v ponos. Meni, da kot uspešno slovensko podjetje razumejo svojo družbeno odgovornost in sodelujejo v akcijah, ki imajo dobrodelni pomen. Naloga podjetja ni samo ustvarjanje in kopičenje dobička, ampak tudi vračanje v okolje. JUB vsako leto organizira več podobnih akcij in sedanj jim je v velik ponos. Porodnišnica Postojna je izredno priznana ustanova in veseli smo, da smo z njimi lahko nekaj naredili za novorojenčke, mamice in predano osebje. JUB razvija vrhunske proizvode, ki so prijazni do zdravja in okolice in tako izjemno primerni za prostore porodnišnice.

Postojnska porodnišnica javnosti ni poznana le po izjemni strokovnosti svojih zdravnikov in sester, pač pa k ugledu porodnišnice prispeva tudi njihov nadvse prijazen odnos do vseh uporabnic, ki prihajajo v to ustanovo. V njej se je rodilo kar nekaj znanih Slovencev in med porodnicami je tudi vrsta naših znanih pevk in voditeljic.

Ne spreglejte