SiolNET. Novice Novice
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Jelinčič na prvem mestu

3

termometer

Politika in kronika sta najbolj brani temi tudi na spletnih medijih.

Zbir novic, ki jih z več kot 100 spletnih medijev na enem mestu ponuja najdi.si, potrjuje, da so med najbolj atraktivnimi in najbolj branimi novice iz sveta politike in kronike. Na prvem mestu je ta hip novica Zmago Jelinčič: “Pahor bi moral Kresalovo vreči na cesto”, sledijo ji Novorojenček je bil umorjen, "Za javne funkcionarje ničelna toleranca" in Umrla 27-letna voznica, ki jo je katapultiralo iz avtomobila.

Politika in kronika številka ena med novicami Najbolj brane novice, agregirane s 103 slovenskih spletnih medijev na osrednji slovenski spletni točki najdi.si, potrjujejo že znana dejstva, da sta politika in kronika številka ena med novicami, o katerih želijo biti bralci obveščeni. Trenutna lestvica TOP novic je tako sestavljena iz naslednjih: Zmago Jelinčič: “Pahor bi moral Kresalovo vreči na cesto”, sledijo ji Novorojenček je bil umorjen, "Za javne funkcionarje ničelna toleranca" in Umrla 27-letna voznica, ki jo je katapultiralo iz avtomobila, Ekipa preminulega Belgijca zapušča Giro. Lestvica najbolj branih novic se nenehno osvežuje.

Na lestvico najbolj branih gospodarskih novic so se uvrstili Zidar, Bavčar, NKBM, med svetovnimi izstopajo novice o potresu v Španiji, Obama in Al Kaida, med športnimi Giro, košarka, Planica, med zanimivostmi pa Damjan Murko, Pippa Middleton, Goran Breščanski.

Vse novice so dostopne na novice.najdi.si.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin