Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
5. 4. 2011,
10.49

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3

Natisni članek

seks sestra

Torek, 5. 4. 2011, 10.49

8 let

Gadafijeva medicinska sestra razkriva skrivnosti

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3
Ukrajinska medicinska sestra, ki je bila negovalka libijskega diktatorja Moamerja Gadafija, je zavrnila namige, da so bile negovalke pri Gadafiju tudi za tešenje njegovih spolnih potreb.

To je označila za navadna natolcevanja. Je pa dejala, da jim je "Papa" vsako leto podaril zlato uro.

"Ukrajinke so bile zgolj negovalke" Oksana Balinska je za ruski časnik Komsomolska Pravda pojasnila, da Gadafi ni imel nobene ljubice med Ukrajinkami. Kot je dejala, so bile one tam za opravljanje službe negovalke v zasebni ambulanti, ki je bila namenjena zgolj njemu in njegovi družini.

"Bujna blondinka" je bila zgolj "bolj izkušena" Še posebej pa je zanikala nekatere navedbe v medijih, da naj bi imel Gadafi za ljubico "bujno blondinko" Galino Kolotnicko, ki se je po vrnitvi v Ukrajino zavila v molk. Kot je pojasnila Balinska, je imela Kolotnicka "natanko take dolžnosti, kot me ostale, je pa bila bolj izkušena".

Tako je Kolotnicka pri Gadafiju delala že osem let, znala pa je tudi arabsko. Kar se tiče navedb, da naj bi imela tudi razmerje z njim, so pa to "čiste izmišljotine", je poudarila Balinska.

Večletni sodelavci s pravo zbirko zlatih ur Balinska je pokazala tudi luksuzno zlato uro z Gadafijevim portretom, ki jo je dobila. Kot je pojasnila, je libijski voditelj vsemu osebju ob obletnicah prihoda na oblast vedno podaril italijansko zlato uro. "Ljudje, ki so zanj delali šest ali osem let, imajo že pravcato zbirko," je dejala.

Klicali so ga "Papa" Pojasnila je, da so Gadafija klicali "Papa" oz. oče in da je bil tudi sicer zelo radodaren do tistih, ki so delali zanj. Tako je na primer ob obisku New Yorka, ko se je udeležil zasedanja Generalne skupščine Združenih narodov, negovalkam dal nekaj denarja, da so šle lahko po nakupih zase, je še pojasnila.

"Vsak bi si želel Gadafijev krvni pritisk" Sicer pa je Gadafi po njenih besedah dobrega zdravja. "Skrbi za svoje zdravje in redno opravlja letne zdravniške preglede. In njegov krvni pritisk - vsak bi si želel, da bi imel take vrednosti kot on," je dejala Balinska.

Njena kolegica Kolotnicka je februarja zapustila Libijo, a se odtlej bolj ali manj uspešno izmika medijem. Doslej svoje zgodbe še ni povedala, odklonila je tudi pogovor za Komsomolsko Pravdo.

Ne spreglejte