SiolNET. Novice Novice
3

termometer

  • Messenger
  • Messenger

11. 12. 13 – dan za nov začetek

3

termometer

 | Foto:
Danes je 11. 12. (20)13. Zadnji datum, ki združuje tri zaporedne številke v prihodnjih 90 letih.

Po mnenju astrologov in numerologov je današnji datum 11. 12. 2013 posebej močan in bi lahko bil za marsikoga prelomen. Pomeni lahko nov začetek v izobraževanju in karieri, tistim, ki to želijo, pa se lahko uresniči tudi želja po otroku.

Dan za dolgoročne načrte Enajsti dan dvanajstega meseca v trinajstem letu novega tisočletja je nekaj posebnega, hkrati pa je tudi zadnji datum v prihodnjih 90 letih, ki v sebi združuje tri zaporedne številke. Sicer pa je tudi že sama številka 11 zelo močna, piše Blic.

Astrolog Dajvigna Šarma je dejal, da je današnji datum idealen za začetek dolgoročnih načrtov. "Če na primer nekdo namerava začeti gradnjo, na primer hiše ali celo hotela, bolnišnice, šole, potem je danes pravi čas za to. Tudi tisti, ki so obtičali na neki točki, bi z novim izhodiščem lahko dosegli čudeže. To je namreč tudi datum za nove briljantne ideje," je povedal Šarma.

Mnogi načrtujejo poroko Če številke iz datuma seštejemo, dobimo število 9, ki velja za srečno število v Indiji in na Kitajskem, prinašalo pa naj bi dolgo življenje.

Več tisoč parov po vsem svetu prav danes načrtuje tudi poroko, saj verjamejo, da bo zakon trajal dlje.

Datum, ki bo združeval zaporedna številke, bo spet 1. 2. 2103. (1/2/3). Naslednji posebni datum po tem bo šele 22. 2. 2122 (22/2/22).

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin