Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Nedelja,
18. 2. 2024,
9.54

Osveženo pred

1 mesec, 2 tedna

Oglasno sporočilo

Natisni članek

EON Video klub EON Telemach PR članek

Nedelja, 18. 2. 2024, 9.54

1 mesec, 2 tedna

Telemach predstavil novo izkušnjo EON Video kluba

Oglasno sporočilo
EON VOD_krovni_1200 | Foto Telemach

Foto: Telemach

Telemach Slovenija, največji ponudnik TV-vsebin pri nas, je danes predstavil nadgrajeni EON Video klub, ki deluje na vodilni platformi plačljive televizije v jugovzhodni Evropi.

Storitev slovenskim uporabnikom prinaša povsem novo izkušnjo domače zabave, saj nudi sodoben in inovativen uporabniški vmesnik s priporočili, osebno prilagojeno izbiro vsebine ter možnost prenosa vsebin za ogled brez povezave. Vse to je na voljo vsem naročnikom paketov EON.

Izboljšana izkušnja gledanja

EON Video klub uporabnikom zagotavlja povsem novi način za spremljanje njihovih najljubših filmov in oddaj. Storitev priporoča najpriljubljenejše vsebine in vsebine v trendu ter naslove na podlagi žanra in razpoloženja, pri čemer upošteva individualne želje posameznih gledalcev, ter ponuja izbrane vsebine, s katerimi se vsak filmski večer spremeni v dogodek po meri.

Z novo možnostjo prenosa vsebin EON Video klub naročnikom omogoča, da lahko najljubše serije in filme tudi prenesejo na svoje mobilne naprave ter v vrhunski zabavi uživajo brez povezave kjerkoli in kadarkoli.

Platformo je razvil United Cloud, najsodobnejše središče za raziskave in razvoj skupine United Group. Pri razvoju so poskrbeli, da EON zagotavlja nadgrajeni uporabniški vmesnik, ki poleg drugih naprednih funkcionalnosti vključuje tudi otroški in športni način.

V Sloveniji EON raste brez primere

Medtem ko Telemach v Sloveniji še naprej utrjuje svoj položaj vodilnega ponudnika plačljive televizije in dostopa do interneta, platforma EON beleži izjemno rast ter se ponaša s knjižnico z 29 tisoč filmi, serijami in dokumentarci. Ta razširitev je dokaz Telemachovega inovativnega pristopa in neomajne predanosti zagotavljanju vrhunske zabave. Telemach pa se za vodilno mesto ne bori le zaradi številk, saj si podjetje prizadeva ustvarjati vrednost in zagotavljati najboljšo izkušnjo za vsakega uporabnika. S tem še utrjuje položaj najpriljubljenejše izbire za storitve plačljive televizije in dostopa do interneta v Sloveniji.

Telemachov EON Video klub sta predstavila Tomislav Čizmić in Ditka Maučec. | Foto: Telemach Telemachov EON Video klub sta predstavila Tomislav Čizmić in Ditka Maučec. Foto: Telemach

Tomislav Čizmić, predsednik poslovodstva Telemacha, je povedal: "Telemach je vodilni slovenski ponudnik dostopa do interneta in televizije ter najhitreje rastoči mobilni operater. Naša vizija je jasna. Še naprej nameravamo voditi z inovacijami, pri čemer smo osredotočeni na najboljšo uporabniško izkušnjo in zagotavljanje najvišje vrednosti za naše uporabnike. Naša strategija postavlja uporabnike na prvo mesto, in ker se njihove potrebe nenehno spreminjajo, moramo tudi mi vseskozi nadgrajevati storitve, saj le tako ohranjamo njihovo zadovoljstvo. S prenovljenim EON Video klubom postavljamo najvišje standarde predvajanja vsebin v industriji."

Ditka Maučec, izvršna produktna direktorica skupine United Group, je poudarila: "Prenovljeni EON Video klub je ključni trenutek v razvoju domače zabave, saj prinaša tako inovativni vmesnik kot možnost prenosa vsebin in dostop do njih brez primere. Ta mejnik odraža našo predanost izboljšanju izkušnje ogleda vsebin v regiji, kjer je EON hitro postal največja platforma plačljive televizije. Rast v številu naših naročnikov najbolje potrjuje našo zavezo zagotavljanju izjemnih možnosti za zabavo, pri čemer uporabnikom omogočamo, da v svojih najljubših vsebinah uživajo kadarkoli in kjerkoli."

EON VOD_dowload | Foto: Telemach Foto: Telemach

Naročnik oglasnega sporočila TELEMACH SLOVENIJA D.O.O.

Ne spreglejte