Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Matic Tomšič

Ponedeljek,
1. 11. 2021,
7.29

Osveženo pred

2 leti, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,65

11

Natisni članek

umor

Ponedeljek, 1. 11. 2021, 7.29

2 leti, 6 mesecev

Strašen zločin internetnega zvezdnika: "Nekaj sem storil mamici"

Matic Tomšič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,65

11

JinnKid | Čeprav sta bila v postopku ločitve, je domnevno bolestno ljubosumni Abulaban zasledoval svojo ženo Ano in celo razdejal njuno stanovanje, iz katerega se je izselil samo tri dni pred umorom. | Foto YouTube / Posnetek zaslona

Čeprav sta bila v postopku ločitve, je domnevno bolestno ljubosumni Abulaban zasledoval svojo ženo Ano in celo razdejal njuno stanovanje, iz katerega se je izselil samo tri dni pred umorom.

Foto: YouTube / Posnetek zaslona

JinnKid oziroma Ali Nassar Abulaban, avtor na spletu izredno priljubljene serije duhovitih videoposnetkov Skyrim In Real Life in posnemovalec znanih oseb, ki mu je na družbenih omrežjih sledilo več kot milijon ljudi, je najverjetneje končal svojo internetno kariero, saj je umoril svojo ženo in njenega ljubimca. 

29-letni Ali Nassar Abulaban, ki je na spletu znan po svojem vzdevku JinnKid, je po poročanju ameriških medijev že dlje sumil, da ga njegova žena Ana vara. Na tablico svoje petletne hčere je zato namestil aplikacijo, ki mu je omogočala spremljanje dogajanja v njunem luksuznem stanovanju v San Diegu.

Zvezdnik družbenega omrežja TikTok naj bi bil z ženo sicer bolestno obseden, čeprav sta bila v postopku ločitve. Ana je Abulabana že 18. oktobra prosila, naj stanovanje zapusti. 

JinnKid je zaslovel s posnemanjem likov iz izredno priljubljene videoiger Skyrim:

Tri dni pozneje, 21. oktobra, je prek vohunske aplikacije na hčerinem iPadu zaslišal, da se v stanovanju nekaj dogaja. Slišal ni le glasu svoje žene, temveč tudi drugega moškega, Aninega prijatelja Rayburna Barrona.

Abulaban se je odpeljal do stanovanja in najprej trikrat ustrelil Barrona, zadel ga je v glavo in vrat, nato pa v čelo še ženo. Za tem se je odpeljal do vrtca, tam pobral svojo petletno hčer in ji povedal, da je "nekaj storil mamici". Policiji se je kasneje predal sam.

Obtožen je dveh umorov, krivde sicer ne priznava. Preiskovalni sodnik je zanj odredil pripor brez možnosti plačila varščine, sodni postopek zoper internetnega zvezdnika, čigar videoposnetek, ki ga je na TikToku objavil na dan umora, je bil najbrž njegov zadnji, pa se začne 5. januarja prihodnje leto. 

Ne spreglejte