Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Matic Tomšič

Sreda,
3. 8. 2016,
4.00

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,45

Natisni članek

aplikacije nasveti Rio 2016 olimpijske igre

Sreda, 3. 8. 2016, 4.00

6 let, 7 mesecev

Pet najboljših mobilnih aplikacij za spremljanje olimpijskih iger v Riu

Matic Tomšič

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,45

Predstavljamo aplikacije za pametne telefone in tablice, s katerimi boste lahko ves čas v stiku s slovenskimi tekmovalci na poletnih olimpijskih igrah v Riu de Janeiru. Olimpijski ogenj bo na slovitem štadionu Marakana zagorel v petek, 5. avgusta.

Rio 2016

Uradna aplikacija poletnih olimpijskih iger v Riu de Janeiru. Na enem mestu boste našli informacije o vseh športnih disciplinah ter razporede in rezultate posameznih tekmovanj, ki jih bo v besedilni obliki mogoče spremljati v živo.

Aplikacija bo uporabnikom ponudila tudi dostop do najnovejših fotografij iz vseh olimpijskih disciplin in z dogodkov, ki bodo v brazilskem mestu potekali ob igrah.

 | Foto:

Android/iOS/Windows Phone

The Olympics

To je uradna aplikacija olimpijskih iger, ki jo izdaja Mednarodni olimpijski komite (IOC). Kar zadeva večpredstavnostne vsebine, je morda celo boljša izbira od aplikacije Rio 2016, saj ob novicah in rezultatih ponuja tudi ogled videoposnetkov in podoživljanje najboljših spominov s preteklih olimpijskih iger (Soči 2014, London 2012, Vancouver 2010, Peking 2008, Torino 2006 …).

 | Foto:

Android/iOS

Rio 2016 Social Hub

Mednarodni olimpijski komite je za Rio prenovil aplikacijo Social Hub, ki športnim navdušencem omogoča spremljanje najljubših olimpijcev na družbenih omrežjih.

 | Foto:

Rio 2016 Social Hub namreč ponuja dostop do osebnih profilov športnikov s povezavami na njihove uradne račune na Facebooku, Instagramu in Twitterju, kjer si lahko ogledajo njihove najnovejše objave in osebne fotografije ter videoposnetke.

Android

TViN

Če želite olimpijske igre v živo gledati na svojem pametnem telefonu ali tablici in ste naročnik storitve Telekoma Slovenije SiOL TV, namestite aplikacijo TViN.

 | Foto:

Uporabnikom omogoča ogled vseh najbolj priljubljenih TV-programov v Sloveniji, seveda če imajo na mobilni napravi vzpostavljeno povezavo s spletom.

Android/iOS/Windows Phone

Olympic - uradni kanal olimpijskih iger na YouTubu

Ob začetku olimpijskih iger odprite aplikacijo YouTube, na pametnem telefonu jo zagotovo že imate nameščeno, in poiščite ter se naročite na uporabniški račun Olympic, uradni kanal olimpijskih iger na spletni strani YouTube.

Kot med prejšnjimi olimpijskimi igrami bodo tudi tokrat na tem kanalu namreč objavljeni vsi najbolj vroči posnetki športnega dogajanja na olimpijskih igrah, vmes pa boste našli tudi kakšnega, ki vam bo omogočil skok v olimpijsko preteklost ali enciklopedijo (razlaga pravil olimpijskih disciplin, na primer).

Olimpijske igre na YouTubu

Ne prezrite: Aplikacija Siol.net

Za spremljanje najaktualnejših vsebin z olimpijskih iger, ki jih bo v Riu ustvarjal urednik Sportala Martin Pavčnik, namestite tudi aplikacijo Siol.net. Na voljo je za naprave z operacijskim sistemom Android in iOS.

 

Ne spreglejte