Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
21. 6. 2024,
7.00

Osveženo pred

6 dni, 9 ur

Vsebino omogoča Century Genius Ltd.

Natisni članek

razprodaje ugodnosti Keysoff.com Office 365 programska oprema Windows 11 Windows advertorial noad

Petek, 21. 6. 2024, 7.00

6 dni, 9 ur

Ogromni popusti ob koncu šole

Vsebino omogoča Century Genius Ltd.
počitnice računalnik | Foto Shutterstock

Foto: Shutterstock

Pri dobrem opravljanju dela, učinkovitem opravljanju nalog in študiju vam nič ne bo pomagalo tako kot Microsoftovi delovni programi. Morda niste pripravljeni odšteti velike vsote za programe, ki so na voljo v Microsoft Officeu, zanimale pa vas bodo nizke cene v Keysoffovi razprodaji programske opreme.

Že danes lahko dosmrtno licenco za Microsoft Office Professional 2021 dobite po močno znižani ceni za samo 28,99 € (redna cena 299 €) s kodo BP62. To pomeni, da lahko že z nekaj kliki dobite priljubljene Officeove programe, kot so Excel, PowerPoint, Word in drugi, in jih imate za vse življenje, vse samo z enim preprostim prenosom. Programi so narejeni tako, da profesionalcem omogočajo učinkovitejše delo kot kdaj prej, saj so jih izboljšali in jih izjemno dobro povezali z oblakom. Če ne potrebujete popolnoma vseh dodatkov, preverite ponudbo za MS Office 2019 Professional, ki stane samo 20 € in vključuje vse programe razen Teamsa. Ne zamudite priložnosti, da bi po znižani ceni dobili dosmrtni dostop do nujno potrebnih programov za vašo produktivnost. 

keysoff | Foto: Keysoff.com Foto: Keysoff.com

62-odstotni popust za Microsoft Office (koda: BP62) 

Posodobitev operacijskega sistema je odličen način, da stari napravi daste nekaj funkcionalnosti novejše. Na Keysoffu lahko zdaj Windows 11 Professional dobite za samo 13,66 € namesto za 199 €. Z novimi programi z umetno inteligenco, kot je Windows Copilot, ki vam pomaga pri različnih nalogah, vam Windows 11 Pro pomaga učinkovito voditi in organizirati delo in glede na to tudi loči datoteke. Sebi ali sodelavcem kupite brezhibno povezljivost in najnovejši operacijski sistem po začasno znižanih cenah.

nakupovanje, elektronika, računalniki, vrečke | Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock

50-odstotni popust na operacijske sisteme Windows (koda: BP50) 

62-odstotni popust na še več Officeov in pakete (koda: BP62) 

dekle, ženska, računalnik | Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock

Veliki paketi, nepremagljive cene 

50-odstotni popust na še več različic operacijskega sistema Windows (koda: BP50) 

Računalnik, prenosnik | Foto: Shutterstock Foto: Shutterstock

Računalniška orodja (brez kode za popust) 

Keysoff zagotavlja, da so licence, ki jih prodaja, stoodstotno originalne in brez varnostnih tveganj. Licence, ki jih kupite na Keysoffu, nimajo naročnine, kar pomeni, da so dosmrtne in vam omogočajo neomejen dostop do programov. Operacijski sistem bodo podpirali in posodabljali do konca življenjske dobe. Če imate med namestitvijo ali uporabo kakšna vprašanja, lahko pišete Keysoffovi tehnični podpori, ki je na voljo 24 ur na dan. Ponujajo tudi dosmrtne poprodajne storitve, zato jim vedno lahko pišete, če imate vprašanja med uporabo programov. Zdaj imate odlično priložnost, da s to odlično ponudbo prihranite denar in končate posodobitev svojega računalnika.

Tehnična pomoč 24 ur na dan in dosmrtne poprodajne storitve 

Pišite Keysoffu: service@keysoff.com

Ne spreglejte