Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
25. 5. 2023,
12.50

Osveženo pred

1 leto, 4 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

Natisni članek

DeeLance yPredict Ecoterra Spongebob AiDoge kriptovalute PR članek

Četrtek, 25. 5. 2023, 12.50

1 leto, 4 mesece

Odkrijte pet najboljših kriptovalut z velikim potencialom

Oglasno sporočilo

Z vso večjo digitalizacijo sveta so kriptovalute postale prelomna sila na finančnem področju. Ta digitalna sredstva ponujajo zanimive naložbene priložnosti, tehnološke inovacije in možnost znatnih donosov. V tem članku bomo raziskali pet najpomembnejših kriptovalut z ogromnim naložbenim potencialom.

Te kriptovalute so bile skrbno izbrane na podlagi njihovih edinstvenih ponudb vrednosti, močnih razvojnih ekip in obetavnih trajektorij rasti:

  1. AiDoge (AI) - Inovativna platforma za ustvarjanje memov, ki uporablja umetno inteligenco za ustvarjanje zabavnih in edinstvenih memov.
  2. SpongeBob (SPONGE) - Nov meme kovanec ERC-20 s sloganom, ki je trenutno v trendu na DEXTools z nizko tržno kapitalizacijo.
  3. Ecoterra (ECOTERRA) - Zbrala že več kot 4 milijone dolarjev, je priljubljeno ime v sektorju zelenih kriptovalut in ekosistem veriženja blokov
  4. yPredict (YPRED) - Analitična in raziskovalna platforma za kriptovalute, ki uporablja protokole umetne inteligence za podroben vpogled v trg kriptovalut
  5. DeeLance (DLANCE) - Inovativna kripto platforma Web3, ki želi revolucionirati freelancerstvo

1. AiDoge (AI) – Inovativna platforma za ustvarjanje memov, ki združuje umetno inteligenco in meme

Memi so se v hitro razvijajočem se in dinamičnem svetu kriptovalut uveljavili kot močno sredstvo komunikacije in interakcije. Inovativna platforma AiDoge združuje trga kriptovalut meme in umetne inteligence ter se postavlja na stičišče teh cvetočih sektorjev.

V času pisanja lahko kupci vzamejo žetone $AI po predprodajnem tečaju zgolj 0,000026 USDT. Ta cena se bo z napredovanjem platforme v fazah predprodaje zvišala.

AiDoge_jun23 | Foto: Finixio Foto: Finixio

AiDoge uporablja umetno inteligenco za ustvarjanje novih memov, ki so usklajeni z najnovejšimi trendi na področju kriptovalut. Izvorna valuta platforme, $Ai, se uporablja predvsem za nakup kreditov za ustvarjanje memov, kar spodbuja trajnostno rast in razvoj platforme.

Ekipa, ki stoji za AiDoge, je trenutno anonimna, čeprav je to precej običajno za vrhunske meme kovance, kot sta Dogecoin in Shiba Inu, ki so vlagateljem v določenih trenutkih prinesli tudi 12.000-odstotne donose.

AiDoge_jun23.2 | Foto: Finixio Foto: Finixio

AiDoge ima javni zid, na katerem si lahko uporabniki ogledujejo in delijo meme, ki jih je ustvarila umetna inteligenca, ter mehanizem za glasovanje, ki uporabnikom omogoča, da podprejo všečne meme. Ti glasovi določajo razvrstitev memov na javnem zidu, najbolj priljubljeni memi pa so nagrajeni z žetoni umetne inteligence. AiDoge s spodbujanjem visokokakovostne vsebine ter pospeševanjem rasti in uspeha skupnosti ponuja izjemno priložnost na področju kriptovalut.

Kupite_AiDoge_2_maj23 | Foto:

2. SpongeBob (SPONGE) – Nov meme kovanec, ki postaja priljubljen na DEXTools

SpongeBob je eden od najnovejših meme žetonov, ki je bil 4. maja 2023 uvrščen na borzo Uniswap s simbolom $SPONGE.

Žeton $SPONGE, ki ga na Twitterju @spongeoneth opisujejo kot "Krabby Patty med meme kovanci", ima v času pisanja nizko tržno kapitalizacijo 2 milijona USD in trenutno strmo narašča zaradi dobrih rezultatov podobnih sredstev, kot sta Pepe (PEPE) in Wall Street Baby (WSB) v drugem četrtletju 2023.

SpongeBob_jun23 | Foto: Finixio Foto: Finixio

Na spletni strani Guinness World Records je navedeno, da je Spuži Kvadratnik najbolj iskana otroška televizijska oddaja vseh časov, čeprav je bila prvič prikazana na televiziji Nickelodeon leta 1999.

Oddaja je bila predvajana trinajst sezon, njeni liki pa so se trdno zasidrali v internetni kulturi memov, tudi na področju kriptovalut.

Meme kovanci so v zadnjih tednih dosegali boljše rezultate od tržnih in tudi analitiki so $SPONGE zaradi priljubljenosti njegove blagovne znamke napovedovali uspeh.

Kupite_Spongebob_maj23 | Foto:

3. Ecoterra (ECOTERRA) – Zeleni kripto projekt za spodbujanje procesa recikliranja

Ecoterra je nastajajoči zeleni kripto projekt, ki si prizadeva spodbujati proces recikliranja v boju proti globalnemu segrevanju in podnebnim spremembam.

Aplikacija Recycle2Earn povzema koncepte iz sektorjev GameFi "play-to-earn" in "move-to-earn" z zagotavljanjem nagrad za dejanja, ki so osredotočena na pozitivne okoljske prispevke. Vsak predmet, ki ga je mogoče reciklirati, je enak količini Ecoterra, lastnega žetona, ki stoji za platformo.

Ecoterra_jun23 | Foto: Finixio Foto: Finixio

Poleg tega platforma gosti tudi tržnico ogljičnih dobropisov, ki uporabnikom omogoča nakup popolnoma preverjenih ogljičnih dobropisov v sodelovanju s podjetjem VERA, in profil za sledenje učinku, ki uporabnikom omogoča, da prek ekosistema sledijo učinku svojih pozitivnih prispevkov k okolju.

V predprodaji se uporablja mehanizem naraščajoče cene, pri katerem se bo cena žetona z vsako naslednjo fazo predprodaje povečala. V četrti fazi je cena žetona 0,00625 USD, v zadnji fazi pa se bo dvignila na 0,01 USD.

V samo treh tednih je bilo zbranih več kot 2,4 milijona dolarjev, projekt pa ponuja tudi 5-odstotni partnerski program USDT. Nič presenetljivega, da se veliko kripto navdušencev sprašuje, kako kupiti Ecoterro.

kupite.ecoterra | Foto:

4. yPredict – Nova platforma za analitiko in raziskave kriptovalut

yPredict uporablja tehnologijo umetne inteligence in vlagateljem ponuja platformo za trgovanje, na kateri se lahko tudi neizkušeni trgovci učijo, razvijajo in sprejemajo boljše trgovalne odločitve. Eden od ključnih elementov te platforme je $YPRED, žeton uporabnosti, ki lahko imetniku ponudi številne ugodnosti.

Uporabniki sistema yPredict morajo imeti žetone $YPRED, da lahko sklenejo naročnino v ekosistemu. Naročnine omogočajo dostop do številnih podatkovno podprtih vpogledov v prostor kriptovalut. Prav tako lahko dostopate do tržnice modelnih napovedi, kjer strokovnjaki za umetno inteligenco in kvanti analizirajo, kako bi lahko trgi izgledali v prihodnjih letih.

yPredict_jun23 | Foto: Finixio Foto: Finixio

Če želite nadgraditi svoje znanje na področju kriptovalut, lahko dostopate do ekosistema Learn-2-Earn. Tu lahko člani zaslužijo žetone vsakič, ko po branju izobraževalnih gradiv opravijo kvize in teste. Ta žeton uporabnosti je na voljo za nakup v predprodaji za samo 0,05 USD na žeton.

kupite.ypredict | Foto:

5. DeeLance (DLANCE) – Revolucija v svetu zaposlovanja in svobodnih poklicev

DeeLance je naš naslednji izbor najboljše kriptovalute za nakup, saj naj bi revolucionarno spremenila svet zaposlovanja in svobodnega dela.

Projekt, ki je pravkar začel prvo fazo predprodaje, bo podjetjem in posameznikom zagotovil platformo za lažje, varnejše in učinkovitejše povezovanje za delo.

Platforma DeeLance bo uporabljala tehnologijo veriženja blokov za hitrejši, učinkovitejši in preglednejši postopek, pri čemer bosta obe strani pustili povratne informacije, ki bodo javno shranjene, pri plačilih pa se bodo uporabljali depoziti, ki bodo zagotavljali prejem plačila, ko bo delo opravljeno v skladu z dogovorjenimi standardi in specifikacijami.

Deelance_jun23 | Foto: Finixio Foto: Finixio

DeeLance obljublja tudi nižje provizije kot podobne platforme Web2 in skoraj takojšnje ter varnejše plačevanje prek verige blokov, saj ni treba skrbeti za menjave valut ali plačevati provizij.

Trenutno so žetoni na voljo za 0,029 USD, do šeste in zadnje faze pa bodo narasli na 0,048 USD, projekt pa ima tudi partnerski program, ki ga je mogoče izkoristiti - od začetka je bilo zbranih več kot 474.000 USD.

Kupite_DeeLance | Foto:

Zaključne misli

Od AiDoge, inovativne platforme za ustvarjanje memov, ki združuje umetno inteligenco in meme, do Spongeboba, priljubljenega meme kovanca na DEXTools, vsaka kriptovaluta ponuja edinstveno vrednost in obetavne možnosti za rast. Poleg tega Ecoterra s svojim sistemom nagrajevanja z recikliranjem zagotavlja trajnostni pristop h kriptovalutam, yPredict ponuja napredna analitična in raziskovalna orodja, DeeLance pa želi s tehnologijo veriženja blokov revolucionirati svet zaposlovanja in svobodnega dela.

Ker se trg kriptovalut še naprej razvija, je ključnega pomena, da ostanete na tekočem z najnovejšim razvojem, tržnimi trendi in regulativnimi spremembami. S skrbno oceno potenciala teh petih najpomembnejših kriptovalut se lahko vlagatelji postavijo v položaj, v katerem bodo izkoristili transformativno moč digitalnih valut.

Naročnik oglasnega sporočila je FINIXIO LTD.

Ne spreglejte