Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
25. 8. 2023,
7.53

Osveženo pred

2 meseca, 3 tedne

Vsebino omogoča Century Genius Ltd.

Natisni članek

Windows Keysoff.com advertorial

Petek, 25. 8. 2023, 7.53

2 meseca, 3 tedne

Na Keysoffu dobite poceni in originalni Windows 10 in Office 2021 od 7 € naprej

Nazaj v šolo: tu boste našli veliko razprodajo

Vsebino omogoča Century Genius Ltd.

Sezona razprodaj ob vrnitvi v šolo je v polnem zamahu in pri Keysoffu lahko ogromno prihranite pri Officeovih zbirkah, operacijskih sistemih in drugem. Da bi laže našli najboljše ponudbe na enem mestu, Keysoff deli z vami najboljše iz Nazaj v šolo razprodaje in izstopajoče aktualne ponudbe.

Nazaj v šolo | Foto:

Spodaj je Keysoff kategoriziral najboljše kose v pregledne skupine, vključno s posebno ponudbo in znižanimi izdelki. Pri Keysoffu so tudi skrbno izbrali današnje izstopajoče ponudbe na Officeove zbirke in operacijske sisteme. Eden izmed najljubših delo programske opreme je Microsoft Office 2021 Professional, ki stane 26,25 €. Microsoft Office Pro 2021 vsebuje nekaj najbolj znanih aplikacij: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams, OneNote, Publisher, Access in celo Skype for Business. Office 2021 Home and Business for Mac je izbira za uporabnike Maca. Enkrat kupite in uporabljate vse življenje. Primerni so tudi za Windows 10, ki stane samo 7.35€. V Keysoffu razprodaji ob vrnitvi v šolo lahko vsak najde nekaj zase.

Hudi izdelki po privlačnih cenah!

Kupite pakete z več ključi z družino in prijatelji ter uživajte v še večjih popustih!

S paketom Windowsa in Officea prihranite še več (koda: BP62)

50-odstotni popust na še več različic operacijskega sistema Windows (koda: BP50)

Računalniška orodja (brez kode za popust)

Keysoff zagotavlja, da so licence, ki jih prodaja, 100-odstotno originalne in brez varnostnih tveganj. Licence, ki jih kupite na Keysoffu, nimajo naročnine, kar pomeni, da so doživljenjske in vam omogočajo neomejen dostop do programov. Operacijski sistem bodo podpirali in posodabljali do konca življenjske dobe. Če imate med namestitvijo ali uporabo kakšna vprašanja, lahko pišete Keysoffovi tehnični podpori, ki vam je na voljo 24 ur na dan. Ponujajo tudi doživljenjske poprodajne storitve, zato jim vedno lahko pišete, če imate vprašanja med uporabo programov. Zdaj imate odlično priložnost, da s to odlično ponudbo prihranite denar in končate posodobitev svojega računalnika.

Tehnična pomoč 24 ur na dan in doživljenjske poprodajne storitve

Pišite Keysoffu:service@keysoff.com

Ne spreglejte