Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
19. 5. 2023,
10.44

Osveženo pred

11 mesecev, 1 teden

Oglasno sporočilo

Natisni članek

DeeLance yPredict AiDoge Ethereum kriptovalute PR članek

Petek, 19. 5. 2023, 10.44

11 mesecev, 1 teden

Kaj vse lahko kupite z Ethereumom?

Oglasno sporočilo

Ethereum je druga največja digitalna valuta po tržni vrednosti in je zdaj splošno sprejeta kot način plačila.

Spodaj je naštetih le nekaj izdelkov od mnogih, ki jih lahko kupite z Ethereumom na Crypto Emporiumu:

  • Telefoni in tablični računalniki
  • Predprodaja kriptovalut
  • Nepremičnine
  • Vozila
  • Ure

Če želite izvedeti več o tem, kaj lahko kupite z Ethereumom, berite naprej. V tem razdelku so pojasnjeni različni izdelki in storitve, namenjeni tistim, ki iščejo načine za porabo Ethereuma.

1. Mobilni telefoni in tablice

Najbolj priljubljeni izdelki med imetniki kriptovalut so telefoni in tablični računalniki. Med največjimi privlačnostmi nakupa nove ali rabljene mobilne naprave z Ethereumom so hitre transakcije, zasebnost in izogibanje pretvorbam valut.

Ethereum_1 | Foto: Finixio Foto: Finixio

Vas zanima, kje lahko kupite mobilne naprave z ETH-jem? Crypto Emporium je odlična izbira, saj gre za platformo z raznoliko izbiro izdelkov. Vsi izdelki so kotirani v kriptovalutah. Tako lahko kupci z nekaj kliki kupijo nove, rabljene, odklenjene mobilne naprave in mobilne naprave brez sim-kartic.

Trgovina vključuje blagovne znamke, kot so Samsung, Apple, LG, OnePlus, Nokia, Google, Huawei in Xiaomi. Poleg blagovnih znamk lahko rezultate filtrirate tudi po ceni. Kupci lahko pri nakupu mobilnih naprav na Crypto Emporium zaslužijo tudi brezplačno kriptovaluto. Vse stranke so namreč upravičene do 4-odstotnega vračila denarja.

2. Predprodaje kriptovalut

Tisti, ki se sprašujejo, kako porabiti Ethereum, lahko razmislijo tudi o vlaganju v najboljše predprodaje kriptovalut. Pred uvrstitvijo na borzo kriptovalut je določeno število žetonov na voljo zgodnjim vlagateljem po znižani ceni. Predprodajne kampanje pomagajo projektu zbrati sredstva in vlagateljem omogočajo, da si zagotovijo prednostno vstopno ceno.

Zato je vlaganje v kriptovalute s potencialom in z znatnim popustom eden od najbolj priljubljenih načinov porabe Ethereuma. Ena izmed trenutno priljubljenih predprodaj je Deelance poleg meme kovancev AiDoge in Spongebob ter inovativnimi kripto projekti kot sta Ecoterra in yPredict.

AiDoge – Generator memov z umetno inteligenco

Platforma AiDoge uporabnikom zagotavlja izkušnjo ustvarjanja memov, ki jo poganja umetna inteligenca. Za platformo stoji napredna tehnologija umetne inteligence, ki uporabnikom omogoča hitro ustvarjanje ustreznih memov na podlagi besedilnih ukazov, ki jih posredujejo. Poleg generatorja memov, ki ga poganja umetna inteligenca, ima AiDoge tudi besedilne namige in žetone Ai za nakup kreditov.

Uporabniki, ki stavijo žeton $Ai, lahko zgodaj dobijo dnevne nagrade in dostopajo do številnih funkcij platforme. Funkcija stavljenja je tista, ki je ključna za dolgoročno sodelovanje uporabnikov in stabilnost platforme. 

AiDoge_3 | Foto: Finixio Foto: Finixio

Njegovi vrhunski algoritmi ustvarjajo kontekstualno relevantne meme, ki so usposobljeni na podlagi obsežnih zbirk podatkov o memih in kripto novicah. To navsezadnje zagotavlja, da so vsi memi, ki so ustvarjeni prek platforme, visokokakovostni in ažurni.

kupite.aidoge | Foto:

yPredict - Platforma za raziskovanje in analizo trgovanja

Platforma zagotavlja najsodobnejše napovedne modele in vpoglede v podatke, ki jih ustvarja 1 % najboljših razvijalcev umetne inteligence in kvantantov. Tako lahko udeleženci na trgu pridobijo nepremagljivo prednost v različnih panogah.

Platforma zagotavlja trgovalne signale v realnem času iz vrhunskih napovednih modelov. Uporabniki lahko v realnem času dobijo tudi analizo razpoloženja na vseh priljubljenih kriptokovancih ter tehnično analizo s pomočjo umetne inteligence. UI, vgrajen v yPredict, uporabnikom omogoča tudi odkrivanje najbolj obetavnih vzorcev grafikonov za kovance, ki so jih uvrstili na ožji seznam.

yPredict_4 | Foto: Finixio Foto: Finixio

Z naložbenega vidika se bo 10 % vsake nove naročnine na platformo delilo z imetniki žetona $YPRED prek sklada za vlaganje. Naročnine se ustvarjajo na tržnici, ki vključuje vse signale umetne inteligence, ki so na voljo prek različnih modelov, navedenih na platformi. Še več, žeton deluje kot privzeta in znižana možnost plačila za naročnine in vse premijske ponudbe v aplikaciji yPredict.ž

kupite.ypredict | Foto:

DeeLance – Inovativna kriptoplatforma za freelancerje in zaposlovalce

DeeLance je novoustanovljeni projekt, ki je zgradil platformo Web-3 za zaposlovalce in freelancerje. Za razliko od drugih freelancerskih platform (Upwork in Fiverr) ima DeeLance vzpostavljeno izjemno konkurenčno strukturo cen. To velja tako za zaposlovalce kot za freelancerje.

DeLance | Foto: Finixio Foto: Finixio

DeeLance na primer zaposlovalcem zaračuna le 2 % celotnega zneska računa. Medtem ko pri Fiverru ta znesek znaša 5,5 %. Poleg tega Fiverr od freelancerja zaračuna 20 % od celotnega naročila. Pri podjetju DeeLance je ta delež le 10 %. Uporabniki lahko kupijo virtualno pisarno, ki je podprta z NFT-ji.

Izvorni žeton ekosistema je DLANCE. Žetoni so uporabni v resničnem svetu, vključno s plačili freelancerjem. Pravkar se je začela predprodaja DeeLance, ki ponuja žetone DLANCE z velikim popustom. DLANCE zdaj stane le 0,025 USD na žeton, medtem ko bo cena ob uvrstitvi na borzo znašala 0,053 USD. Zato si z zdajšnjo naložbo zagotovite več kot 100-odstotno povečanje.

Kupite_DeeLance | Foto:

3. Nepremičnine

Tisti, ki se sprašujejo "kaj lahko kupim z Ethereumom?", morda niso razmišljali o naložbi v nepremičnine. Po podatkih BBC je bilo med koncem leta 2021 in 2022 za virtualno zemljišče v metaverzumu porabljenih približno 2 milijardi dolarjev. Virtualno zemljišče se kupi na tržnici NFT, lastništvo pa je dokumentirano v verigi blokov.

Ethereum_2 | Foto: Finixio Foto: Finixio

Obiščite spletno stran Crypto Emporium, kjer seznami kripto nepremičnin vključujejo vse od družinskih hiš in stanovanj do poslovnih prostorov, otokov, dvorcev in jaht. Na voljo so tudi naložbene priložnosti z licenciranimi prostori za jogo, hostli, bari in drugimi. 

4. Vozila

Pri raziskovanju, kaj lahko kupite z Ethereumom, lahko kupci razmislijo tudi o nakupu avtomobila s kriptovalutami. Vendar pa kriptovalute neposredno sprejema le majhno število trgovcev. Druga možnost so medsebojne platforme, ki lastnikom omogočajo prodajo rabljenih avtomobilov v zameno za Ethereum.

Ethereum_3 | Foto: Finixio Foto: Finixio

Kupci lahko avtomobile filtrirajo po želeni znamki, vključno z BMW-jem, Porschejem, Mercedesom, Teslo, Audijem, Lamborghinijem, Land Roverjem, Toyoto in Ferrarijem. Informacije o vsakem vozilu lahko najdete s klikom na seznam, kupci pa se lahko za dodatne podrobnosti obrnejo na podporo strankam.

5. Ure

Kupci lahko uporabijo Ethereum za neposreden nakup rabljenih ali novih ur. Znamke ur so med drugim Rolex, TAG Heuer, Gucci, Cartier, Omega, Jaeger-LeCoultre, Patek Philippe, IWC Schaffhausen, Ulysse Nardin in Richard Mille.

Ethereum_4 | Foto: Finixio Foto: Finixio

V trgovini Crypto Emporium so na voljo luksuzne ure za večino proračunov. Kupci lahko na primer kupijo vse od ure Citizen Eco-Drive za približno 240 dolarjev do zbirateljske ure Rolex Rainbow Daytona za približno 690.000 dolarjev. Ko je ura izbrana, se izračuna cena pošiljanja vključno z zavarovanjem. 

Kje lahko porabite Ethereum na spletu?

Do zdaj smo odgovorili na vprašanje, kaj lahko kupite z Ethereumom? Večina izdelkov, ki smo jih obravnavali, je na voljo v trgovini Crypto Emporium. Ta platforma za e-trgovanje je bila ustanovljena leta 2018 in ponuja raznolik spletni trg, na katerem so cene vseh izdelkov in storitev izražene v digitalnih valutah.

Crypto Emporium se je uveljavil kot zanesljiva platforma za nakup kriptovalut na enem mestu, deloma zaradi širokega izbora kakovostnega blaga, hitrih transakcij in 24-urne podpore strankam. Platforma poleg Ethereuma sprejema tudi Bitcoine in nekatere najboljše altcoine kot so Dogecoin, Litecoin, Ripple in Dash.

Kupci lahko kupijo široko paleto izdelkov in storitev na Crypto Emporium. Kategorije vključujejo vozila (nova in rabljena), luksuzne ure, oblačila, športne izdelke, pohištvo za dom in vrt ter različne oblike umetniških del, kot so grafike, skulpture in fotografije. 

Ethereum_5 | Foto: Finixio Foto: Finixio

Platforma ponuja tudi veliko izbiro elektronike.Ta zajema komplete za rudarjenje kriptovalut, mobilne naprave, domači kino in varnostne sisteme, pametne tehnološke pripomočke, brezpilotna letala, fotoaparate in avdio opremo. Kot smo že omenili, je Crypto Emporium priljubljen tudi med igralci. Kupci lahko z žetoni ETH kupijo vse od zmogljivih prenosnikov, konzol in dodatne opreme do video iger.

Končne misli

Kupci niso več omejeni pri nakupih s kriptovalutami, saj vse več podjetij sprejema ETH kot plačilo. Crypto Emporium je najboljši kraj za dostop do široke palete izdelkov po nizki ceni. Platforma ponuja vse, od nepremičnin in luksuznih ure, kosilnice, igralne konzole in elektronske predmete. Poleg tega vse stranke dobijo 4 % denarnega povračila v kriptožetonih Emporium Cash.

Naročnik oglasnega sporočila je FINIXIO LTD.

Ne spreglejte