Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
2. 12. 2021,
13.43

Osveženo pred

2 leti, 4 mesece

Oglasno sporočilo

Natisni članek

SEO Vendi WordPress izdelava spletnih strani PR članek

Četrtek, 2. 12. 2021, 13.43

2 leti, 4 mesece

Izdelava spletnih strani – kako do najboljšega rezultata?

Oglasno sporočilo

Potrebujete novo spletno stran? Izdelava spletnih strani je nekaj, česar se je vsekakor treba lotiti zelo premišljeno, zato je treba skrbno izbrati podjetje, ki bo poskrbelo za to, predvsem pa temeljito razmisliti, kaj potrebujete. Le tako je možno narediti stran, ki bo res služila svojemu namenu in prinašala odlične rezultate.

Kakšna spletna stran je najbolj učinkovita?

Izdelava spletnih strani je prvi korak k temu, da dosežete poslovne rezultate, kakršnih si želite. Slabo izdelana stran namreč ne vam ne vašim spletnim obiskovalcem ne ponuja tistega, kar potrebujejo, zato bo slabo obiskana in od nje ne boste imeli nobene koristi. Tega pa si gotovo ne želite, kajne? Če torej želite zgraditi uspešen spletni posel, je zato treba uspešno opraviti že prvi korak na poti do tega cilja – treba je narediti stran, s katero boste lahko privabili spletne obiskovalce in jih spremenili v svoje stranke!

Pri izdelavi spletnih strani se ne osredotočajte na najugodnejšo ceno, ampak predvsem na kakovost. | Foto: Pri izdelavi spletnih strani se ne osredotočajte na najugodnejšo ceno, ampak predvsem na kakovost.

Kakšno stran potrebujete?

Obstaja veliko podjetij, za katere izdelava spletnih strani predstavlja dejavnost, ki jo vsakodnevno opravljajo. To pomeni, da imajo s to dejavnostjo kar nekaj izkušenj, kljub temu pa so strani, ki jih izdelujejo, lahko zelo raznolike. Zaradi tega je ključnega pomena, da veste, kakšno stran sploh potrebujete in kateri ponudnik lahko takšno stran tudi izdela.

  • Če imate specifične zahteve in potrebujete zelo kompleksno stran z različnimi funkcionalnostmi, potem je najbolje izbrati ponudnika, ki ima veliko izkušenj s programiranjem strani in ima za sabo že več večjih projektov, vendar boste za izdelovanje take strani morali odšteti kar nekaj denarja, izdelava pa bo lahko trajala kar nekaj mesecev.
  • Če vam je pomembno le, da imate stran na spletu, in bi zanjo želeli plačati čim manj, lahko izberete čim cenejšega ponudnika, vendar se morate zavedati, da bo v tem primeru tudi končni izdelek ceni primeren.
  • Če bi želeli kakovostno in sodobno oblikovano spletno stran, ki je enostavna za upravljanje in hkrati funkcionalna, poleg tega pa niste veliko podjetje z neomejenim budžetom in stran potrebujete čim prej, izberite ponudnika, ki izdeluje spletne strani s pomočjo platforme WordPress in ima zaposlenega tudi izkušenega oblikovalca, ki vam bo izbrano predlogo prilagodil glede na vaše potrebe in želje.

Zakaj izbrati WordPress za izdelavo spletne strani?

Za to obstaja kar nekaj razlogov, zaradi katerih je ta platforma za izdelavo spletnih strani tudi ena med najbolj priljubljenimi tako pri nas kot na svetu.

WordPress ima namreč kar nekaj pomembnih prednosti, med katerimi so:

  • hitrejša izdelava strani,
  • vsestranska uporabnost,
  • možnost prilagoditve potrebam in zahtevam vsake stranke posebej,
  • sodoben videz strani,
  • izredno funkcionalna zasnova,
  • hitro in nemoteno delovanje,
  • enostavno urejanje in dodajanje novih besedil, spreminjanje vsebine itd.,
  • možnost hitre nadgradnje ali razširitve.

Prav zaradi tega omenjena platforma predstavlja idealno rešitev za vsa mala, srednja, pa tudi večja podjetja ter posameznike, ki potrebujejo svojo spletno stran in želijo, da njena izdelava ne bi vzela preveč časa, hkrati pa bi bila ta sodobnega videza in tudi funkcionalna tako za uporabo kot za urejanje.

Na platformi WordPress je zgrajeno ogromno spletnih strani, od najmanjših do najobsežnejših. | Foto: Na platformi WordPress je zgrajeno ogromno spletnih strani, od najmanjših do najobsežnejših.

Izdelava spletnih strani Vendi.digital

Vendi.digital je slovensko podjetje, ki se ukvarja z različnimi spletnimi storitvami. Med storitvami, ki vam jih ponujajo, je med drugim tudi izdelava spletnih strani, pri čemer uporabljajo prav platformo WordPress. Vsakega projekta se zelo skrbno lotijo ter dajo vse od sebe za to, da je stranka zadovoljna s končnim izdelkom. Predvsem pa jim je pomembno, da so njihovi projekti na koncu tudi uspešni, zato pri njih izdelava spletnih strani ne pomeni le tehnične zasnove in dizajna strani ter njene postavitve na splet, ampak razmišljajo tudi o prodajnih vidikih in tem, kako stran v čim krajšem času narediti uspešno.

So namreč tudi digitalna marketinška agencija, zato dobro vedo, da je za uspešen spletni posel izdelava spletnih strani še kako pomembna, a predstavlja šele prvi korak na poti do rezultatov. Zato vsaki stranki na tej poti tudi stojijo ob strani in ji pomagajo z nasveti, predvsem pa s SEO optimizacijo, oglaševanjem, marketinškimi orodji in drugimi metodami, ki imajo velik učinek na spletu.

Oblikovanje spletnih strani po vaših željah

Izdelava spletnih strani mora vključevati tudi oblikovanje. Dizajn postaja vedno bolj pomemben tudi na spletu, zato nikakor ni vseeno, kako je videti vaša stran. Po eni strani mora oblikovanje spletnih strani upoštevati trende na tem področju, po drugi strani pa strani ne smejo biti preveč generične, ampak mora biti njihov dizajn prilagojen vsebini strani.

Tudi če za izdelavo spletne strani uporabljate predlogo, je dobro, da izkušen oblikovalec pregleda osnovno oblikovanje spletne strani.  | Foto: Tudi če za izdelavo spletne strani uporabljate predlogo, je dobro, da izkušen oblikovalec pregleda osnovno oblikovanje spletne strani.

WordPress spletne strani temeljijo na vnaprej izdelanih predlogah, ki poskrbijo za skladnost s sodobnimi trendi na področju dizajna ter funkcionalnost, a to še ni dovolj: ko izberemo določeno predlogo, jo je treba prilagoditi glede na vaše želje in zahteve, za kar poskrbi oblikovanje spletnih strani. Prav zato imajo v podjetju Vendi.digital zaposlenega tudi UX oblikovalca z veliko znanja, poznavanja trendov in dolgoletnimi izkušnjami. Po potrebi vam poleg same strani lahko oblikuje tudi logotip in celostno grafično podobo, kar je prav tako zelo pomembno za čim bolj uspešen nastop na tržišču.

Imate vsebino za spletno stran že pripravljeno?

Ne glede na to, za kakšno stran gre oziroma kakšna bo njena vsebina, ta običajno vključuje tako fotografije in slike kot tudi besedila. Za vsebino lahko poskrbite sami ali pa tudi to prepustite podjetju, ki bo izdelovalo spletno stran.

Vsekakor pa je pomembno:

  • da so fotografije skrbno izbrane in čim bolj kakovostne,
  • da so fotografije primerno optimizirane in ne prevelike,
  • da so besedila prilagojena obliki strani in podstrani, primerno strukturirana in ustrezne dolžine,
  • da so besedila privlačna, zanimiva in prodajno usmerjena,
  • da so besedila lektorirana in brez pravopisnih ter drugih napak,
  • da so besedila tudi SEO optimizirana oziroma vsebujejo izbrane ključne besede, ki so relevantne za doseganje čim boljših iskalnih rezultatov.

Kako povečati obisk spletne strani?

Ko je enkrat narejen dizajn spletne strani oziroma ko je njena izdelava končana, pa je treba poskrbeti še za njeno optimizacijo. Optimizacija spletnih strani ima na internetu namreč vedno večji pomen, saj dandanes ni le orodje, s katerim lahko prehitite konkurenco, ampak orodje, ki je nujno za to, da vašo stran spletni obiskovalci med vsemi stranmi, ki so na spletu, lahko sploh najdejo.

Povedano bolj preprosto: dandanes mora biti vsaka stran optimizirana, zato je optimizacija spletnih strani nujna. Predstavlja nekaj, na kar se ne sme pozabiti, saj predstavlja tisto piko na i, da lahko rečemo, da je izdelava strani z njo res končana.

Najbolj učinkovito je, da za optimizacijo spletnih strani poskrbite že takoj na začetku, v fazi izdelave. | Foto: Najbolj učinkovito je, da za optimizacijo spletnih strani poskrbite že takoj na začetku, v fazi izdelave.

Vi poveste svoje zahteve, mi jih uresničimo

Če torej potrebujete novo spletno stran, vam jo lahko izdela podjetje Vendi.digital.

Izdelava spletnih strani pri njih poteka celovito in tako, da za stranko celoten proces izdelave predstavlja čim manjšo obveznost. Naloga stranke pri izdelavi strani je le, da pove svoje zahteve, nato pa bodo v podjetju Vendi.digital poskrbeli za to, da jih uresničijo. Na tak način so izdelali že ogromno različnih spletnih strani, ki so vse po vrsti sodobno in funkcionalno oblikovane, predvsem pa zasnovane tako, da prinašajo čim boljše poslovne rezultate.

Naročnik oglasnega sporočila je VENDI D.O.O., LJUBLJANA.

 

Ne spreglejte