Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
4. 9. 2020,
10.11

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Vsebino omogoča Huawei

Natisni članek

Nazaj v šolo advertorial Huawei

Petek, 4. 9. 2020, 10.11

2 meseca, 2 tedna

Huawei

Čas je, da sprejmete vsak izziv in priložnost

Vsebino omogoča Huawei
Huawei back to school

Vsi, tudi tisti, ki smo že zdavnaj zaključili šolo, na začetku septembra začutimo, da je v zraku posebna energija. Ta energija nas vsako leto znova navdihuje, da se lotimo česa novega, in pri tem sprejmemo odločitev, da se bomo držali svojih sklepov.

Letos je čas, da odkrijemo bolj uravnotežen življenjski slog, ki nam bo laže pomagal kombinirati delo in zasebno življenje.

Novi začetki v boljši formi

Huawei back to school | Foto:

Začnemo lahko z daljšimi sprehodi, ki jih nato nadgradimo s tekom ali vzponi na okoliške vrhove. Dokler nam vreme omogoča, poskušajmo vztrajati pri zunanjih vadbah.

Zastavimo si dosegljive cilje, ki jih bomo s pravo opremo dosegli veliko lažje. S pametno zapestnico lahko analiziramo in sledimo vsak svoj gib ter tako pametno načrtujemo svojo splošno telesno pripravljenost. Več podatkov nam pomaga, da lahko treniramo kot profesionalci, čeprav je naš cilj mogoče samo boljše počutje.

Vzdrževanje telesne pripravljenosti z vadbo nam pomaga preprečevati zdravstvena tveganja. Pametna zapestnica je v kombinaciji z aplikacijami na pametnem telefonu najboljši spremljevalec za učinkovito vadbo in za učenje pravega vadbenega režima.

Pametna zapestnica Huawei Band 4 natančno spremlja vsak trening in ga tudi pomaga izboljšati. Omogoča spremljanje srčnega utripa in telesne aktivnosti, analizo spanca, je vodoodporna (do 50 m) in ima zmogljivo baterijo (9 dni uporabe z enim polnjenjem).

Huawei back to school | Foto:

Več časa za druženje

Huawei back to school | Foto:

Včasih imamo občutek, da nam je težko najti čas zase, kaj šele za družabno življenje. Kar naenkrat minejo tedni, meseci in leta, pa se še vedno nismo dobili niti na kavi. Zdaj pa je videti, kot da se je nekdo še posebej potrudil in nas ovira pri tem, da bi se nemoteno družili. Vseeno ne smemo pozabiti ohranjati stike s prijatelji in sorodniki. Daleč od oči, daleč od srca – poskrbimo, da to ne bo veljalo za nas.

Po bolj ali manj brezskrbnem poletju si spet vzemimo čas za ljudi, ki nas osrečujejo, ki nas potrebujejo in ki nam pomagajo, da se bolje počutimo v svoji koži. S sodobnimi tehnologijami ni več nobenega izgovora. Vsak trenutek dneva lahko slišimo glas in vidimo obraz ljube osebe. Vsak na svojem koncu in vendar skupaj si lahko ogledamo najljubšo nadaljevanko, spijemo jutranjo kavico in predebatiramo zadnje trače.

Nove naprave iz revolucionarne serije Huawei P40  prinašajo pestre novosti v mobilni fotografiji.

Pametni telefon Huawei P40 Pro nas s svojo eleganco in izjemno zmogljivostjo nikoli ne bo pustil na cedilu. Ima štiri kamere Leica Ultra Vision, najnovejši procesor Kirin 990 5G, ki podpira hiter 5 G in Wi-Fi 6 Plus. Na voljo je v ledeno beli (ice white), črni (black) in zamrznjeno srebrni (silver frost) barvi. Glavna kamera ima ločljivost 50 MP ter nam omogoča fotografiranje in snemanje v slabših svetlobnih razmerah. Huaweiev izjemni zaslon Overflow zagotavlja izjemno fluidnost in prilagodljivost.

Huawei back to school | Foto:

Prepustimo se novim dimenzijam

Huawei back to school | Foto:

Ravno tako, kot si moramo vzeti čas za družabno življenje, si moramo vzeti čas tudi zase, za tišino in za stvari, ki jih radi poslušamo, beremo, gledamo. Brez umetnosti ni življenja, zato se občasno odklopimo od digitalnih dražljajev, vklopimo dobro glasbo in se prepustimo drugim dimenzijam.

S slušalkami, ki poskrbijo za vrhunski zvok, nam bo uspelo pozabiti na podivjani svet okrog nas.

Slušalke HUAWEI FreeBuds 3i z ergonomskim oblikovanjem v obliki stožca ponujajo neverjetno zvočno izkušnjo.

Huawei back to school | Foto:

Odkrivanje znanih krajev

Huawei back to school | Foto:

Brez dvoma so potovanja letos drugačna od vseh, ki smo si jih privoščili do zdaj. Smo sploh odšli na prave počitnice? Ni pomembno, kje smo bili. Pomembno je, kaj smo in kaj bomo videli. Letos je čas, da spet odkrijemo kraje v bližini, ki jih do zdaj nismo imeli časa niti obiskati, kaj šele resnično doživeti.

Spoznajmo galerije, muzeje in druge znamenitosti v svoji občini ali v prestolnici. Muzeji, ki smo jih odkrivali kot osnovnošolci, so zdaj postali zakladnica idej, kjer lahko dobimo veliko novih zamisli in se napolnimo z ustvarjalno energijo.

Ostanimo zbrani – nič nas ne more ustaviti

Huawei back to school | Foto:

Menda so nam septembra zvezde naklonjene za nove začetke tudi na poslovnem področju. V okviru zdajšnje službe si poiščimo kakšen nov izziv, ki nas bo napolnil z novo energijo, ponovno odkrijmo svojo ambiciozno plat in se prepustimo novim izzivom, ki nas čakajo to jesen.

Veliko uspešnejši bomo, če bomo tako kot prvošolčki pripravljeni na stalno učenje. Toliko spletnih izobraževanj, tečajev in delavnic je na voljo, da lahko čisto vsak poišče kaj novega s svojega področja. Tako bomo postali konkurenčni za nove delodajalce in še bolj zanimivi za zdajšnje. Naj bo letošnja jesen prelomna tudi na kariernem področju.

Z novimi pametnimi telefoni in napravami, ki jih lahko povežemo z njimi, bomo poskrbeli, da bomo izkoristili prav vsako poslovno priložnost. Pri tem ne bomo izgubljali osredotočenosti, ampak bomo zbrani ustvarjali še naprej.

Usklajeni par, ki vam lahko prinese nepričakovana presenečenja

Huawei back to school | Foto:

Pripravite se na nove šolske, študentske in poslovne jesenske izzive z novimi napravami Huawei. Izkoristite neverjetno priložnost, ki je do zdaj še ni bilo.

  • Z nakupom nove naprave Huawei P40 ali P40 Pro dobite še brezžične slušalke HUAWEI FreeBuds 3i.

Huawei back to school | Foto:

  • Z nakupom nove naprave Huawei P40 Lite ali Huawei P40 Lite E pa dobite pametno zapestnico Huawei Band 4.

Huawei back to school | Foto:
 

  • Dodatna ugodnost za naprave iz serije P40, kupljene do 31. 12. 2020, je brezplačen dodaten prostor za shranjevanje v Huawei Cloud za obdobje enega leta od trenutka aktivacije (najpozneje do 31. 12. 2020.) Uživajte v dodatnih 15 GB ali 50 GB prostora, odvisno od modela naprave.
Ne spreglejte