Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
16. 12. 2020,
13.23

Osveženo pred

3 leta, 4 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,32

1

Natisni članek

Nova Gorica prometna nesreča policija noad

Sreda, 16. 12. 2020, 13.23

3 leta, 4 mesece

Z vozilom zadel mladoletnico in pobegnil s kraja nesreče

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,32

1

Prometna nesreča | Na območju Volčje Drage je voznik včeraj zvečer z vozilom zadel peško, ki je hodila po pločniku. Mladoletnica se je v trčenju lažje poškodovala. | Foto policija

Na območju Volčje Drage je voznik včeraj zvečer z vozilom zadel peško, ki je hodila po pločniku. Mladoletnica se je v trčenju lažje poškodovala.

Foto: policija

Na območju Volčje Drage v občini Renče - Vogrsko se je v torek zgodila prometna nesreča, v kateri je za zdaj še neznani voznik osebnega avtomobila na pločniku zadel mladoletno peško. Voznik je po nesreči z nezmanjšano hitrostjo odpeljal s kraja dogodka, o nesreči pa ni obvestil policije. Mladoletnica je v nesreči utrpela lažje poškodbe.

Omenjena prometna nesreča s pobegom se je po navedbah novogoriške policijske uprave zgodila v torek ob 18.25. Policisti so ugotovili, da je za zdaj še neznani voznik osebnega avtomobila vozil iz Dombrave proti Volčji Dragi in v neposredni bližini enega od podjetij v omenjenem naselju v desnem preglednem ovinku zapeljal v levo na nasprotno smerno vozišče in nato na pločnik, kjer je z avtom zadel mladoletno peško, ki je po pločniku hodila proti Dombravi. 

Neznani voznik je po nesreči s kraja z avtomobilom z nezmanjšano hitrostjo odpeljal proti Volčji  Dragi, ne da bi se zaustavil na kraju nezgode oziroma o tem obvestil policijo. Mladoletnica je v trčenju z avtomobilom utrpela lažje poškodbe, kasneje pa je poiskala zdravniško pomoč v šempetrski bolnišnici.

slovenska policija
Novice 53-letnici letos zasegli že tri vozila

Policisti pozivajo voznika, naj se jim javi

Zaradi razjasnitve vseh okoliščin prometne nesreče novogoriški policisti pozivajo udeleženega neznanega voznika avtomobila in vse,  ki bi lahko policiji glede prometne nesreče dali koristne informacije, da se zglasijo na novogoriški postaji prometne policije ali pokličejo na številko postaje 05 393 41 00 oziroma pišejo na elektronski naslov ppp_nova_gorica.pung@policija.si. Voznik in morebitne priče se lahko zglasijo tudi na katerikoli drugi najbližji policijski postaji oziroma pokličejo 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Ne spreglejte