Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
24. 5. 2011,
17.53

Osveženo pred

8 let

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4

Natisni članek

Brezovica nesreča nesreča

Torek, 24. 5. 2011, 17.53

8 let

Štirje poškodovani v hudi prometni nesreči

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 4
V naselju Notranje Gorice pri Brezovici se je zgodila huda prometna nesreča. Štiri ponesrečence so z reševalnimi vozili odpeljali v ljubljanski klinični center.

Nekaj po 15. uri je bil operativno komunikacijski center Policijske uprave Ljubljana obveščen o hudi prometni nesreči s poškodbami na regionalni cesti v naselju Notranje Gorice. Vozilo je odbilo na nasprotni prometni pas Kot so za SiOL sporočili iz PU Ljubljana, je bil v nesreči udeležen 50-letnik, ki je vozil osebni avtomobil znamke BMW 530 po regionalni cesti v naselju Notranje Gorice iz smeri Podpeči proti Brezovici. V naselju Notranje Gorice je nato domnevno zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo trčil v ograjo mosta, od koder je vozilo odbilo na nasprotni prometni pas, kjer je z vozilom trčil v osebni avtomobil znamke BMW X5, ki ga je vozila 25-letnica iz okolice Brezovice.

V prometni nesreči sta bila poškodovana oba voznika in pa potnika v vozilu 25-letnice. Vse so z reševalnimi vozili odpeljali v UKC Ljubljana.

Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil Na kraj nesreče sta prišla tudi preiskovalni sodnik in državna tožilka. Policisti sicer nadaljujejo z zbiranjem obvestil in ugotavljanjem okoliščin.

Vozil po napačni strani cestišča Do prometne nesreče je prišlo tudi v bližini Logatca, kjer sta bili v trk udeleženi dve vozili. Na PU Ljubljana so pojasnili, da je 57-letni voznik vozil iz smeri Logatca proti Vrhniki, kjer je v naselju Logatec zaradi vožnje po napačni strani in smeri vožnje čelno trčil v nasproti vozeč osebni avtomobil znamke škoda felicia, ki ga je vozil 51-letnik. Pri tem so oba voznika in sopotnica v vozilu 51-letnika utrpeli telesne poškodbe. 57-letnega voznika avtomobila znamke renault laguna so odpeljali v Zdravstveni dom Logatec, 51-letnika in njegovo sopotnico pa v UKC Ljubljana.

Ne spreglejte