SiolNET. Novice Črna kronika
2,85

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Prepoznate kriminalca, ki ju išče slovenska policija? #foto

2,85

termometer

Na Policijski upravi Novo mesto še vedno poteka intenzivna kriminalistična preiskava ropa banke v Straži, ki sta ga 11. aprila ob 9.13 izvedla dva zamaskirana roparja.

rop Foto: policija Od uslužbenke sta zahtevala denar in ji grozila, eden od njiju pa je s predmetom, podobnim pištoli, izmenično meril v uslužbence in  stranke, ki so v tem času bile v poslovalnici. Ko je uslužbenka roparjema izročila denar, sta ob 9.14 peš pobegnila proti Soteski. V ropu ni bil nihče poškodovan.

rop Foto: policija Oblečena sta bila v temna, umazana oblačila

Eden izmed osumljencev, ki je v uslužbencem in strankam grozil s predmetom, podobnim pištoli, je visok med 180 in 185 centimetri, vitke postave, s temnimi, kratko pristriženimi lasmi,  star naj bi bil med 20 in 25 leti.

Oblečen je bil v temnejša, umazana delovna oblačila, na glavi je imel kapo s ščitkom in sončna očala. Obut je bil v nizke športne čevlje.

Drugi osumljenec je bil podobne višine in vitke postave. Bil je delno obrit, imel je temne, kratko pristrižene lase.

Prav tako je bil oblečen v temnejša umazana oblačila, podobna delovnim oblačilom, na glavi je imel sončna očala in temnejšo čepico s ščitkom, obut je bil nizke športne čevlje.

Ali ju prepoznate?

Policija je objavila tudi fotografije osumljencev s posnetka nadzornih kamer, ob tem pa prosi vse, ki bi ju prepoznali, ali  karkoli vedeli o okoliščinah ropa, da to sporočijo na številko 113 ali na anonimni telefon policije 080-1200.

rop Foto: policija

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 6
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin