SiolNET. Novice Črna kronika
1,61

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Pogrešanega Italijana iščejo že deveti dan zapored #foto

1,61

termometer

Iskanje Italijana | Iskalna akcija za pogrešanim Italijanom, ki je padel med gobarjenjem, poteka že deveti zaporedni dan. | Foto: Policija
Iskalna akcija za pogrešanim Italijanom, ki je padel med gobarjenjem, poteka že deveti zaporedni dan. Foto: Policija

Na območju Vojskega pri Idriji že deveti zaporedni dan iščejo pogrešanega 75-letnega Italijana. Spomnimo, moški je preteklo sredo med nabiranjem gob padel, vzpostavil stik s svojima prijateljema iz Italije, vendar jima ni znal povedati, kje je. Potem ko ga nista mogla več priklicati, se je za njim izgubila vsaka sled.

Pogrešanega 75-letnika, doma je iz italijanske dežele Furlanija - Julijska krajina, v preteklih dneh niso našli, zato se obsežna iskalna akcija nadaljuje že deveti zaporedni dan. Policisti so med drugim spet govorili z enim od njegovih prijateljev, prav tako so informacije poiskali pri svojcih pogrešanega.

Pogrešanega 75-letnika, doma je iz italijanske dežele Furlanija - Julijska krajina, v preteklih dneh niso našli. | Foto: PU Nova Gorica Pogrešanega 75-letnika, doma je iz italijanske dežele Furlanija - Julijska krajina, v preteklih dneh niso našli. Foto: PU Nova Gorica

iskanje Italijana Novice Vojsko: policisti še niso našli pogrešanega Italijana #foto

Iskanje Italijana | Foto: Policija Foto: Policija

Pogrešani je pogosto gobaril v Sloveniji

Ker so ugotovili, da je pogrešani v preteklih letih pogosto gobaril na omenjenem območju, so policisti, vodniki službenih psov in člani gorske policijske enote pozorno pregledali teren na območju Loga, Ajnška in Štrangela, vendar pogrešanega v torek niso našli.

Iskalna akcija poteka na zahtevnem terenu, zato so morali biti sodelujoči pri iskanju zelo pozorni na lastno varnost. | Foto: PU Nova Gorica Iskalna akcija poteka na zahtevnem terenu, zato so morali biti sodelujoči pri iskanju zelo pozorni na lastno varnost. Foto: PU Nova Gorica

Spomnimo, da so policistom v preteklih dneh pri iskanju pomagali tudi lovci in domačini, 75-letnika pa so policisti iskali tudi s pomočjo drona. Iskalna akcija poteka na zahtevnem terenu, zato so morali biti sodelujoči pri iskanju zelo pozorni na lastno varnost.

Gobe Novice Italijan med nabiranjem gob padel v gozdu, policisti ga iščejo že drugi dan

Policija še vedno prosi za informacije o pogrešanem

Vsi, ki bi karkoli vedeli o pogrešanem 75-letniku iz Italije, naj o tem obvestijo policijsko postajo Idrija (telefon: 05 372 48 00, elektronski naslov: pp_idrija.pung@policija.si). Lahko se zglasijo tudi na najbližji policijski postaji ali pokličejo znano interventno številko policije 113 oziroma anonimni telefon policije 080 1200, so še sporočili z novogoriške policijske uprave.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin