SiolNET. Novice Črna kronika
1,61

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Pogrešanega Italijana iščejo že deveti dan zapored #foto

1,61

termometer

Iskanje Italijana
Iskalna akcija za pogrešanim Italijanom, ki je padel med gobarjenjem, poteka že deveti zaporedni dan. Foto: Policija

Na območju Vojskega pri Idriji že deveti zaporedni dan iščejo pogrešanega 75-letnega Italijana. Spomnimo, moški je preteklo sredo med nabiranjem gob padel, vzpostavil stik s svojima prijateljema iz Italije, vendar jima ni znal povedati, kje je. Potem ko ga nista mogla več priklicati, se je za njim izgubila vsaka sled.

Pogrešanega 75-letnika, doma je iz italijanske dežele Furlanija - Julijska krajina, v preteklih dneh niso našli, zato se obsežna iskalna akcija nadaljuje že deveti zaporedni dan. Policisti so med drugim spet govorili z enim od njegovih prijateljev, prav tako so informacije poiskali pri svojcih pogrešanega.

Pogrešanega 75-letnika, doma je iz italijanske dežele Furlanija - Julijska krajina, v preteklih dneh niso našli. Pogrešanega 75-letnika, doma je iz italijanske dežele Furlanija - Julijska krajina, v preteklih dneh niso našli. Foto: PU Nova Gorica

iskanje Italijana Novice Vojsko: policisti še niso našli pogrešanega Italijana #foto

Iskanje Italijana Foto: Policija

Pogrešani je pogosto gobaril v Sloveniji

Ker so ugotovili, da je pogrešani v preteklih letih pogosto gobaril na omenjenem območju, so policisti, vodniki službenih psov in člani gorske policijske enote pozorno pregledali teren na območju Loga, Ajnška in Štrangela, vendar pogrešanega v torek niso našli.

Iskalna akcija poteka na zahtevnem terenu, zato so morali biti sodelujoči pri iskanju zelo pozorni na lastno varnost. Iskalna akcija poteka na zahtevnem terenu, zato so morali biti sodelujoči pri iskanju zelo pozorni na lastno varnost. Foto: PU Nova Gorica

Spomnimo, da so policistom v preteklih dneh pri iskanju pomagali tudi lovci in domačini, 75-letnika pa so policisti iskali tudi s pomočjo drona. Iskalna akcija poteka na zahtevnem terenu, zato so morali biti sodelujoči pri iskanju zelo pozorni na lastno varnost.

Gobe Novice Italijan med nabiranjem gob padel v gozdu, policisti ga iščejo že drugi dan

Policija še vedno prosi za informacije o pogrešanem

Vsi, ki bi karkoli vedeli o pogrešanem 75-letniku iz Italije, naj o tem obvestijo policijsko postajo Idrija (telefon: 05 372 48 00, elektronski naslov: pp_idrija.pung@policija.si). Lahko se zglasijo tudi na najbližji policijski postaji ali pokličejo znano interventno številko policije 113 oziroma anonimni telefon policije 080 1200, so še sporočili z novogoriške policijske uprave.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin